Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 622 623 625 626 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1403399 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Veljo, hvala za info i sliku. Tanak sam sa parama, svakako planiram da dodam kasnije jos 2 giga rama.. nego nemoj mi zameriti i da ne idemo u off, nesto mi sumnjiva ova tvoja potrosnja, svi kazu da moze sa 2 giga da se prodje opusteno za sada, sta znam.. poz Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@pilot85

Tu negde oko 120-130 evra ako dobijes to je puna kapa.

@dikefalos

Fuck the MSI and pakom.Zaj... MSI tv kartice.Uzmi lepo u winwin za nekih 5000 din imas slicnu varijantu u leadtek varijanti.Tj mnogo je bolja jer imas za dig i analogni signal plus imas bolji daljinac i imas FM radio a ovde koliko vidim nema za dig signal ni FM radio.Imao sam danas prilike na trenutak da vidim tu TV karticu od MSI(ne znam dal je isti model ali je MSI dongla TV kartica) i izgleda mi prilicno jadno.Drugo MSI ne zna nista posteno da proizvede dok ti je leadtek bio i ostao po meni vrh.Za 2000 din vise dobices puno bolju i kvalitetniju TV karticu sa fantasticnim softverom.  Smile

@NikolaRok

Odlicno si sastavio osim ploce koja mi je previse bedna za tu masinu.Uzmi neku asus ili gigabyte plocu za nekih 7500 din imaju odlican izbor.Ostalo je sve odlicno za taj kes.Dosta ti je ram-a i bolje da sad uzmes 2 nego da uzmes losiji CPU.Ram mozes dodati kad oces dok CPU i grafiku tesko da ces da menjas.Za sad je i vise nego dovoljno 2 gb a kad bude trebalo dodaj jos 2 i to je to.  Smile

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC 

@BogdanPFC

Moj predlog je ovo:

http://winwin.rs/-dell-inspiron-1018-black-101.66.html?productId=30399

Inace su dell malisani skuplji pa mi je ovo extra ponuda.Imas bolji lap od tog MSI,imas 3 godine garancije i veci hard.Po meni mnogo bolja opcija.MSI ne volim a i sto se tice netbook racunara imaju uzas ponudu.

a kako se menja OS na njima,posto nema opticki uredjaj??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@BogdanPFC

Imas 2 opcije.Da napravis bootabilan flash i da u BIOS-u namestis da ti butuje sa flash diska.Druga opcija koja je teza(jer mnogi nemaju DVD rezac na USB) je da odradis to isto ali sa externim DVD citacem.Ako nemas DVD externi rezac na USB onda ti je mnogo isplativija varijanta da podignes sistem sa flash USB-a.Imas na netu uputstva kako da napravis bootabilan flash  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 22:27:37 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Mala preporuka:

Sta mislite koja je od ove 2 kartice bolja za moj slucaj (jedna je USB druga PCI)...
Kartica ce raditi u AP modu na mom PC-ju koji je na prvom spratu kuce, pa me zanima koja je od ove 2 kartice bolja, tj  od koje cu moci da primam bolji singnal na laptopu i to na 2 i 3 spratu kuce...

http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-WN551G

http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-WN722N

Malo sam zamrsio ali msm da razumete. hvala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
@NikolaRok
Odlicno si sastavio osim ploce koja mi je previse bedna za tu masinu.Uzmi neku asus ili gigabyte plocu za nekih 7500 din imaju odlican izbor.Ostalo je sve odlicno za taj kes.Dosta ti je ram-a i bolje da sad uzmes 2 nego da uzmes losiji CPU.Ram mozes dodati kad oces dok CPU i grafiku tesko da ces da menjas.Za sad je i vise nego dovoljno 2 gb a kad bude trebalo dodaj jos 2 i to je to.  Smile

