Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 626 627 629 630 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406063 puta)
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.628.0
@Daniloo231

Nije losa masina.Sasvim je OK.Znaci nista specijalno ali radi posao.Jedino sto je grafika malo slabija pa neces bas moci da sviras sve na max ali mocices lepo da se poigras sa tim racunarom a za office i surf i gledanje filmova je odlicna masina.

Pa sigurno nece da razvija igrice ili 3d grafiku astronomskih dimenzija,ove klasichne igre za PC tera ko dobar dan,ovo je odlichna grafichka.A za OFFICE,surf i filmove dobra je i neka konzerva poput AMD athlon 1700+ od pre 10 god.
Kao drugo 85% populacije nemoze da izvuche max. snagu novijih rachunara,jer nema potrebe.Ja imam dualcore vec dve godine i grafichku iz 2008. pa mi zadovoljava sve poslove.A za gejmere su izmishljene konzole poput SonyPS3,Xbox i slichno...
« Poslednja izmena: 11. Jan 2011, 14:55:48 od nicolabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@nicolabre

Zavisi sve od coveka do coveka sta je kome dovoljno.Neko igra solitare, neko igra SEGA igre, neko igra mafia 1 a neko igra crysis na ultra.Nista se ne moze generalizovati.Masina je OK i za igre ali ne svirati sve na high detalje a za surf i ostalo je odlicna.I ne slazem se da je racunar od pre 10 godina dovoljan za office i surf.  Smile Ja imam stari desktop koji imam na vikendici i koji je kupljen 2004 godine.Imam CPU na 1.5 ghz i 1 gb rama i 80 gb hard.I komp sam upravo zamenio pre 12 meseci jer nisam mogao da koristim za osnovne potrebe.RAM-a mi je bilo malo , takodje CPU se zapucavao na firefox flash stranicama , zatim hard je bio ultra spor itd.Trenutno za komotno koriscenje XP-a ti treba CPU bar od oko 2-2,4 ghz zatim oko 1.2 gb ram-a i neki sata noviji hard.Sve ispod toga je krpljenje i jednostavno sporo je.Sam po sebi XP nije napredovao nista u tih 6 godina od kad sam kupio stari komp ali su problem programi.Prvo sto je 80 gb malo mesta , drugo sto ta grafika i CPU ne mogu da puste ni 720 p da ne zapucava, zatim sto 1 gb rama je malo itd...Znaci ja ne pricam o igrama nego pricam o normalnom koriscenju.Trenutno mi koristi 1.10 RAM-a sto bi bio problem da imam 1 gb ram-a.Jednostavno sam firefox i tabovi prilicno sisaju resurse a takodje i jdownloader i slicni programi.Jos ko koristi PS pa KIS itd ne da mu je malo imati star komp nego premalo.Jedino da imas komp i programe od pre 6 godine onda bi mogao da normalno koristis.Ali i tad ti je mali hard od 80 gb svakako.......
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.628.0
Ma to stoji sve shto kazesh,ali i od boljeg ima bolje.Tako da se nikako ne isplati juriti tehnologiju,trka se uvek gubi.Inache ovo shto mi koristimo sada kao rachunare to je 80-ih godina bio server nekoj jachoj kompaniji,iliti-ovo "dualcore,quadcore,1333Mhz,4GB,1TB HDD itd." to su ti smeshni pojmovi za prave rachunare koji za brzinu koriste Termin:Tflops,i shta mi dalje da prichamo nego da se yadovoljimo ovim igrachkama shto nimalo nisu jeftine da bi nam i dalje neko tamo delegirao izbacujuci napredniji softver i hardver.
P.S. XP je batara od sistema,moje mishljenje iz iskustva.Sa XP-a sam preshao na Vistu koja je isto bila krsh a onda se pojavila SEDMICA koja stabilnija nego svi prethodni zajedno.XP-ov KERNEL je u sushtini sranje pa kako i on onda moze da bude dobar,a i uz to se pritom budzi do beskraja a ustvari jeg... od OS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Naravno da od boljeg ima bolje.Kako bi inace radile fabrike sa prozivodnju racunara ako bi mi uzeli racunar i koristili ga 10 godina...........Sad se vec razvija hardver na koji cemo preci kad tad.Ja ne mislim da ni moj sadasnji lap ni desktop koristim narednih 10 godina nego planiram da ga drljam dok moze pa kad ne bude vise moglo onda ga prodajem i uzimam novo sve i tako u krug;Pozitivna stvar je sto se dosta promenilo pa tako ja sad imam novca sve to da kupim.Ranije nisam mogao nista da kupim a laptop mi je bila misaone imenica.Od laptopa trazim samo da radi bar 4 godine pa posle toga sto se mene tice nek crkne jer i onako cu kupovati novi.Sto se tice XP-a meni licno nije sranje od OS-a osim sto je graficki prilicno inferioran u odnosu na 7-cu.Od VISTE mi je XP 1000 puta bolji dok je 7-ca realno super.Na XP na desktopu sam presao jer mi je virus sjebao 7-cu pa sam popizdeo tad pa stavio XP a iskreno da znas koliko imam programa razumeo bi me zasto me mrzi  format C i da stavljam 7-cu.Planiram da urnises XP pa cim bude za format C onda cu da ubacim bez razmisljanja win7 koji jeste bolji.Plus trenutno ne pamtim ko kupuje nov racunar da zeli XP nego svi prelaze na 7-cu masovno.To je dobro posto je konacno microsoft pronasao formulu za nov dobar OS.VISTA je bila promasaj veka.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2011, 09:56:14 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
E ovakooooo ...

