Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 620 621 623 624 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1401652 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dosadili su mi DVD-i u dnevnoj sobi i posto imam u planu da zamenim komp, htedoh stari da prebacim u dnevnu sobu. E sad, trazih neko lepo kuciste i sta mislite o http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001364&id=C_00001366&name=DH202&ovid=
Kosta oko 13 hiljada prazno. To mi je otprilike i plafon... ima i onih serije 8000, ali oni su oko 18-20 hiljada, a ruzniji su mi.  Smile
I da, u specifikaciji pise da podrzava micro ATX i ATX format. Ploca koju planiram da ubacim je Full ATX standarda
• 30.4cm(L) x 24.4cm(W) ATX Form Factor
Da li moze da se smesti?

I drugo pitanje. Ima li razlike izmedju PCI i PCI-E wireless kartica? Treba da kupim jednu, pa ne znam koju. Ima te li neki predlog!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Izgleda genijalno!

I da, u specifikaciji pise da podrzava micro ATX i ATX format. Ploca koju planiram da ubacim je Full ATX standarda
• 30.4cm(L) x 24.4cm(W) ATX Form Factor
Da li moze da se smesti?

304 x 244 je standardna ATX ploca koliko znam (http://en.wikipedia.org/wiki/ATX )Ne bi trebalo da bude problema a ja ne bih bezao ni od micro ATX ploce ako zatreba ( jer je kuciste extra). Koristim jednu takvu a imao sam ih i pre pa nisam primetio nikakvu falinku u odnosu na ATX ( osim manje slotova naravno).

Proverio sam i na netu mada neki ljudi kazu da postoje i "produzene" varijante ATX ploca koje imaju i drugaciji raspored konektora ( DVI, sound itd). To je neka egzotika jer ja to nisam ni video pa ne verujem da si bas na takvu naleteo u nasim radnjama.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 12:10:13 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
interesuje me laptop do 700 evra, koristio bih ga za programiranje i rad, i ponekad za pes
koji je od ovih laptopova bolji po vama i da li neko ima neka iskustva sa njima
da li neko zna da li negde ima da se nadje neki od ovih modela ali jeftinije
http://www.laptopovi.rs/proizvodi/dell/inspiron-n5010-d7gxj-i5-4605650-rd-5938
http://www.laptopovi.com/toshiba-satellite-l655-1dt-223
http://www.laptopovi.com/asus_k52jc-ex352d-6138#
ili ako neko ima da mi preporuci neki, ali da ima bar procesor i5, rama bar 3gb, a graficka da moze da gura pes barem narednih nekoliko godina?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2010, 16:14:34 od a.k. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Interesuje me koju da kupim od ove dve kartice za naravno igranje igrica
SAPPHIRE HD 5770 Vapor-X 1 GB ili
SAPPHIRE Radeon HD 6850 1GB

Ova druga je skuplja za 2000 dinara

Inace konfiguracija mi je
Procesor AMD Athlon II-630 Box X4 Quad 2,8 GHz,Socket AM3
Maticna Biostar TA790GX A3+,AM3,AMD790GX
Radna 4 GB Kingston DDR3
Napajanje Chieftec APS-550S A135,ATX 550W

Da li je ovo ok konfiguracija i za jednu i drugu karticu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung galaxy s
treba mi pomoc oko jednog zadatka Smiley znam da nije vezano za temu ali konfiguracije su u pitanju
zadatak glasi :
"Sklopite jednu konfiguraciju za server male firme a drugu konfiguraciju za kancelarijski kompjuter. Potrudite se da komponente budu izbalansirane, dobro prilagođene jedna drugoj
Objasnite na kojim komponentama ste stavili akcenat i zašto (za obe konfiguracije)."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@Majkan

Kad je lud onda neka uzme laptop za gaming mada meni je to nevidjena glupost.Imas ove 3 masine sto sam ti predlozio.To su za gaming dobre masine za taj kes.  Smile

@mildra75

Ako se ne varam vec sam pre par stranica govorio razlike izmedju te 2 kartice.Pogledaj par strana unazad pa ces naci odogovor detaljan.Inace obe kartice su do jaja a ova 6850 je normalno bolja.Ne ne znam koliko ali da je bolja bolja je.Uglavnom ako ti nije problem kes uzmi onda 6850.Ostatak masine ti je vrlo dobar.Doduse biostar ploce rade na sporijoj magistrali pa mislim da ti ta memorija nece raditi tako brzo kao u asus iplocama.Mada to nije tako vazno.Imao sam prilike da testiram memorije u biostar i asus i mogu reci da je u asus radila dosta brze a i asus podrzava ta sto sam testirao PC-2200(OC) dok je boistar bila PC-1600 (OC).Gledao sam i dosta skuplju biostar varijantu i nisu bas ne znam sta.Moj savet ti je da ides na asus bolje a ako si vec kupio tu masinu nema veze posluzice i ova svsi.Uglavnom neces ti to osetiti u igrama tako da nije vazno.Cisto ti kazem da ako kupujes da znas da imas boljih resenja nego biostar.Radim sa njima bukvalno svaki dan i mogu reci da su za kes mali best buy ali da su najbolji bas i nisu.Imaju mana medjutim generalno nismo do sad imali reklamacija na njih.  Smile

@a.k.

Od ponudjenih ja bi bez razmisljanja uzeo dell masinu.Ima definitivno najbolji hardver.Ima vrlo jaku laptop grafiku koja realno ubija ovu na ASUS i toshiba masinama.Ta grafika na dell-u je vrlo ozbiljna i mozes da picis fifa 2011 na high , a ove najzahtevnije tipa crysis pici na medium detaljima.Ova nvidia u asus i ati u toshiba su dosta slabije a najgora je ati u toshiba.Sa ovom u dell masini mislim da mozes da se igras jos duze vreme mada ne ocekuj da za godinu dana igras sve najnovije igre.Ocu da ti kazem da trenutno mozes neke da igras na high a neke na medium na tom dell-u sto je vrlo dobro dok PES,FIFA ces moci da igras jos dosta dugo.PES nije nista specijalno zahtevna igra i ja je ladno teram na integrisanim desktop grafikama.Slicno je i FIFA.Ono sta je zahtevno su crysis,metro 2033,dirt2,spinter cell,just case 2 i sl a sve to mozes opusteno da picis na medium.Tako da ce ti definitivno ta masina ispuniti potrebe.Ostale nisam gledao dal ima bolje ali sumljam da ces za taj kes dobiti bolji hardver.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung L700
da li moze ovo ovako, tj da li ce zvucnici da ostete ekran sve u svemu da li smetaju LCD FullHD ekranu

IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 12, S21
da li moze ovo ovako, tj da li ce zvucnici da ostete ekran sve u svemu da li smetaju LCD FullHD ekranu

digni ih na gornju policu, zbog magneta...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Digni ih gore,stricu je plazma crkla od zvucnika,sad mu tu gdje su bili zvucnici prikazuje plavo Smile  Imas zvucnike koji jako malo zrace,i oni mogu stoje kod ekrana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Nokia 5310
Moze neki predlog,5-6 laptopova do 1000 eura sa sto boljim odnosom cijena/kvalitet?  Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 620 621 623 624 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.