Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 625 626 628 629 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409257 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@vostezmaj

Pa realno kad bolje razmislis toshiba ne nudi nista.Na primer moj sadasnji lap sa platio 47 000 din i imam dual core CPU, 4 gb rama, 500 gb hard, s-video , HDMI, 3 USB-a i....Toshiba za isti kes nudi isti CPU , manje rama , manji hard , 2 USB-a , nema s-video a mislim da nema ni HDMI...I plus ovde je 3 tamo je 2 godine garancije.Ali opet sam se lomio najvise izmedju dell-a i toshibe jer mi te 2 firme onako ulivaju najvise poverenja.

Mada sam za toshiba cuo isto svasta i za moj model sam cuo razne zalbe ali opet ne znam toshiba i dell u uvek za mene vrh uz naravno lenovo i HP ali i neizbezne apple i sony za koje nisam gledao jer su mi skupi.Za mene ce uvek niza klasa lapova biti MSI i acer i onaj view sonic ili kako vec.Mada iskustva su jako razlicita i nista nije 100%.Niti je moj dell najbolji niti je toshiba najbolja.

Trenutno ni jedan lap nije siguran.E sad jedino kod lapa sto meni daje sigurnost jeste bolja klasa.Na primer satelite je najgora klasa toshibe kao i vostro kod dell-a.Pa mi ipak XPS klasa dell-a i tectra kod toshibe uliva vise poverenja.A kod MSI mi ne uliva nista poverenje.Precesljao sam ceo net da vidim ko se na sta zali i od sve price MSI servis je isao najgori.More ljudi od kojih ni jedan nije zadovoljan.Pa da ne davim sa pricama kurira koji mi je donosio lap pa mi je i on svasta rekao.To kod dell servisa nisam video a nisam ni kod ostalih.Sto ne znaci da su idealni ali niko ko je imao posla sa pakom servisom nije rekao"Ej bas su super sve odradili".Nisu sposobni ljudima ni da daju cestit kuler a znaju da je to kod lapa jako vazna stvar.Inace kod polovanjaka necu pljuvati MSI jer zaista bez laganja sve se kvari.Znaci nema pravila i nema izuzetaka.Od asusa , acera , dell-a , toshibe, HP-a , MSI i.....Znaci nista nisam video da nije islo na servis i nista nisam video da je izuzeto.Osim sto do sad nisam na primer imao ni 1 lenovo da vidim pokvaren sto opet ne znaci da nema.

Ali opet meni je licno nedopustivo da G serija MSI laptopa koja je kao kod njih dobra ispadne da se ljudi zale da posle 30 dana kuler krlja.Mislim to je meni nedopustivo i imaju generalno los kvalitet.A da ne pricam da mogu da naprave 2 razlicita lapa sa istim defektom.To moze definitivno samo MSI i niko vise.Pa majku mu valjda kad napravis nesto da ne valja onda drugi model ispravis gresku.Svi imaju svoje defekt modele ali brate svaki ozbiljan prozivodjac povuce.Video sam svakakvih MSI lapova medjutim izrada mog dell-a i mog starog MSI ne mogu da se porede.Pazi cenovno moj dell je skuplji samo 35 evra.Doduse tamo je 17 inca ekran medjutim opet sa druge strane MSI je ceo plastika fantastika a dell moj je celo alu kuciste.Mada i dell inspirion mi se ne svidja onaj za 42 soma jer i on je sav gadno napravljen.Ali opet kod MSI nisam video ni na skupljim modelima bog zna sta lepsu izradu.I iskreno pre kupovine MSI-a nisam bas puno znao sta je bolje ali sam imao dozu nesigurnosti zato sto je MSI i strahovao sam da moze da bude falican.Ali opet to sto je imao odlican hardver i 17 inca za sitne pare i to sto takav lap nisam mogao da kupim za taj kes me je navuklo da ga uzmem.A takodje CR720 je opet isto kao i moj jer opet za 49 soma nude predobar hardver.

Pazi CR720 ima hardver kao toshiba od 48 soma ali ima 17 inca ekran.Inace svako zna da 17 inca lapovi nema sanse da se kupe bez bar 600 evra kod toshibe i dell-a a MSI nudi za 500.Znaci tu odma vidis da nesto debelo smrdi.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Nisam ljubitelj laptopova ali cu uskoro morati da pazarim neki da imam na poslu da ubijem vreme  Smile nesto za divx i surf,i po koju igricu...Ali opet bi uzeo onaj MSI nego toshibu i da nije cena u pitanju,da isto kostaju...  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Nisam ljubitelj laptopova ali cu uskoro morati da pazarim neki da imam na poslu da ubijem vreme  Smile nesto za divx i surf,i po koju igricu...Ali opet bi uzeo onaj MSI nego toshibu i da nije cena u pitanju,da isto kostaju... 

