Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi Vol. 2  (Pročitano 646898 puta)
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
SonyEricsson T630
Moram reci da sam ovaj put i ja za Asus u ovom izboru.
Svidja mi se i lijepo rjeseno hladjenje.
zamjerim proizvodjacu zbog jednog modula ram memorije na svim modelima. dual chanel zna donijeti ogromno poboljsanje performansi i nikad ali nikad nemojte propustiti tu mogucnost.
znaci sta god da uzmes racunaj da ubacis jos jedan modul ram memorije ali ne da ti otvaras laptop nego njihov servis prije nego sto preuzmes racunar. i obavezno ista memorija, istog kapaciteta.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ја бих свакако гледао Асус... Пошто имам неке везе са продајом рачунара, од ова три произвођача Асус је убедљиво најпоузданији, Дел и Тошиба лаптопови се превише враћају на рекламацију...

Interesatno.. ja sam bio ubedjen da je Dell Best Buy trenutno kako po kvalitetu tako i po specifikacijama.. kao i Lenovo.. za Toshibu sam se razocarao... znam troje ljudi koji imaju Toshibu i svo troje imaju problema sto sa pregrejavanjem sto sa hard diskom... nisam mogao da verujem... jer do pre par godina svi su mi pricali kako je Toshiba najbolji laptop na svetu.. i da im je kvalitet ekstra... brat je uzeo DELL-XPS mislim da je M1530 laptop je padao, selio se nema gde nije.. po brdima i sumama... po prasini i po kisi... njakalo ga po 10 ljudi za 7 dana... laptop je sve izdrzao.. neverovatno.. necu da ureknem ali sam se odusevio sa njim... tako da ne znam zasto bi Dell bio los... ovaj je kupljen pre oko 2 godine i radi kao prvog dana... za Acer, Fujitsu i HP ne znam nista.. stim da je HP imao neki problem sa grejanjem isto ako se na varam... ali imam i ja jedno pitanje.. trebalo bi da pazarim novi laptop.. i sad ni sam vise ne znam koji brand... ali manje vise znam sta bi uzimao.. jedino par stvari su mi nejasne... Budzet je oko 900 - 1000 evra ali ako nema potreba za tolikim iznosom jos bolje Smiley .. koristi se za Adobe paket intenzivno, mozilla, chrome, skype itd...

1.) Po pitanju procesora sam neodlucan.. da li je zaista potrebno i7.. ili moze da posluzi i i5 ili i3 .. AMD prosecore nisam gledao ali verujem da je intel ipak bolji izbor... jer moram da gledam tipa i ovo "4MB cache, 22nm i dva jezgra"...
2.) baterija sa koliko celija... da ne gledam nista ispod 6 celija
3.) rezolucija monitora .. 1920*1080 ili moze i 1600*900 .. da li je velika razlika izmedju ove dve .. razlog pitanja je posto me nekako vise privlace 17" ali su oni do mog cenovnog ranga uglavnom sa rezolucijom 1600*900 .. da li je to problem... 17" i rezolucija 1600*900 ... na 15.6" ima ih sa 1920*1080 dosta
4.) RAM memorija .. 2*4GB .. ili 1*8GB .. ili dokupiti jos 8GB rama pa da bude 2*8GB .. verujem da je ovo najbolje ali mene interesuje da li je neophodno.. i da li ce me sluziti i jedan ram od 8Gb...
5.) Garanciju vidim da daju svi uglavnom 2 godine.. eventualno 3 .. nema neka opcija tipa dokupa garancije?
6.) za hard disk vidim da slabo koji ima SSD .. jedino mnogo skuplji modeli
« Poslednja izmena: 24. Apr 2014, 13:35:11 od jomla »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Gospodo,imam dva pitanja za vas…

1.Zelim da uzmem novi racunar,pa razmisljam izmedju sledeca tri…

ComTrade Elite Maximo  http://www.comtradeshop.com/racunari/comtrade_elite_maximo-23847

DESKTOP RACUNAR BCGROUP EMPEROR ULTRA GTX770-OC  http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/p-1/

Smart Box konfiguracija P4790   http://www.tehnomanija.rs/desktop-racunari/smart-box-konfiguracija-p4790.html

2.Zeni sam pre tri godine kupio Toshibin SATELLITE C660-11V.Oa ga koristi jednom mesecno za svoje podatke.Pre mesec dana krenuo sam da na njemu gledam filmove,I juce…kad ga pustih,krene windows normalno,normalne aplikacije,I na polovini toga ekran mi postade saren ko narodni vez I sve stade!!!I par puta kad pokusah isto se desava.Da li je windows 7 pukao,sto bi mi laknulo…ili je nesto ozbiljnije???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
ček oazabgd, prvo da odgovore meni  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Windows
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Nokia 3310
Koji MF uređaj do 50€?
znači pljuckavac, skener, kopir, po mogućstvu da ima dugme za skener na sebi, da automatski skenira, da može bar nekoliko puta da se refiluju kertridži...ja sam gledao neke hp modele ali nisam siguran koliko valjalju.. e da, kupujem u winwinu, po web ceni za plaćanje u kešu...hvala svima koji pomognu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Koja je bolja od ove dve grafičke?
Radeon™ HD 7660D 2GB share D-Sub/HDMI +PCIEx16
Radeon™ HD 8670D 2GB share D-Sub/HDMI +PCIEx16
I kakve su uopšte?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
SonyEricsson T630
hehe bolja je osmica naravno.
8670 , vidis jaca je na dva nivoa.
inace nisu nesto previse snazne
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Neko u penziji???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
izgleda ovo više niko ne čita Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
hehe bolja je osmica naravno.
8670 , vidis jaca je na dva nivoa.
inace nisu nesto previse snazne
hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 235
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.