Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 647613 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony Z5
Ove su skuplje,al ko ih šljivi vazno da mi ne crkne posle mesec dana.

Gigabyte GA-H97-D3H
Asus Z97-K
ASUS B85-PRO GAMER

Ili mi preporuci neku al da cena ne ide bas visoko
« Poslednja izmena: 28. Okt 2015, 10:47:37 od Panisher21 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ove su skuplje,al ko ih šljivi vazno da mi ne crkne posle mesec dana.

Gigabyte GA-H97-D3H
Asus Z97-K
ASUS B85-PRO GAMER

Ili mi preporuci neku al da cena ne ide bas visoko

Po meni: GIGABYTE GA-H97-D3H
Mada...bilo koju od ove tri da uzmes, neces promasiti, sve ploce podrzavaju iste procesore, isto memorije, samo su cipseti razliciti, a to se tebi kao korisniku prevodi u razliku u broju portova/slotova...na samoj ploci.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony Z5
Hvala Chelavi,samo jos jedno pitanje,nadam se da nisam naporan.Prijatelj trazi laptop koji ce koristiti za ET fakultet ali i da bude gejmerski,koliko toliko.Budzet je od 800-900 eura.Moze i iz Gigatron poslovnica,ili bilo koje prodavnice tu kod vas,jer smo iz Banja Luke ali on je cesto tamo pa moze uzeti.
Ja sam nasao jedan Link koji je 750eura.Ako ima neki bolji od ovog za gore navedenu cenu onda super.
Hvala jos jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 65
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Samsung S6 Edge
http://imgur.com/a/CFC2q evo mojih specifikacija....Sta da nadogradim da bi mogao pokretati jace igrice samo da ne laga...I Koliko bi od prilike bila cijena..Hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Moze mala pomoc  Smile

Drugar je dobio ponudu da proda ceo komp sa sve monitorom i zvucnicima, ali nema pojma koliko da trazi love. Kad je kupio komp, pre iha-haj godina, bio je jedan od boljih. Danas je realno sranje, ali opet moze da posluzi uz mala ulaganja.

Evo slika pa ako moze neki savet koliko vredi ovako nesto danas:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled.jpg
(576.57 KB, 1680x1050)
Untitled1.jpg
(440.78 KB, 1680x1050)
Untitled2.jpg
(334.53 KB, 1680x1050)
Untitled3.jpg
(143.19 KB, 1680x1050)
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Hvala Chelavi,samo jos jedno pitanje,nadam se da nisam naporan.Prijatelj trazi laptop koji ce koristiti za ET fakultet ali i da bude gejmerski,koliko toliko.Budzet je od 800-900 eura.Moze i iz Gigatron poslovnica,ili bilo koje prodavnice tu kod vas,jer smo iz Banja Luke ali on je cesto tamo pa moze uzeti.
Ja sam nasao jedan Link koji je 750eura.Ako ima neki bolji od ovog za gore navedenu cenu onda super.
Hvala jos jednom.

Proverim veceras, pa javim sta ima u tom cenovnom rangu, zanimljivo.

http://imgur.com/a/CFC2q evo mojih specifikacija....Sta da nadogradim da bi mogao pokretati jace igrice samo da ne laga...I Koliko bi od prilike bila cijena..Hvala Smiley

Koje igre igras?
U principu bi sada vec, ako ti "laga" i hoces da pojacas racunar, trebao razmisliti o novijoj arhitekturi.
Socket 775 je star i iako je ovaj procesor "jak", imas jako malo "jacih" koji bi ti doneli minimum poboljsanja performansi.
Pod tim minimumom mislim na par procenata poboljsanja.
Zato mislim da je vreme za noviju platformu.
Mladji socket, brzu ram memoriju, noviji procesor.
Postoji taj jedan momenat kada u stare konfiguracije vise nije isplativo ulagati.
Ti si na toj granici.

Moze mala pomoc  Smile

Drugar je dobio ponudu da proda ceo komp sa sve monitorom i zvucnicima, ali nema pojma koliko da trazi love. Kad je kupio komp, pre iha-haj godina, bio je jedan od boljih. Danas je realno sranje, ali opet moze da posluzi uz mala ulaganja.

Evo slika pa ako moze neki savet koliko vredi ovako nesto danas:

I u ovaj racunar se bas i ne isplati ulagati, kao ni u onaj iznad, samo zato sto je to sve zastarelo, i ulaganja su velika a dobiti...male.
Pitanja je koja je ploca tu i koja je upotreba tog racunara.
Koliko vredi...  Smile
Takav kakav je...40-50-tak eur.
Monitor i zvucnici...
Monitor 15-20 eur, zvucnici 15-20.
U zavisnostio koliko je sposoban to da proda nekome...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.80
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
mob
Apple iPhone 12, S21

Savage.

Hvala jos jednom.

Taj je ovde oko 640 eur, ali bi ja, ako vec ima do 900 eur budzet, uzimao neki sa brzim diskom, novijim procesorom, boljom rezolucijom...
Recimo ovo ili ako vec ide do 900 eur, neka doda jos 100 i zadovolji se sa ovim

« Poslednja izmena: 05. Nov 2015, 00:52:21 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Nokia E72
Drugari, treba mi pomoć... Zveknuo mi kuler na grafičkoj, ne može da se opravi, pa moram da uzmem novu...

Treba mi neka do 20.000 (jer hoću da dodam 8gb memorije i napajanje ako bude potrebno, to će sve oko 30.000 da me iznese), a kontam da može da se nađe dobra za te pare...

Pošto se ne razumem preterano u računare, napisaću vam šta imam i šta sam gledao od grafičkih, pa mi treba savet koja mi najbolje ide od njih, pošto komp baš i nije nov... (iz 2009.) Inače, da napomenem da mi komp služi za igranje igrica i video montažu...

Imam QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3215 MHz ; Matična: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P  (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

4gb DDR3 rama...

Gledao sam

GeForce GTX 950 2GB GDDR5 128bit - GTX 950

Radeon R7 370

GeForce GTX750-Ti ASUS OC 2GB DDR5

Radeon R7 260X

GeForce GTX750-Ti Palit StormX

Sve cene se kreću oko 20.000, no treba mi savet nekoga ko se dobro razume u grafičke, koju uzeti...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Nov 2015, 18:48:55 od borkes »
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.35
mob
Sony Z5
GTX950 je najbolja od navedenih.Malo OC procesor da ne bi doslo do bottlenecka.Malo je skakljivo upariti taj cpu sa ovm gpu,sto sam vidio na google.Al ne bi trebao biti problem.Koja je napojna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.