Probaj  Smile Ja vala vise ni misa od njih necu kupiti pa da znam da je najbolji  Smile Smile Mada sad dok sam surfovao jedan lik na itsvetu napisao kako je MSI najbolji laptop na svetu.jebiga verovatno kako kome zapadne tako prica.Veruj mi ja nisam toliko ljut na MSI laptop koliko na pakom servis.Da su ispali ljudi i dali mi nov racunar koji radi ja bi im rekao OK.A da ja njima saljem 3 puta lap i da mi oni vrate sa istim kvarom pa izvinte ljudi ko tu koga zajebava.I da 4 put im posaljem i da cekam 20 dana da mi odobre jebenu kreditnu notu i da posle toga jos oce da mi daju manje para.

Ma znaci nikad vise necu da imam nista sa pakom servisom.Nek i neki drugi bude losiji od MSI ali bar da znam da mi nece vracati lap sa istim kvarom.Jel znas da sam ja vise imao lap u servisu nego kod mene.Za 3 meseca zajebancije sa pakomom ja sam kad saberem imao jedva 14 dana kod mene laptop.Pa jel sam ja dao 44 soma da bi lap bio kod mene ili kod njih.Znaci poslovanje im je za nulu.Ne zelim brate da se kockam sa MSI laptopom dal ce mi se pokvariti pa da opet prolazim pakao sa servisom.MSI ja smatram da nije kvalitet medjutim ne mislim da su 1000 puta losiji od ostalih nego samo sam ubedjen da imaju najgori servis na svetu.I sto je najgore od svega ima samo 1 i to je to.

Cela njihova bajka o 72h pick up and return je jedva velika prevara.Bolje brate da mi servisiraju 30 dana i da mi vrate lap koji RADI nego da ga servisiraju 9 radnih dana i da zbog neke glupe reklame umesto lupam 30 dana ja imam 90 dana u servisu.Onaj winwin mi je sve sto sam reklamirao kod njih drzao 30 dana medjutim brate bar posle toga nisam nikad imao zamerke niti vracao ponovo.Vide ne rade i daju mi nov.A ovi me zajebavaju.Ne mislim ja da je pakom meni kriv sto MSI ne valja.Kriv je sto nisu sposobni posle 3 puta da otklone kvar.A iz tog razloga posto znam kakvi su danas lapovi ja ne mogu da se kockam i da molim boga dal ce se on pokvariti ili ne.U principu MSI kad kupis pomoli se bogu da neces morati da ga saljes u pakom servis i da prolazis sve sto sam ja prosao.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 289
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple iPhone7
... ljudi, evo predloga ... za rodj sam dobio na poklon lap top ASUS K52F ... DualCore P6100 na 2.0, 3GB Ram-a, 500GB HDD , i tako redom ... iskreno, isuvise je to jaka masina za mene, pa ako ima zainteresovanih koji bi hteli to da kupe, neka se jave ... pozdravi iz Zemuna ... Ivan!!!
IP sačuvana
social share
Makijavelizam je stanje uma - sve ostalo je iluzorno!!!

Edit by chelavi1: Regulisana velika slova u potpisu.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Intel Core i5 760, s1156 Asus P7P55D PRO, 1156 8 G

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia n97 mini
Zanima me kakva je ova konfiguracija za pc...kakav je procesor,graficka...i kakav je za ove nove igrice?
Intel Core i3 540,s1156
Asus p7h55,s 1156
4gb ddr3,1333 mhz
hd 1tb,64mb sata
nvidia gt430 1gb ddr3
IP sačuvana
social share
Intel Core i5 760, s1156
Asus P7P55D PRO, 1156
8 GB DDR III, 1600 Mhz
HDD 2TB, 64 MB SATA
Nvidia EN GTS430, 1 GB DDR III
Tower midi ATX 600W
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.628.0
Zanima me kakva je ova konfiguracija za pc...kakav je procesor,graficka...i kakav je za ove nove igrice?
Intel Core i3 540,s1156
Asus p7h55,s 1156
4gb ddr3,1333 mhz
hd 1tb,64mb sata
nvidia gt430 1gb ddr3

Odlichna konfiguracija za kucnu upotrebu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
... ljudi, evo predloga ... za rodj sam dobio na poklon lap top ASUS K52F ... DualCore P6100 na 2.0, 3GB Ram-a, 500GB HDD , i tako redom ... iskreno, isuvise je to jaka masina za mene, pa ako ima zainteresovanih koji bi hteli to da kupe, neka se jave ... pozdravi iz Zemuna ... Ivan!!!

