Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 646238 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung Galaxy S3
Preporuka za ssd, moja lična je kingston hyprex od 120 gb, radi kao sat, nije nešto preterano skup i ima super specifikaciju Smiley Obrati pažnju na read/write brzinu, što više to bolje, pa izaberi, u principu ne možeš puno pogrešiti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
e super hvala puno
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Pozdrav drugari, nadam se da moze mala pomoc..Smiley
Ne radi se o kupovini vec o prodaji za razliku od uobicajenih pitanja..e pa da krenem sa postavljanjem pitanja:
2013.te godine kupio sam tablet Asus Nexus 7 16gb i neku "besnu" futrolu od 2000 dinara, selili smo se i zaturili ga, te sam mislio da smo ga bacili u djubre posto ga nigde nije bilo...danas sam ga pronasao, u kutiji upalio prvi put, sve radi dobro i sad imam za Vas pitanje:
Da li ga prodavati ili da ga ostavim za sebe posto za ovih godinu dana sam zaboravio njegovu "svrhu", tj ubedite me zasto bih trebao da ga zadrzim ako ste za tu soluciju ili da ga prodam i koliko da trazim para za njega?
Hvala puno svima unapred na odgovorima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
SonyEricsson T630
ako nemas vise interesovanja za to, smanji cijenu, prodaj ga i usreci nekoga ko sanja o tom komadu hardvera.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 152
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
LG Optimus L9
Pozdrav!

Treba mi novi laptop i 2 modela su u opciji.

http://www.tehnomanija.rs/laptopovi/dell-laptop-3537-39923.html
i
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/asus-X550CA_XX120-20573/

Treba mi masina koja ce da pogura Photoshop (po mogucnosti CS6) jer radim kao graficki dizajner i cesto kad sam na putu imam zahteve od klijenata da im radim flajere u vecoj rezoluciji, i onda mi treba pouzdan laptop koji nece biti usporen u takvim situacijama. Isto tako bi valjalo da moze bez problema da gura i Illustrator. Ostale funkcije koje koristim manje-vise moze svaki lap.

Koliko sam se raspitivao i guglao Dell ima bolji procesor, ekran i bateriju, ali mu je zato grafika bezveze jer zahteva gomilu drajvera i pali se samo u video igrama, dok npr. za Photoshop ne bi reagovala.

Da napomenem da je 50000 granica mog budzeta trenutno.

Svaki savet je dobrodosao Smiley
« Poslednja izmena: 19. Maj 2014, 19:02:36 od kecraj »
IP sačuvana
social share
potpis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Pozdrav!

Treba mi novi laptop i 2 modela su u opciji.

http://www.tehnomanija.rs/laptopovi/dell-laptop-3537-39923.html
i
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/asus-X550CA_XX120-20573/

Treba mi masina koja ce da pogura Photoshop (po mogucnosti CS6) jer radim kao graficki dizajner i cesto kad sam na putu imam zahteve od klijenata da im radim flajere u vecoj rezoluciji, i onda mi treba pouzdan laptop koji nece biti usporen u takvim situacijama. Isto tako bi valjalo da moze bez problema da gura i Illustrator. Ostale funkcije koje koristim manje-vise moze svaki lap.

Koliko sam se raspitivao i guglao Dell ima bolji procesor, ekran i bateriju, ali mu je zato grafika bezveze jer zahteva gomilu drajvera i pali se samo u video igrama, dok npr. za Photoshop ne bi reagovala.

Da napomenem da je 50000 granica mog budzeta trenutno.

Svaki savet je dobrodosao Smiley

Oba laptopa su ti dovoljna za ono sto trebi treba.
I sa daleko slabijim procesorima ces moci da radis i u PS i u Ilustratoru.
Licno bih pre isao na jaci procesor, posto ti ta grafika nece trebati, ali ako vec imas tih 50.000, onda mozes i sam da odlucis.

Oba ce ti raditi posao bez problema, ali je na tebi: da li ces za nijansu jaci procesor, ili slabiji procesor, ali i dodatnu grafiku.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung Galaxy S3
Radiće grafička, samo trebaš da dodeliš proces koji se pokreće na high performance..cca 3 klika u drajveru...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 152
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
LG Optimus L9
uzeo sam Asus i zadovoljan sam kako vozi PS Smiley
IP sačuvana
social share
potpis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Cao drugari zanima me ako neko moze da da misljenje o ovih par proizvoda.
http://www.gigatronshop.com/mp3mp4_plejeri/ipod_shuffle_2gb_sivi_-_me949bta-34277
Sta mislite o ovome i jel dovoljno 2GB.
Zanima me razlika izmedju ovih dvoje slusalica sem sto je u ceni ove beats su paprene.Imao sam priliku da ih koristim ali zar je tolika cena samo sto je malo bolji zvuk?
http://www.gigatronshop.com/slusalice/skullcandy_inkd_2_stereo_bubice_whiteblack-29467
http://www.gigatronshop.com/slusalice/beats_by_dr._dre_urbeats_in-ear_slusalice_crne_-_900-00066-03-31713

Molio bih da neko kaze svoje iskustvo ako ga je imao sa nekim od navedenih proizvoda.Smiley

chelavi1 mi je pokazao bolje sluske,zanima me jel ima neki ipod sa vise od 2GB?
Jel dobar iPod ili da trazim drugog proizvodjaca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung Galaxy S3
Po mom ličnom mišljenu, mislim da ti je 2gb sasvim dovoljno za mp3 player, jer tu možeš natrpati barem 300 pesama u mp3 formatu (osim ako ne boluješ od flac-a kao ja, onda ti ne bi bilo dovoljno ni 16 gb). Sad sve zavisi koliko te brzo smori muzika, pa imaš potrebu da je menjaš...što se tiče sluški, mislim da su ove jeftinije sasvim korektne (ali opet meni preskupe za bubice), jer teško da ćeš sa ovim beatsom by dre moći da čuješ bolji zvuk (čisto zbog ograničenja mp3 formata koji ćeš verovatno staviti na ipod)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.