Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 623 624 626 627 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1402298 puta)
Ucesnik diskusija

K47upovina

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 5s
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovih dana planiram kupiti monitor,procitao sam dosta toga ali sve sam manje pametan.Planiram dati 200do 250 eura,dobro bi bilo 24 incha ali moze i 22 ili 23 ako ne moze kvalitetan 24 za te pare.|Grafika je ATI4770, planiram ga koristiti za surf,svasta nesto i poneku igricu kada se ima vremena.Do sada su mi zapali za oko sledeci modeli:SAMSUNG BX2350,BX2231 LED i ViewSonic VX2450wm-LED .Sta je trenutno najbolja kupovina, mozda ni jedan od ova tri...Pomozite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Zvao me covjek jucer i zeli u svoj motel staviti PC i da  ljudi mogu ici na internet,ali bi zelio to naplacivati,zanima me na koji nacin bi se to moglo odraditi i sa kojim programom i da li postoji mogucnost da nije nitko obavezan biti pored PC-a stalno da se ima neki zetonar(kao na jukebox-u) da se ubaci kovanica i koliko ubacis da toliko bude na nestu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC 
@BogdanPFC

Ne brini nista za to druze.Imam program koji pravi win7 bootabilan za flash.Samo skini neku verziju 7-ce ISO i ja cu ti poslati  na PM program i objasnjenje kako da odradis.Ne moras da trazis nista imam ja pa kad kupis zvizni samo PM i resicemo.  Smile

koliko vidim,izgleda da necu da dobijem Smile   ne kosta mnogo kad se uzima na 12mesecnih rata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Da li da mi se isplati da menjam procesor?Ne mislim novcano jer bi mi razlika izasla negde oko 5e nego mislim ovako da li se isplati cimanje sobzirom da su oba X2?Koliko bi dobio na performansama,i da li bi uopste dobio?

Moj sadasnji je AMD Athlon X2 5600+ 2.9ghz 1mb kesa(2X512) socket AM2(da napomenem da mi je maticna ploca AM2+ socket)

A hteo bih da pazarim  AMD Athlon 64 X2 7750 2.7GHz 3MB Black Edition BOX  -Socket AM2+

Jeste da ovaj radi za 200mhz manje,ali to se malo klokne i dodje mu na isto,mada i sad mi je proc kloknut,cisto sam zaokruzio na 3.0ghz...

Aj pa da cujem vasa misljenja?

Hvala  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da li da mi se isplati da menjam procesor?Ne mislim novcano jer bi mi razlika izasla negde oko 5e nego mislim ovako da li se isplati cimanje sobzirom da su oba X2?Koliko bi dobio na performansama,i da li bi uopste dobio?

Moj sadasnji je AMD Athlon X2 5600+ 2.9ghz 1mb kesa(2X512) socket AM2(da napomenem da mi je maticna ploca AM2+ socket)

A hteo bih da pazarim  AMD Athlon 64 X2 7750 2.7GHz 3MB Black Edition BOX  -Socket AM2+

Jeste da ovaj radi za 200mhz manje,ali to se malo klokne i dodje mu na isto,mada i sad mi je proc kloknut,cisto sam zaokruzio na 3.0ghz...

Aj pa da cujem vasa misljenja?

Hvala  Smile

Otvori task menager pa gledaj da li ti je CPU ikada opterecen na 100%.
Posto ne verujem da jeste , logicno je da ti nikakav update ne treba sve dok ne "zagrcne".

Sto bi kupovao nesto sto ne moze da bude iskorisceno?

Sad su se svi bacili na prevaru. Uzeo sam AM3 plocu,  cpu 240 i DDR3 memoriju a nakon te totalne promene razlika je jedva primetna u odnosu na prethodni (verovatno) 7750  sa DDR2 memorijom...a u prici i specifikacijama obecavaju da ce da poleti  Smile

Ako vec hoces da kupis nesto za PC, ulozi u Ram ili HDD
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 13:49:39 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Hvala na dobrom i brzom odgovoru  Smile

Znas kako sa hdd i sa ramom sam zavrsio za sada...Hdd imam 500gb i 160gb sistemski,tako da mi preko toga nije potrebno.Rama imam 3gb(kingstone hyperX uparene 2x1gb i uparene 2x512 i savrseno sve radi u dualchanelu  Smile i sve su na 800mhz) imao sam mogucnosti da uzmem i preko 4gb ali mi ne treba zbog 32bit sistema...

E sad jedino graficka i proc su mi ostali da mi sad kao trebaju...Pa reko da vidim za proc...

A da li da gledam Phenoma 2 X2 555? onaj na 3.2ghz i 7mb kesa
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224

A da li da gledam Phenoma 2 X2 555? onaj na 3.2ghz i 7mb kesa

Taj procesor ide na AM3 Socket tako da bi morao pazariti i novu plocu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Moja ploca podrzava i AM3  Smile
edit:i to sve do Phenom x6  Smile

pise mi AM2+ AM3 ready...

Edit2 cpu suport list

Phenom II X2   Callisto   HDZ555WFK2DGM   z555   200   3.20   1M   6M   C3   80    7501v19.zip
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 23:27:52 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Ovih dana planiram kupiti monitor,procitao sam dosta toga ali sve sam manje pametan.Planiram dati 200do 250 eura,dobro bi bilo 24 incha ali moze i 22 ili 23 ako ne moze kvalitetan 24 za te pare.|Grafika je ATI4770, planiram ga koristiti za surf,svasta nesto i poneku igricu kada se ima vremena.Do sada su mi zapali za oko sledeci modeli:SAMSUNG BX2350,BX2231 LED i ViewSonic VX2450wm-LED .Sta je trenutno najbolja kupovina, mozda ni jedan od ova tri...Pomozite
jos uvek cekam savet  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jan 2011, 01:43:23 od limba »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 623 624 626 627 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.