Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412318 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
LG Nexus 4
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung Note 3
pa ne znam kako se krecu cene,i inci kolko je prosecno inci laptop toliko Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
LG Nexus 4
15.6 ... 17
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
pa ne znam kako se krecu cene,i inci kolko je prosecno inci laptop toliko Smiley

Pa ako ćeš za internet oko 350€ neki asus,dell ili toshiba 15 inča.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Samsung Note 3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
Pa ako ti ne smeta 10 inči ekran onda ok.Ali predlažem ti da vidiš uživo jer obično ljudi nemaju predstavu šta je u stvari netbook.Ja sam ga uzeo samo da bih mogao da nosim sa sobom jer je mali i zgodan ali imam i laptop i desktop.Sigurno ga ne bih kupio kao jedino rešenje.Imaš ovako nešto za net odlićno
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-k53u-sx105-amd-fusion-1.0ghz-2048mb-500gb-dvdrw-15.6%27%27-led-hd-freedos/comp_comp_laptop/20/6537
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-k52n-sx299-amd-v160-2.3ghz-2048mb-320gb-dvdrw-15.6%27%27-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/20/6291

« Poslednja izmena: 19. Avg 2011, 13:41:48 od spaled »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Samsung Galaxy S9+
@AcMilan91

Ako oces jeftino a OK uzmi ovo:

http://laptopcentar.rs/product/ASUS-K53U-SX071-16201108

Ovo je jedna OK masina za surf , muziku i filmove.Zasto sam njega preporucio?Pa zato sto trazis jeftin laptop a ovo je po meni jedino jeftino sto nije lose.Mogu ti ja preporuciti neki compaq-HP ili MSI koji je mozda malo bolji medjutim po kvalitetu ne moze da se poredi.Zato sto ovaj asus ima novi AMD procesor koji ima jako malo potrosnju struje i samim tim i grejanje je minimalno.Takodje za ovakav racunar ovo je realna cena.Dok npr kod MSI dobijes jaci hardver medjutim ono iskreno ne bi ponudio ni najgorem neprijatelju jer ovo prede dok radi a ono stuca i zapinje(u bukvalnom smislu).Masine HP-compaq za cirka 290 evra su vrlo los kvalitet i to je zaista lose.Ako ipak zelis jacu masinu onda moze i ovo da dodje u obzir:

http://laptopcentar.rs/product/ACER-Aspire-5336-T351G32Mnkk-Black-24201106

Znaci i ovo ti je jedna ne bog zna sta kvalitetna masina i po mom nekom misljenju mislim da je asus koji sam predlozio kvalitetniji medjutim kao sto rekoh biraj - kvalitetnije ili losiji hardver.Jer uvek se u zivotu vodi cinjenicom zasto kod Kineza kostaju 4 AAA baterije 50 din a duracel kostaju 4 komada oko 250 din.Razmisli uvek zasto neko za istu syvar trazi 4 puta vecu cenu.ASUS sa amd fusioin procesorom je jako jeftin iz razloga sto to nije procesor za zahtevne operacije i igre.U acer-u je jedan solidan dual core CPU mnogo jaci od asus-a medjutim tu postavi sebi pitanje dal je moguce da neko ponudi za tako male pare tako dobru masinu.Btw nekad za 380 evra nisi mogao da uzmes single core sempron ili celeron masinu sa 1 gb ram-a a sada nude za 100 evra manje duplo bolju masinu.MSI provereno znam da je najgora krsina od masine ta sugava C serija jer na nesrecu sam 1 koristio a jedno 20 komada servisirao.  Smile

@spaled

U pravu si.Zaista nisam upoznat sa time.1 put cujem da za 250 evra mozes da uzmes netbook sa androidom.Aj ako ti nije problem baci mi neki link da vidim.Bas me zanima.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia E71
@bora82
Video sam u više online prodavnica ne mogu da se setim u kojim sve tačno ali evo jedne

http://www.supercene.rs/proizvod/laptop-acer-netbook-happy-2dqgr250gb-zeleni.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Viktory

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2593
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Nokia HAKERedition
hvala za odgovor dvoumim se za phenom 2 ili phenom 4....   razlika je oko 20 setak evra ... ali sad ide pitanje... ovaj phenom 2 uglavnom kazu da moze da se otkljuca na 4 jezgra...pa mu to dodje..na isto ???  a cak suprotno kazu da ova sto ima 4 jezgra nekad ne rade sva 4 nego samo 2 ili 3... pa sta da radim da uzmem od 2 ili 4 jezgra ?mislim ima li logike davati 20-30 evra vise za maltene istu stvar ?
ovu su ta 2 modela
evo uporednog testa maltene su isti...
http://www.anandtech.com/bench/Product/102?vs=187

ovaj mogu da nabavim za 65e AMD Phenom II X2 560 3.3GHz Black Edition Box   
ovaj za 90e                           AMD Phenom II X4 965 3.4GHz Black Edition Box   

a evo na tubu kako covek za 20 sekundi od 2 jezgra pravi 4....i koja je onda poenta uzeti ovaj od 4 jezgra moze neko da mi objasni ??
http://www.youtube.com/watch?v=JF5lEPImFik
« Poslednja izmena: 21. Avg 2011, 09:56:22 od alexander veliki »
IP sačuvana
social share
Erika..Sanz.... roma je najbolja  Na sajtu Bureku preko 20 godina.
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 65
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Sta kazete za ovu konfiguraciju?

Procesor   Intel Dual Core E5700 3GHz Box
Matična ploča   ASUS Intel P5G41T-M LX2/GB/SI
Memorija   4 GB DDR3 1333Mhz
Grafička kartica   VERTEX ATI HD6670 1GB DDR5
Hard Disk   Western Digital 500GB 7200 16MB SATAII Caviar Blue
Kućište   MS Industrial MIDI VESPER 500W
Optički uređaj   LG DVD-RW GH22NS50-RBB 22x speed

27.990din
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.