Hvala na savetu, drug. Pa i ja mislim tako kao sto kazes, ali nesto mnogo nahvalise bas tu c45 plocu, pa sam zato i stavio.. Kako god, videcu. Dovoljno si mi pomogao  Smile

edit Boro ubedio si me, iskren da budem nisam ni ja nikad voleo taj MSI, imam zadnju upravo asus a8n 939 radilo je sve kao sat 5 god, ali pocela da gubi struju, cas ima cas nema, ili deo ploce ima struju a deo nema i nece onaj klik pocetni da pusti tj da startuje bios ili na ploci svetli zelena lampica, a lan, ona narandzasta lampica nema struju.. pa ako znas nesto o tome, molim te napisi mi pp, ako je ovde off.. da nije napajanje, povremeno krci ko traktor, kungfu kinez star vec vise od god dana.. onako te pitam, nema veze ako i ne vidis ovo.. pozz  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 01:01:45 od NikolaRok »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC 
@BogdanPFC

Imas 2 opcije.Da napravis bootabilan flash i da u BIOS-u namestis da ti butuje sa flash diska.Druga opcija koja je teza(jer mnogi nemaju DVD rezac na USB) je da odradis to isto ali sa externim DVD citacem.Ako nemas DVD externi rezac na USB onda ti je mnogo isplativija varijanta da podignes sistem sa flash USB-a.Imas na netu uputstva kako da napravis bootabilan flash  Smile

ako uzmem,verovatno cu raditi sa usb-om,valjda zna drug to da uradi.  samo da ubedim oca da mi kupi ide tesko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@BogdanPFC

Ne brini nista za to druze.Imam program koji pravi win7 bootabilan za flash.Samo skini neku verziju 7-ce ISO i ja cu ti poslati  na PM program i objasnjenje kako da odradis.Ne moras da trazis nista imam ja pa kad kupis zvizni samo PM i resicemo.  Smile

@NikolaRok

Jbg kad ja ne voli MSI i nista od njih...Sa plocama imam svaki dan problema a sa laptopom sam se zajebavao 3 meseca dok nisam iscupao kes.Ne kazem da je svaka asus i gigabyte dobra ploca a MSI losa medjutim ja licno nikad ne bi uzeo nista vise od MSI a posebno plocu koju smatram najvaznijim i najranjivijim delom racunara.  Smile

@randjo

Nema razlike u hvatanju signala osim sto je PCI kartica stalno u kucistu a USB donglu mozes stalno da vozas levo desno.Ako ti treba samo na 1 mestu onda uzmi PCI karticu jer je po meni prakticnija od dongle.Dongla je vise za one kojima treba mobilna wifi kartica i za one kojima treba na laptopu.U signalu su obe iste.Znaci samo vidi sta ti je prakticno zbog mobilnosti.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2011, 01:01:33 od bora82 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
@bora82

Hvala na odgovoru. PC mi stoji uvek na istom mestu i kupujem je samo za njega tako da cu onda uzeti PCI verziju...

Hvala jos jednom Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@NikolaRok

Kao sto rekoh danas nije nista garancija kvaliteta.Radim svaki dan sa tim stvarima i pravila nema.Crkava sve i menja se sve.Ploce su napravljene bukvalno tako da ih menjas cim rikne garancija.Posebno ranjive sad su AM2 ploce a ranije se secam da su nforce3 ploce crkavale kao od sale.Medjutim kad dodje racunar sa MSI plocom obicno bude ona problem.Govorim o starijim MSI plocama.Ja ne mogu da tvrdim ni za jedan model da je los ali generalno ih ne podnosim niti bilo kome preporucujem MSI.Sto se tice tvog problema sa asusom jesi siguran 100% da je ploca?Moze mozda biti i napajanje.Probaj drugo napajanje.Ako nije onda je moguce riknuo neki od kondenzatora koji kontrolise to sto si opisao.Ako je bilo kakav problem sa plocom nema pomoci.Mozes da je bacis.Meni je samo zao kad vidim dobre CPU za koje nema ploca.To je bakzus da zbog ploce moras sve da uzimas ali jng to je realnost IT sveta..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 622 623 625 626 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.