Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 675 676 678 679 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1415008 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
moze neka graficka do 50 eurica ????
konfiguracija je
amd athlon 3.0 x 2
2 gb ram ddr2
320 hdd
« Poslednja izmena: 11. Maj 2011, 18:14:15 od casperman »
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 986
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Alcatel Idol 2
Pretpostavljam da je ovde mesto za pitanje (da ne otvaram temu).
Ko je zvanicni serviser Western Digital hard diskova u Beogradu?
Bar se nadam da je jedan. Posto mi je garancija na firmu (koja je izgleda u stecaju). A ne postoji mogucnost da ih kontaktiram.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pretpostavljam da je ovde mesto za pitanje (da ne otvaram temu).
Ko je zvanicni serviser Western Digital hard diskova u Beogradu?
Bar se nadam da je jedan. Posto mi je garancija na firmu (koja je izgleda u stecaju). A ne postoji mogucnost da ih kontaktiram.

Pogledaj na garantnom listu ko je upisan kao uvoznik i distributer.
Njima se nosi hard ( a verovatno je u pitanju "Asbis").

Btw, o kom disku se radi? Black, blue, green? Posle koliko vremena je pokazao gresku?
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 986
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Alcatel Idol 2
Garantni list je na firmu. Uopšte ne piše ko je uvoznik i distributer.
Uspeo sam da nađem na kutiji od matične nalepnicu (RHS Pro Company iz Beograda), i na pakovanju od RAM-a (PDS iz Niša). I to je sve što ima da nije vezano za tu firmu.

Hard je wd2500aaks. Kupljen je u oktobru 2008. godine.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Garantni list je na firmu. Uopšte ne piše ko je uvoznik i distributer.
Uspeo sam da nađem na kutiji od matične nalepnicu (RHS Pro Company iz Beograda), i na pakovanju od RAM-a (PDS iz Niša). I to je sve što ima da nije vezano za tu firmu.

Hard je wd2500aaks. Kupljen je u oktobru 2008. godine.

Poslednja nada je da se obratis direktno WD-u. Vidim na stranim forumima da oni to cesto rade preko ove stranice:
http://support.wdc.com/warranty/index_end.asp?lang=en
Ali onda moras da im saljes disk a to moze da potraje.

Pogledaj ponovo garantni list i vidi ima li ikakav pecat, bilo sta sa drugim imenom osim od te propale firme.
Ako ne nadjes zovi udruzenje za zastitu potrosaca  ili udji u bilo koji PC servis i pitaj za misljenje (ko bi mogao da bude distributer).
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 986
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Alcatel Idol 2
Video sam WD-ovu podrsku. Ali sam i gledao da nađem nešto jednostavnije.

Citat
udji u bilo koji PC servis i pitaj za misljenje

Ovo nije loša ideja.

Hvala.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia n96
Imam asusovu plocu p5kplse,i procesor intel e4600 kojeg planiram da kloknem malo pa me zanima koji kuler bi mi preporucili,neki do 50-ak evrica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
moze neka graficka do 50 eurica ????
konfiguracija je
amd athlon 3.0 x 2
2 gb ram ddr2
320 hdd

Moze naravno:

'VGA AMD Radeon 4650 Powercolor 1GB/DDR3
DVI/VGA/HDMI/128bit   5   4.979

VGA AMD Radeon 5550 Sapphire Ultimate 1GB/DDR2
/DVI/VGA/HDMI/128bit/11170-14-20R   1   5.339

VGA GeForce GT220 Leadtek 1GB/DDR3
/DVI/VGA/HDMI/128bit   8   5.069

VGA GeForce GT430 Palit 1GB/DDR3
/DVI/VGA/HDMI   4   5.529

A nije losa i ati radeon 5450 od 1 gb ddr3.Tu je negde oko 45 evra.Nemas tu puno izbora jer je 50 evra jako malo za graficku karticu.Ako oces nesto da se igras bolje sacekaj i dodaj jos 50 evra i uzmi nesto posteno.Ovako za 50 evra neces dobiti bog zna sta.......
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
zahvaljujem na savjetima za sada mi ne treba neka posebno jaka graficka tako da cu se zadrzati na ovih 50 eura
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.2
Sve mi je stiglo osim graficke Smile Naime kad sam je narucio ispotavilo se da su je vec bili prodali i samo su mi javili da je nemaju vise. I posto ne znam da li ce je opet biti da pitam samo da li se isplati da dam za Sapphire 6850 ali Toxic verziju 16000 din? Citao sam o njoj i na testovima se dobro pokazala, nesto slabije od 5850 ali to su sve razlike za oko 3/4/5 frejmova sve zavisi od igre. Kazu da ima bolje hladjenje i da je brza od referentne.

Ako nije dobra kupovina ova 6850 Toxic, onda mi predlozite neku do 15/16 hiljade dinara ali da vredi za te pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 675 676 678 679 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.