Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 646268 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
LG Nexus 4
Ajd sta mu se svidja nego sta mu treba Smiley

Ukoliko radis nesto ili se bar malo igras, pavilion je za tebe, osetno je jaci.
Ako ti performanse nisu toliko bitne, mozes uzeti nesto slabiji pro, sa boljom finalnom obradom kao sto velja kaze.

Razlog, uzmi ono sto ces osetiti, videti razliku.
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
SonyEricsson C702
Ajd sta mu se svidja nego sta mu treba Smiley

Ukoliko radis nesto ili se bar malo igras, pavilion je za tebe, osetno je jaci.
Ako ti performanse nisu toliko bitne, mozes uzeti nesto slabiji pro, sa boljom finalnom obradom kao sto velja kaze.

Razlog, uzmi ono sto ces osetiti, videti razliku.

Onda je pametnije pavilion. Laptop ce služiti najviše za internet a po nekada i za video obradu u Premieru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
BlackBerry 
@savage dropbox ili SkyDrive zaboravi te muke Smiley

@kuravdika prvi, ako igras igrice, po meni bolni balans, bas su suprotni usteda Graf vs CPU, za svakog po nesto pa ko sta prefrira Smiley

Aj da dodamo jos koju iljadu, vredi li ovaj te novce http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-AMD-A6_3500-4096-500-AMD6670-1GB-17351/

Moze li bolje za te pare?

i da, ovaj je slicne cene http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/desktop-racunari/racunar-altos-player-h61-intel-pentium-dual-core-4gb-amd-6670-500gb-dvdrw-500w.html

Znaci, prvi ili drugi? AMD ili Intel?
« Poslednja izmena: 16. Sep 2012, 16:04:58 od kuravdika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
LG Nexus 4
1. amd
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Kupio bih neku Asusovu plocu pa me zanima da li se u skorije vreme ocekuje pad cena ploca i procesora? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 4
kupio bi kola, oce uskoro pad cena? Smiley

kojih procesora, koji segment, koliko para?

Da bice pad cena, pitanje kako ce se odraziti kod nas.

AMD je vec dosta snizio cene procesora, zaista dobra kupovina, ali da li je doslo do nas ne znam.
Bio je i neki A8 cini mi se za ispod 100e.

I intel je spominjao snizenja sandy bridge cini mi se, mada je Ivy u jeku uveliko.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ploca: ili ova http://www.duocom.rs/index.php?c=1020&p=1274
ili ova http://www.duocom.rs/index.php?c=1020&p=32337
sve zavisi od procesora a i od cena..cekam da ljudi pocnu masovno da prelaze na i5-ice i AMD-ove i da ostavljaju svoje dual i quad korove, pa da padne cena, ali nzm posto nisam u tim krugovima da li se to ocekuje skoro
procesor: manje vise vaznija mi je maticna pa bih na osnovu nje lako naso procesor, ovaj mi se svidja http://www.gigatronshop.com/procesori/intel_core_i5-3550_3.3ghz_box-16338
Za mem cu lako, a graficku i napajanje vec imam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
LG Nexus 4
Memorija ce ici dole, al to te en zanima  Smile tj. idalje ide, cak i do 8e 2gb.

Rekoh ti, skoro najavljeno, pitanje kako ce se preliti na srbiju, a pitanje kad ces da kupujes. Ako cekas jos 6 meseci, sigurno da ce biti nize, ne zbog nekih snizenja, nego izlaze novi, stari moraju ici dole.

Pitao si AMD/Intel, a okacio ploce iskljucivo intel, i to ploce skuplje od najskupljeg AMD modela Smiley

zasta tebi treba racunar?

Ovo je ozbiljna investicija sto ti hoces, i generalno za te pare nema greske, plus sto se ti neki trenutni popusti slabo da bi se osetili. Da si iskoristio sad za vikend bilo ej popusta i do 10% zbog ovog sajma, gotovo u svim maloprodajama u bg, ali tesko da ce toga vise biti.

Plus kako ide sve kog nas ... pitanje dal ce ljudi i kupovati, a pogotovu to o cemu pricas.
Takve konf su potrebne minimalnom procentu ljudi, pa cak vise ne ni gejmerima, a trend je u svetu da se kupuju niskobudzetni racunari, evo bas pre neki dan gledam racunar za 20.000 din dovoljan za 90% korisnika i sve poslovne korisnike koje se ne bave IT-em, zasto bi neko dao 30k samo za plocu? Smiley

tako da vidi pre svega sta ti treba Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne bih Amd.
Tacno znam sta hocu od racunara, i odlucicu se  za jednu od ove 2 ploce, a za procesor cu da razmislim, mozda uzmem i jaci.
Posto imam dosta jak stari pc, verujem da mogu dobro da ga utopim, i dodam i kupim ono sto sam zamislio.
Sigurno je da cu sacekati ali ne bas 6 meseci vise sam mislio pre nove godine da pazarim.
Valjda ce malo pasti cena tipa 10% na procesor i sl. Smile
A da i nisam pitao za AMD pomesao si me verovatno Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2012, 17:03:02 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.733.0
mob
Samsung Galaxy S3
Sad sam se malo udubio, pročitao sve i ne kontam šta ti želiš od kompa ? Kupuješ ploču sa 4 pcie slota, a stavljaš jednu grafiku.
Bacaš 300e na ploču i uzimaš i5 ? Pa otvori se još malo i dodaj za i7 costa rica Wink
Ili uzmi jeftiniju ploču, kako hoćeš...
Na ovakvu mašinu ne ide baš bilo kakva memorija, trebao bi da staviš barem HyperX Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.