Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 650122 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung Galaxy S3
Čitamo, samo se nema vremena u it više Smile

da krenemo polako :

@akreca : Totalno si  pravu za dualchanel, maltene obavezna stvar. Ali većina ljudi to ne primećuje.

@ jomla :

Priče o grejanju laptopova su relativne, isključivo iz razloga što ljudi ne znaju da koriste laptopove na način koji je predviđen, a to je sto, ili barem nešto ravno što se ne ugiba pod težinom laptopa. E sad, prvih godinu dana, dok je to sve još sveže i novo, nekako i radi...dok se paste na čipovima ne osuše, a onda kreću problemi. Nagledao sam se svačega, a najbolje je bilo kad sam skinuo sloj prašine debljine 1cm sa unutrašnje strane hladnjaka laptopa...a konstatacija je bila, malo se greje...tako da o tome ne treba diskutovati. Sve dok ga koristiš normalno, i jednom u godinu dana očistiš od prašine, radiće kao sat. Što se tiče hardova, i tu se delimično ponavlja ista priča, jer ljudi ne kontaju da se laptop ne treba premeštati nešto preterano, barem dok je upaljen. Hard se vrti na velikom broju obrtaja, i svako cimanje i pomeranje malo grublje može dovesti do oštećenja.A pre neki dan sam imao situaciju gde drugar, inače prosečan korisnik laptopa, prenosi lt iz dnevne sobe do klonje, ne bi li nastavio da gleda seriju...poenta priče je, koristi stvari za ono za čega su namenjene i neće biti apsolutno nikakvih problema.

Što se tiče lt koji bih ti preporučio, već se ponavljam x puta, obrati pažnju na hp probook seriju, nešto što je najbliže premium klasi laptopova, po izgledu, kvalitetu i materijalima korišćenim za izradu. Što se tiče hardwera, ne vidim potrebu za nekim i7 procesorom, tako da mislim da će i5 odraditi sasvim solidan posao. Kad već imaš budžet, stavi 2x8 gb rama, sad možda nema potrebe za tom količinom, ali se može desiti u budućnosti vrlo lako. Za rezoluciju ekrana baš i nisam relevantan, mislim da je na 15.6 ekranu, fhd rezolucija presitna...barem za moje oko...baterija ništa ispod 6 ćelija, mada u ozbiljnijim mašinama se ne sećam da sam video nešto ispod toga, mada ni to ne znači ništa, jer sve zavisi od kapaciteta ćelije. SSD je pod obavezno, naravno sistemski, dok se drugi hdd može smestiti umesto optike. Neke 17ice imaju mesto za dva harda, ako me sećanje dobro služi, video sam to na par tošiba i hp-ova...to ti je najbolje da vidiš uživo...garanciju možeš dokupiti u velikim prodavnicama beogradskim (zabranjeno je reklamiranje jbg )

@oaza bgd

nisam nešto preterano analizirao konfe, ali cifre su ogromne, i mislim da za te pare mogu bolje mašine da se sklope. Odnosno, ssd, a malo slabiji procesor. Ostalo je manje više slično.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Hvala za kompove,ali mi ne odgovori ono vaznije…sta bi sa laptopom Toshiba!Zena ce da me ubije kad vidi da ne radi.
Zeni sam pre tri godine kupio Toshibin SATELLITE C660-11V.Oa ga koristi jednom mesecno za svoje podatke.Pre mesec dana krenuo sam da na njemu gledam filmove,I juce…kad ga pustih,krene windows normalno,normalne aplikacije,I na polovini toga ekran mi postade saren ko narodni vez I sve stade!!!I par puta kad pokusah isto se desava.Da li je windows 7 pukao,sto bi mi laknulo…ili je nesto ozbiljnije???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Hvala za kompove,ali mi ne odgovori ono vaznije…sta bi sa laptopom Toshiba!Zena ce da me ubije kad vidi da ne radi.
Zeni sam pre tri godine kupio Toshibin SATELLITE C660-11V.Oa ga koristi jednom mesecno za svoje podatke.Pre mesec dana krenuo sam da na njemu gledam filmove,I juce…kad ga pustih,krene windows normalno,normalne aplikacije,I na polovini toga ekran mi postade saren ko narodni vez I sve stade!!!I par puta kad pokusah isto se desava.Da li je windows 7 pukao,sto bi mi laknulo…ili je nesto ozbiljnije???