Mnogo je samo kad biju  Smile  Smile  Smile

Ako si je vec dobio,uzivaj,za koji mesec ce ti zatrebati i jace,a i dogodine...A ne kupuju se kompovi bas svaki dan,tako da moj savet ti je da to zadrzis...
« Poslednja izmena: 10. Jan 2011, 14:30:14 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@tpku_2b

Gresis.Jos malo pa sa single core CPU neces moci da radis osnovne radnje.Trenutno je single core CPU ako je dobar moze da ide i na 7-ci super ako nisi gamer medjutim to nece biti vecno.Na primer moj stari CPU je bio single core na 1.5 ghz i mogu da kazem da nisam mogao da surfujem ko covek jer je na flashu CPU zakucavao na 100%.Ako oces danas da opusteno koristis racunar treba ti dual core , sata hard i 2 gb rama za 7-cu i single core na oko 2.4 ghz ,noviji pata hard i bar 1.2 gb rama za XP.To govorim da komotno koristis racunar.Tako da taj asus nikako nije prejak nego naprotiv odlican je dovoljan za komotno koriscenje.Po meni je solucija danas uzeti single core losa jer to nikako nije buducnost nego proslost.Vec su odavno krenuli i 4-jezgarni CPU tako da su single core definitivno ispali iz igre....Sacuvaj ti tu masinu i ne kupuj nista losije......

@Daniloo231

Nije losa masina.Sasvim je OK.Znaci nista specijalno ali radi posao.Jedino sto je grafika malo slabija pa neces bas moci da sviras sve na max ali mocices lepo da se poigras sa tim racunarom a za office i surf i gledanje filmova je odlicna masina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Treba mi gr. kartica za HTCP racunar.
Stara ploca je u pitanju, sa socket-om 939 (sto znaci 1.0 PCI-E x16 slot)... 1GB DDR memorije i 3500+ procesor i TT napajanje.

Vidim da je ATI u prednosti za ovo sto meni treba, pa htedoh da pazarim neku iz serije 5550, ali vidim da ljudi imaju problem da nateraju da 2.1 kartica radi u 1.0 slotu! Sto nije slucaj za 2.0 kartice. A ja sve do sad mislio da je to kompatibilno.

Da li onda da uzmem neku iz serije 4550 (da li se gubi nesto za ovo sto meni treba... samo gledanje filmova u 1080p u odnosu na seriju 5) i koju karticu preporucujete?

Ne mogu da shvatim sve one "tehnoloske" novine na sajtovima, a kad u google-u ukucam graphic cards for HTCP izbaci mi sve i svasta... cak neki preporucuju NVidia 480  Smile... pa zato molim za pomoc!  Smile
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nisam ljubitelj laptopova ali cu uskoro morati da pazarim neki da imam na poslu da ubijem vreme  Smile nesto za divx i surf,i po koju igricu...Ali opet bi uzeo onaj MSI nego toshibu i da nije cena u pitanju,da isto kostaju...  Smile
Iz slicnih razloga je i moj brat uzeo MSI notebook.
Radi mu vec 2,5 - 3 god i svaki dan ga vucara sa sobom.
Ne hvali ga ali i ne kritikuje..znaci da mu ok sluzi  sto je super jer je cena bila otprilike oko 200 e.

Ja takodje nisam ljubitelj MSI ali sada prvi put imam njihovu plocu ( pola godine) i nemam pravo da se zalim.
Inace, samo jedna ploca mi je izdrzala duzi period a u pitanju je ASUS A7V8X-X ( radila bar 2 god). Sve ostale su mi riknjavale na godinu-godinu i po. Ukratko- cini mi se da su danas sve ploce srednje klase - krsh.

Zato sada kupujem samo one sa 3 god garancije i prodajem ih nakon max 2 god, jer nema veceg smora od utvrdjivanja kvara na ploci ( da li je do ploce itd)
« Poslednja izmena: 11. Jan 2011, 12:40:08 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 625 626 628 629 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.745 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.