Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405556 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ok, hvala. Razmislicu jos malo izmedju WD-a i Seagatea. Ipak imaju i oni solidnu garanciju. pozz. Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ne ti nisi htela andjela...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 48
Zastava Serbia - Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel onetouch
Koji od ovih monitora da kupim.....

BENQ G2222HDL

ACER P226HQL

VIEWSONIC VA2231Wa

WIEVSONIC VA2213W

Ovi monitori su u uzi izbor za kupovinu, ukoliko neko ima predlog za monitor do 150 e (puna rezolucija , od 20 do 22 inca )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@Zverko22

Bez puno razmisljanja:

BENQ G2222HDL   Smile

A dobar ti je i ovaj:

Samsung E2220N  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
U nedoumici sam, ne znam koji stampac je bolji, fisefunkionalni ili laserski.  Navodno laserski mogu vise stranica da ostampaju, navodno, ne znam,  a ja bih ga koristio najvise za crno beli sadrzaj stampe.   Moze pomoc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@Badgaja

Zavisi kakav visefunkcionalni uredjaj?Ako mislis na ono sranje za 50 evra sto imas skener, stampac i fotokopir onda je multi uredjaj multi shit za bilo koji laserski stampac.Ako pak mislis na multiuredjaje koji papreno kostaju i imaju laserske stampace u sebi onda je normalno bolje to nego laserski.Sve zavisi na sta mislis.Moje licno misljenje je da je multi uredjaj za 50 evra shit.Skener je uzas ,stampac je isto sranje kao i kopir.Bolje je imati sve posebno.Takodje kod lasera jedino sto ne mozes da planiras u boji da stampas jer su crno-beli.Tj ima i color ali su jos mnogo skupi pa se ne isplate.Ali koliko vidim ti planiras da stampas crno-belo tako da planiraj jedno 120 evra za neki pristojan canon stampac.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Hvala ti puno, pada laserski stampac, definitivno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
pozz svima,.,kupio sam novi komp,.,procesor:CPU AM3 AMD X4 Phenom II 965, 3.40GHz/8MB 64Bit BOX Black Edition,.,naveo sam samo njega,,jer je on prob(mislim),.,naime kada pokrenem neku zahtevniju igricu buka od njeg kulera je nepodnosljiva,.,Dakle sta menjati,.Ceo hladnjak ili samo ventilator./.,?hvala,.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pozz svima,.,kupio sam novi komp,.,procesor:CPU AM3 AMD X4 Phenom II 965, 3.40GHz/8MB 64Bit BOX Black Edition,.,naveo sam samo njega,,jer je on prob(mislim),.,naime kada pokrenem neku zahtevniju igricu buka od njeg kulera je nepodnosljiva,.,Dakle sta menjati,.Ceo hladnjak ili samo ventilator./.,?hvala,.

Proveri prvo temperaturu procesora pomocu programa Speedfan. U biosu ukljuci podrsku za Cool'n'Quiet tehnologiju. Ako temperatura prelazi 65 stepeni za u full loadu, kupi bolji cooler. Ne moras da se puno trosis. Ima dosta jeftinih, a dobrih zamena za box cooler. Pogledaj recimo jeftinije Cooler Masterove modele, a ni Titani nisu losi.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Proverio sam,.,Temperatura ide od 49 do najvise sam video 57,.to kada sam u igri,.(kao da mi je avion u sobi,.,xd)A u speedfan-u pokazuje mi temp3 da je 80c,.,nadam se da nije nis ozbiljno,,posto sam citao razne komentare na netu,.Cool'n'Quiet mi je bio ukljucen,.,Kupicu definitivno novi kuler,,ako ima neko da mi preporuci neki tihi,.,za ovaj proc,?Hvala Harmon na savetima,.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Safari -
mob
Nokia E71
Amd Phenom II 955 x4 3.2ghz BE
Sapphire Radeon HD 6850 1gb/ddr5
Ram 4gb Kingston
+ ostale komponente

Koliko godina ce ove komponente moci da teraju nove igrice?
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 618 619 621 622 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.