Pitao si na 4 razlicite teme, gde sam pobrisao sve duple, i odgovorio u jednoj da ti je verovatno grafika uzrok problema, i da moras odneti u servis da bi proverio...
Nemoj dalje pitati na sto drugih tema, vec ako ti nesto dalje treba, pitaj u toj temi.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Zena zvala prijatelja sa posla,strucnjak za komp. u firmi,on rekao da je virus I preko telefona sta da otkuca,I za 5 minuta resio se problem!Sramota me da pitam od neznanja!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
SonyEricsson T630
Ja nisam imao iskustva sa virusom takvog tipa ali eto rijesio si problem.
Ne diraj vise laptop da se opet ne pojavi problem.

ps.
cuvaj ti zenu jer taj prijatelj sto uradi za 5 minuta ono sto ti nemozes za nekoliko dana je opasan lik. Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2014, 15:28:43 od akreca »
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Što se tiče lt koji bih ti preporučio, već se ponavljam x puta, obrati pažnju na hp probook seriju, nešto što je najbliže premium klasi laptopova, po izgledu, kvalitetu i materijalima korišćenim za izradu. Što se tiče hardwera, ne vidim potrebu za nekim i7 procesorom, tako da mislim da će i5 odraditi sasvim solidan posao. Kad već imaš budžet, stavi 2x8 gb rama, sad možda nema potrebe za tom količinom, ali se može desiti u budućnosti vrlo lako. Za rezoluciju ekrana baš i nisam relevantan, mislim da je na 15.6 ekranu, fhd rezolucija presitna...barem za moje oko...baterija ništa ispod 6 ćelija, mada u ozbiljnijim mašinama se ne sećam da sam video nešto ispod toga, mada ni to ne znači ništa, jer sve zavisi od kapaciteta ćelije. SSD je pod obavezno, naravno sistemski, dok se drugi hdd može smestiti umesto optike. Neke 17ice imaju mesto za dva harda, ako me sećanje dobro služi, video sam to na par tošiba i hp-ova...to ti je najbolje da vidiš uživo...garanciju možeš dokupiti u velikim prodavnicama beogradskim (zabranjeno je reklamiranje jbg )

super druze puno ti hvala.. jedino evo ja radim neke pretrage i uglavnom mi izbacuje Asus i Lenovo.. tu je i po neki Acer.. znaci HP probok je bolji od njih? .. Acer mi deluje nekako slabasno.. Asus mi lepo izgleda ali ne znam bas kako je kvalitetno odradjen.. a Lenovo ne znam... i samo ovo za SSD .. ako ima SSD sistemski treba da ima bar nekih 100Gb.. tako? i pored jos da ima obican hard.. ali onda odpada optika.. jel moze da bude na primer samo SSD bez obicnog?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung Galaxy S3
Acer preskoči, kvrcka i škripi već na kapiji fabrike...mada su dosta prodvani kod nas, zato što su ubedljivo najjeftiniji. Asusa je ok skroz, ali hp je po meni i dalje pobednik. Dell i tošibu ne pominjem uopšte, mada su i oni ok. SSD od 128 gb je sasvim dovoljan prosečnom korisniku, naravno, vremenom može postati malo, pa zato ako se ima, uzmi od 240 gb, biće ti sasvim dovoljno...e sad...optika...pa to je manje više nepotrebna stvar u poslednjih par godina, takop da dobro razmisli šta ti je potrebnije Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
I to preko telefona!!!A....i nije to sapun,pa da se potrosi!!! ili...da cuvam prijatelja...idu teska vremena!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
2.0 ili 2.1 zvucnici do 3000din?

Hvala unapred. Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Acer preskoči, kvrcka i škripi već na kapiji fabrike...mada su dosta prodvani kod nas, zato što su ubedljivo najjeftiniji. Asusa je ok skroz, ali hp je po meni i dalje pobednik. Dell i tošibu ne pominjem uopšte, mada su i oni ok. SSD od 128 gb je sasvim dovoljan prosečnom korisniku, naravno, vremenom može postati malo, pa zato ako se ima, uzmi od 240 gb, biće ti sasvim dovoljno...e sad...optika...pa to je manje više nepotrebna stvar u poslednjih par godina, takop da dobro razmisli šta ti je potrebnije Wink

Ovo za optiku je definitivno.. kad pogledam ne znam jesam u zadnjih godinu dve ubacio 3 puta cd u čitač Smiley hvala puno na savetima! e da zaboravio sam da pitam kod SSD jel ima neka posebna marka koja da se gleda ili su svi ok?
« Poslednja izmena: 08. Maj 2014, 20:35:44 od jomla »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.