Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 619 620 622 623 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1401844 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 525
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Alcatel Idol X
POzdrav, ne znam da li je bilo ranije, sta mislite o ovoj ponudi ?
http://www. metro .rs/metro_mail/mcc-rs/catalog/1172635/LAST_MINUTE.pdf
Potreban mi je samo oko faksa ponekad, i par puta da se startuje Auto Cad, ali nista za ozbiljniji rad, za to koristim kucni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@linkoln burows

Misljenja sam da igre ne mogu da prate razvitak hardvera tako da mislim da bar naredne 2 pa mozda cak i 3 godine sa takavim hardverom ne moras da brines o igranju igrica.I dosta slabije grafike teraju igre u full.Crysis je napravljen 2007 a danas samo METRO 2033 mu parira sto se tice zahtevnosti..........Previse brzo razvijaju CPU i grafike da bi igre mogle da to sve prate.I dalje preko 97% igrica ide na jake dual core CPU a zamisli onda X6 koliko ce da traje......

@veljko1212i

To sto si opisao je 100% normalno da CPU se glasno cuje kad igras neke zahtevne igre.Normalno cim CPU radi punim kapacitetom on trazi jace hladjenje i kuler radi na vise obrtaja.Isto tako meni radi moj AMD phenom.E sad ako oces tise OK ali ovo sto si opisao je 100% normalno stanje i vidim razlog za brigu.  Smile

@gangula90

Od ove ponude mi je od netbook zapao za oko  ACER za 20 000 din koji je extra povoljan i toshiba satelite L650D za 40 soma.Ostalo mi nije vredno paznje.Mozda oni SONY su OK ali nisu bas nesto povoljni kao sto je slucaj sa SONY.Inace takav hardver toshiba retko daje za samo 40 soma tako da je 3 gb rama i 320 gb plafon cak i za 42-44 soma.E sad procesor je slab ali za te pare je sasvim dobar.Takodje grafika je kanta i integrisana je medjutim za te pare je i vise nego dobra.Sve u svemu za 40 soma dobiti ovakvu toshiba je veoma dobra ponuda.Ako je uzmes regaj se na sajt toshiba i ostvari garanciju bez obzira na sve gde mozes da radis sta oces sa lapom a oni ce ti dati nov.Dal je istina nemam pojma ali tako su napisali.A to traje samo do 31 decembra.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 525
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Alcatel Idol X
@bora82
Aham.
Nego meni bi vise odgovarao neki netbook, a do sada se nisam susretao sa njima, pa me zanima kakav je ovaj aspire one260...Mislim da li je ok uzeti ovaj od 20000 ili npr neki asuss eepc, ili dell do 30000? Za potrebe interneta, office programa, slika i video...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@gangula90

Hardver je manje vise isti.Nigde ti tu neces dobiti bolji hardver.Svi idu na intel atom CPU, 1 GB rama i 160 gb hard....Graficka je tu nevazna.Ima jedino u jednom dell-u na winwin sajtu za 25 soma imas veci hard.Nije 160 nego 250.Kod ostalih nisam primetio razliku u hardveru.I da imas kod retkih 6-to celijske baterije koje su bolje jer duze traju od ovih klasicnih.E sad sta je bolje acer ili dell.Pa realno trebalo bi da je po meni dell kvalitetniji ali sa druge strane ne mora da znaci.Taj acer ja sumljam da ces kupiti jer te akcije METRO-a traju 1 dan.Ujutro u 6h dodju gazde malih racunarskih radnja i kupe to jeftino i posle prodaju za 25 000 din to isto.Iz iskustva znam da akcije metroa su porez na budale jer iznesu jako malo racunara u prodaju.Neces se ja mislim zajebati sa tim acerom jer on je na akciji i zato je tako jeftin.Ne vidim licno sta mozes dobiti ako uzmes u winwin ili laptop centru ili gigatronu neki acer za 23-25 soma.Dobices samo to sto si bacio 5 soma.Ne mogu da garantujem da dell je bolji od acera mada realno jeste ali prednost dell-a je sto daju 2 godine garancije a ovi 1.Imas ovde u temi ja sam nudio onaj mali dell ljudima za 25 soma.Onako mi je najvise primamljiv zbog 2 godine garancije i 250 gb harda.Mada ni male toshibe i lenovo nisu lose samo sto su skupe.Ja sam imao prilike da koristim mali lenovo na poslu i svidja mi se kako radi.Bio sam odusevljen kako je optimizovan da radi na 7-ci.Jos kad smo mu ubacili 1 gb rama poleteo je.Ima i onaj samsung u METRO-u ali za njih iskreno nemam pojma kakvi su im netbook.Iskreno samsung je malo poceo previse da sere i svasta vec prave a dosta stvari im nisu bas neki kvalitet.Bolje da su se bazirali na proizvodnju display - to im ide najbolje.  Smile

« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 16:31:08 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 525
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Alcatel Idol X
thx a lot Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Proverio sam,.,Temperatura ide od 49 do najvise sam video 57,.to kada sam u igri,.(kao da mi je avion u sobi,.,xd)A u speedfan-u pokazuje mi temp3 da je 80c,.,nadam se da nije nis ozbiljno,,posto sam citao razne komentare na netu,.Cool'n'Quiet mi je bio ukljucen,.,Kupicu definitivno novi kuler,,ako ima neko da mi preporuci neki tihi,.,za ovaj proc,?Hvala Harmon na savetima,.

Sto se temperatura tice, deluje da je sve ok, ali ako hoces tisi komp, zemeni cooler. Preporuka: Cooler Master Hyper TX3 RR-910-HTX3-GP. Nije skup, a znatno je bolji od Box resenja, a tih je. Ako imas vise para na raspolaganju, reci da nadjemo nesto bolje.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 695
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Koji laptop preporucujete za gaming, do 700e a da je ekran 17'' ili vise?
Znaci bas laptop za gaming, ali nema potrebe da tera najnovije igre...
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 20:53:37 od Majkan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Preporuka za kamericu i mikrofon do 2000....Kamerica plus slusalice sa mikrofonom,ili kamerica plus neki najjeftiniji mikrofon (ili dal bi mogao da posluzi mic integrisan u kamerici)? Sta bi bolje bilo

mislio sam na ovako nesto http://www.itsvet.com/proizvod/genius-videocam-eye-110/comp_comp_webcam/41/182
i neke canyon sluske sa mikrofonom tipa hs7,ili hs4,hs1
ili neke genius recimo http://www.itsvet.com/proizvod/genius-hs-03n/comp_comp_headphones/41/565
« Poslednja izmena: 27. Dec 2010, 12:09:03 od Pera_89 »
IP sačuvana
social share
"Premature optimization is the root of all evil"-Donald Knuth
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@Majkan

Moj predlog da kupis neki dobar desktop za igranje a sta ti ostane sacuvaj pa za par meseci uzmi lap cisto da imas ako ti treba.Jer laptop za igranje nije.Vec sam pisao koje su mane laptop racunara za igranje.Prvo i najvaznije greju se dosta i zbog toga nije dobro.Drugo 17 inca laptop je sam po sebi skup.Iskusio sam gorku pilulu jeftinog MSI 17 inci laptopa.Doduse ti oces da das dosta novca medjutim ako oces bas gamer masinu nazalost malo je 700 evra.Evo ovako nesto mozes dobiti:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Dell-Inspiron-1764-Black-11201011

http://www.winwin.rs/-asus-n71jv-ty068-17.66.html?productId=28741

http://www.winwin.rs/-dell-inspiron-n7010-173.66.html?productId=30397

Ovo su ti sve jake laptop masine sa 17 inca ekranom.Sve te grafike su generalno dosta losije nego moja koju imam na desktop masini.Ti za nekih 450 evra otprilike uzmes desktop racunar koji je 100 puta jaci u svi igricama.Znaci posto imas 700 evra ostane ti 250 evra i skupis kasnije jos 200 evra i imas dobar lap i jak desktop.To ti je moj prijateljski savet a ti kako god zelis.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 695
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Nije za mene, ja imam desktop zver, ali drugar je uporan u tome da hoce iskljucivo laptop.
Sluzice mu za neke osnovne igre, cs, warcraft itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 619 620 622 623 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.