Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 645682 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Nokia 6630, valjda
Po meni i3.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony Z5
Niko ne pita kakvo ti napajanje imas?
Poznato je da AMD procesori zahtevaju dobro napajanje.I ne cude sto ti graficka jednom pregorena.
Koje je napajanje?(brend,W,amperi na v12grani)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
mob
Nec Vivaz U5i
Zelim da malo napravim bolji protok vazduha kacio sam slike kucista...dakle ubacio sam dva ventilatora iz starog kucista 12 cm ali su vec stari i malo bucni sa strane gde je poklopac mogu da stavim 14 cm 3 oin posto cu da ga povezem na maticnu plocu kao i onaj u dnu kucista moze samo 12 cm 3 pina.Na kuler od procesora bi stavio jos jedan ventilator da izvlavi vazduh znaci 4 pina i sa gornje strane dva koja imaju mogucnost da se prikace na dvopinska napajanja njih cu da povezem sa front panelom sa prednje strane kucista gde imam pojacalo za smanjivanje i pojacavanje brzine ventilatora.14 cm staju odozgo dva ventilatora dajte mi savet za ventilatore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
aj mi preporucite konfiguraciju da mogu recimo da igram gta5 na makar srednjim podesavanjima. Kolika je neka realna cifra, koliki je miinimum, koji optimum. thx.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony Z5
aj mi preporucite konfiguraciju da mogu recimo da igram gta5 na makar srednjim podesavanjima. Kolika je neka realna cifra, koliki je miinimum, koji optimum. thx.

Moze se uzeti za nekih 600eura. Naprimer ovaj : http://www.olx.ba/artikal/18319848/intel-core-i5-4460-haswell-super-viper-dominator/ Jest da je na nasem online prodavnici,ali vjer mozes naci i kod vas za iste pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony Z5
Sta mislite o sledecoj konfiguraciji?

CPU: Intel Core i7 4790K
Matična ploča: ASUS H81M-K
RAM: 8 GB DDR3 Kingston 1600 MHz
HDD: 500 GB WD SATA 3
GPU: Gigabyte IX GeForce GTX 960 2GB DDR5 OC
Kućište: BLUEBERRY G52 napajanje od 560 W

Ova konfiguracija me izadje 800 eura. Sta bi se ovde moglo promeniti a da se cena znacajno ne menja.I koje bi napajanje moglo uzeti za nekih 60-70 eura,jer mi ovo ne uliva neko poverenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
A sto ides na mikro maticnu, nemas prostora ili?
Zalosno je staviti taj procesor na tu maticnu.
Nekako su mi uparene jake stvari sa veoma losim stvarima...tu treba da ide neko dosta kvalitetno napajanje.
Mada javice se neko sa vise znanja
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Slazem se sa cg-om.
Uzimas procesor od 400 eur i stavljas ga na plocu od 40 eur...
Ne ide.
Kupio si motor za auto od 1000 konja i ubacujes ga u ficu...jbg!
Malo ozbiljnija ploca, i obavezno neko jace napajanje.
Ovo napajanje izvadi iz tog kucista i daj ga odmah u oglase za 30 eur, i eto ti odmah para za malo bolju plocu.
Ova ti je 50-tak eur, sa tih 30, vec imas 80-tak eur. Dodas jos koji dinar i imas za ovu plocu
Sto se tice napajanja...obavezno neko chieftec, cooler master, thermaltake, raidmax...600-700w

Ta konfiguracija koju si ti stavio na papir je 800 eur.
Evo ti konfiguracija koja je 100 eur vise, a imas i daleko bolje napajanje + SSD + veci HD + bolje kuciste + bolja ploca

« Poslednja izmena: 27. Okt 2015, 01:59:55 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony Z5
Ova konfiguracija je u kompletu.I vidim sam da nije neko,pogotovo napajanje.Al srecom imam izbor menjanja komponenti,tako da cu zameniti maticnu i napajanje,a ssd cu kasnije ubacivati.

Imam izbor  izmedju maticnih:
Gigabyte GA-H87M-HD3
Gigabyte GA-P85-D3
Asrock B85 Pro4
Obe su 80e.Pa sad koji je pametniji izbor.

A napajanje imam iz starog racunara:Thermaltake Smart 650w 80 PLUS® koje je sigurno bolje od ovog sada,i valjda dovoljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Gigabyte GA-H87M-HD3 - manjak: dva slota za memoriju, ali vise konektora/portova...
Gigabyte GA-P85-D3 - ima 4 slota za memoriju, ali za nijansu slabija sto se tice konektora i portova.
Asrock B85 Pro4  - manjak: asrock (ne volim ih, poznate su njihove ploce po brljanju iako su se popravili u poslednjih par godina)

U razmisljanju da li ici na B85 ili H87 cipset, mozda je najbolje resenje - H97  Smile
« Poslednja izmena: 27. Okt 2015, 13:40:39 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.