Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 612 613 615 616 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409435 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Uz procesor Intel core i5-760 2.8GHz,da li je bolja kartica:ATI HD 5770 1GB DDR5,ili neka ATI HD 6850???

Kakve ima veze procesor sa grafickom. Kupi sta mozes da platis. Naravno, ako mozes da platis obe, onda uzmi HD 6850.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

All you need is LAV.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N70
Za graficku AMD Radeon 4350 PowerColor5 da li je potrebno dodatno hladjenje? Ona ima svoj standardni hladnjak bez kulera. Da li bih ja smeo da stavim dodatni kuler?Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@Sinann

Moj stav je da je za graficku uvek bolje da ima kuler nego pasivno hladjenje.Posebno ako planiras da igras 3D igre koje greju grafiku.E sad u principu radice ona tebi i ovako bez dodatnog hladjenja.Problem kod instaliranja kulera je kako da ga povezes.Jel imas prikljucak za kuler na grafici?Ako nemas onda ces morati improvizovati da npr povezes kuler sa prikljuckom na ploci.Sto se tice dodatnog kulera njega bi onda trebao da probas da zavrnes na sam hladnjak ako je to ikako moguce.Ja sam to odradio na mojoj matoroj FX 5200 medjutim ona je imala sitne rezove na hladnjaku pa je mogao sraf da se zavrne.Problem kod takvog poduhvata jeste kako da sprovedes a ne dal je to dobro.Dobro je sigurno ali dal je lako izvesti to je veliko pitanje.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 01:57:44 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson Arc
jel moze neka preporuka za lap top do 500e? uglavnom bih ga koristio za multimediju i za net i ponekad neku igricu da opicim. Ja sam mislio da uzmem ovako nesto:

http://www.laptopscope.ru/notebook/Toshiba-Satellite-L650D-100.htm?gclid=CKH9usfb8qUCFU0w3godjg5nmw

http://www.laptopscope.ru/notebook/Asus-X42J-350M.htm

Sta vi mislite?
IP sačuvana
social share
See I’m a poet to some, a regular modern day Shakespeare.
Jesus Christ, the King of these Latter Day Saints here.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

All you need is LAV.

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N70
bora82
Hvala puno, ja volim nemoguce poduhvate nabudzicemo nesto. Posto primecujem da se greje dosta

Stavio sam kuler od procesora i prikacio na plocu. Da li smeta sto kuler ima 4600 RPM? Kako da smanjim obrtaje probao sam u biosu ali nedozvoljava
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 17:02:39 od Sinann »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
bora82
Hvala puno, ja volim nemoguce poduhvate nabudzicemo nesto. Posto primecujem da se greje dosta

Stavio sam kuler od procesora i prikacio na plocu. Da li smeta sto kuler ima 4600 RPM? Kako da smanjim obrtaje probao sam u biosu ali nedozvoljava
Ma prikaci ga na molex na 7v i ima da bude tih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Za graficku AMD Radeon 4350 PowerColor5 da li je potrebno dodatno hladjenje? Ona ima svoj standardni hladnjak bez kulera. Da li bih ja smeo da stavim dodatni kuler?Hvala unapred

Smes da stavis kuler, ali pitanje je da li ti je potreban? Proveri temperaturu grafike pomocu programa GPU-Z. Ako ne prelazi 80 stepeni, ne treba ti dodatni ventilator.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S5
Jel neko zna da li su pouzdani acer laptop racunari? Fala!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@the_lood

Da ne bi ponavljao idi koju stranu nazad pa pogledaj moje postove.Dao sam dosta predloga za laptop do 500 evra.  Smile

@telepatic

Nije pouzdan ni 1 ako mene pitas.  Smile Ne postoji kvalitet koji odskace od drugih.Postoji samo bolji i losiji.Po meni mozda sony i toshiba su malo bolji od ostalih a ovi svi ostali su manje vise isti.ASUS ja licno ne volim,MSI kupio i zajebao se,HP tu i tamo - neki ga hvale neki kazu da je sranje,acer najvise nud hardverski.Sto se tice tvog pitanja dal je acer pouzdan to je vrlo tesko pitanje.Dosta njih kaze da se bezi od acera a dosta njih kazu da su zadovoljni.Sad kome verovati?Pa nikom.Svakom je svoja muka najteza.Ja kad sam kupovao MSI prijatelj mi je rekao da ima par godina MSI i da je prezadovoljan.Drugi prijatelj ista prica.A meni uzas.E sad sve zavisi koji ti zapadne i koja je serija.Njih 2 su imali jacu seriju.Mada moje misljenje je da je toshiba satelite klasa bolja od npr MSI C klase.Sto se tice acera oni za dat novac daju najvse.E sad sta je prednost acera.Garancija.Imas u laptop centru da za 3000 din kupis 2 godine garancije.To ne da je povoljno nego je ultra povoljno.Ja da uzimam acer bi kupio najbolji lap sto mogu i za jedno mesec dana bi dokupio 2 godine garancije.Za ta pare to ostali mislim da nemaju.Jer pazi tebi ako crkne ploca u 13 mesecu ti si ga ugasio.Mozes da uzmes lap i da ga bacis u kontejner.A ti za 3000 din koliko te izadje neka mala popravka imas 2 godine besplatnog servisa tj garancije.Zato se meni ACER svidja.Moj stav je da ako oces malo veci kvalitet da ides na toshiba ili sony(imaj u vidu da im je najbedniji lap 74 soma  Smile ).A sto se tice ostalih kako te ubode.Mozda je malo bolji lenovo i dell od acera ,MSI , HP-a medjutim sve je to jako tesko oceniti.Ja sam npr cuo za dell sve najgore a sa druge strane neko ga hvali.Po meni je kod kvaliteta lapa vazno samo 2 stvari.Velika garancija i da je bolja serija laptopova.Jer nije isto uzeti toshiba satelite ili toshiba tecra.Razlika je sto tecra imas 5 godina garancije a satelite 2.Onda kod MSI je isto velika razlika uzeti C klasu i uzeti G klasu.Vidis i po reklamacijama da imas npr 1 G klasu za servis a imas 100 lapova C klase za servis.Mislim ne znam tacno kako ide ali poenta je da svaki proizvodjac ima svoje klase koje se veoma razlikujemo.Svi mi kad uzimamo lap gledamo samo cenu i nista vise.Treba pogledati uvek npr sta nudi acer za 50 soma i sta nudi toshiba za 50 soma.A onda stavis prst na celo i zapitas se zasto ovaj nudi mnogo vise.Ja sam se tako zajebao jer sam uzeo lap koji sa takvim hardverom nije mogao da se uzme.Zato nije ni valjao.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 449
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Mitsubishi 
E pa ovako,hocu sebe da castim za novu godinu pa sam hteo da kupim doticni dzoistik....
Da li neko ima iskustva sa njim.Kakav je u igrama poput:GTA,COD,Far cry 2 i tako te pucacine...
I najvaznije koja je zapravo cena na IT sam nasao da je 27 E sto je pristupacno a ngde cena ide i do 63e..
I da koja je razlika izmenju ovog modela i modela Refres....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 612 613 615 616 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.