1. Trebaju mi slušalice 5.1 do 50 evra. Meni se ove jako sviđaju i pročitao sam mnogo pozitivnih komentara korisnika.

http://www.media-tech.pl/page.php?do=details&lang=uk&pid=1866&kid=20

Trebaju mi za sve. Muziku, filmove, igrice ...

2. Treba mi monitor od makar 22 incha do 150 evra. Ako je moguće radije bih neki 4:3 nego wide ali nije nužda.

I interesuje me čisto kakvi su oni AOC pošto vidim da se prodaju svuda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson c905
Ja bih sada u skorje vreme kupio nov mis pa sada vi najbolje znate koji su bolji,sa kablom ili bez....i koji modeli su dobri???izbacite sliku ili mi dajte link da nih video kako izgleda??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja bih sada u skorje vreme kupio nov mis pa sada vi najbolje znate koji su bolji,sa kablom ili bez....i koji modeli su dobri???izbacite sliku ili mi dajte link da nih video kako izgleda??

Za šta bi ga koristio sve ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson c905
Pa meni  mis treba za laptop,za internezt malo igrice i tako...ali da bude dobar kvalitetan mis da nebih kupovao dvaput...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja sam uzeo ovaj pre 2 dana. Dobar je za sve  Smile

http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-x-748k/comp_comp_mouse/40/707
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@trnovcic

Ja ti preporucujem nesto iz logitech programa.Ovaj mis je meni OK i ja ga imam:

http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-rx250-910-000199/comp_comp_mouse/31/447

U principu mozes i neki skuplji ali meni je licno ovaj OK.Radi na 1000 dpi i zaista je dobar i koliko ga imam nemam primedbe.Jeftin a dobar mis.Meni je sto se tice miseva i tastature ligitech uvek broj 1.Cast ostalima ali logitech je logitech.  Smile

@insideman

Ja licno taj AOL ne bi kupio.Ne mislim da je sranje medjutim licno bi pre uzeo samsung , LG, benq,asus ili philips.Ja imam BENQ 2220 HDA i meni je licno odlican.Sad trenutno ima BENQ G2220HD koji ima i DVI ulaz sto mu daje prednost nad moji za nekih 7 evra skuplje.Mada neces pogresiti ni sa samsung modelima ili LG ali i ASUS i philips.U svakom slucaju po meni je sve bolje nego taj AOC.Mada samsung pre uzimanja pogledaj samo koji je model jer sam citao na jednom forumu da je jedan model crkavao posle 3 godine sa istim kvarom.Mada mislim da taj model nema sad sigurno ali pogledaj za svaki slucaj.U svakom slucaju ja imam BENQ i prilicno sam zadovoljan.Slika je fantasticna , ima full HD i jedino sta nema je DVI ali to isto mozes da resis ako dodas 7 evra i uzmes BENQ G2220HD
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 626 627 629 630 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.