Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 610 611 613 614 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416503 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Nego,imam nekih 50e za hdd,da promijenim moj budjavi maxtor od 80gb koji je proizvedem 2004

Ne znam koji hdd da uzmem.Ocu da je ultra brz i tih,mislio sam da uzmem ovaj:
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-spinpoint-f3-500gb-7k-16mb-sata300-hd502hj/comp_comp_hdd/1/1255

Meni treba jeftina nadogradnja pa i sam zagledam taj Samsung ( nema jeftinijih 500Gb od toga, cini mi se).
Ipak, za osnovni disk ne bih izabrao njega.
Po mom iskustvu WD je najpouzdaniji a i malo je 500GB jer ce ti brzo zatrebati jos.
Zato predlazem doplatu ( ne probija budzet):

http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-caviar-blue-1tb-7k-32mb-sata300-wd10eals/comp_comp_hdd/26/1488

Ovaj trenutno imam i zadovoljan sam. Trebalo bi da je sporiji od Caviar Black modela ali nije. Uporedjivao sam ih i razlika ne postoji a HD Tune cak tvrdi da je Plavi brzi  Smile
Kako god - sve lepo funkcionise, prilicno je tih ( cuje se samo kad radi search ili pishe nesto) i sasvim je odlican  a pouzdan disk. Garancija 3 god ( za Black je 5 kod dobrih distributera).
Ne treba mi vise od 500gb!!!A ovo je ja mislim sasvim dovoljno da potjera moju masinu,jer je hdd strasno koci.Ja sam gledao kombinacije sa intel I7 920 i gtx460 i ovim hddom.Mada,ni taj wd nije skup. Smile
Koji je od njih brzi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@Lazar@

Zavisi samo sta ti zelis.Ako zelis brzinu samo onda je F3 spinpoint samsung najbolje resenje.Medjutim pre bi rekao najbrze i najpovoljnije resenje a ne najbolje.Evo i zasto.Zato sto WD black serija je u brzini manje vise ista a u kvalitetu je definitivno bolja.Tako da ako zelis da imas kvalitet i brzinu uzmi WD black serija a ako zelis samo brzinu a slabiji kvalitet onda uzmi F3.Meni posto nije vazna toliko brzina uzeo sam WD green od 1 TB i prezadovoljan sam.Disk je brz za moj ukus i ima 1 TB sto je meni vazno.E sad ko oce brze neka uzme F3 od 500 gb.

@mandarin

Budi malo precizniji prijatelju.Tesko je odgovoriti na tvoje pitanje.Reci mi koliki je tvoj budzet koji mozes da das za grafiku pa cu ti dati svoje misljenje sta je najbolje za taj kes.Ovako uopsteno mogu da ti dam grafiku koja kosta 100 evra ili 500 evra sto je velika razlika.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2010, 21:53:21 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
@bora 82
 Smile
Da li je brza samsung f3 serija od f1 serije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
da li neko zna gde ima da se kupi maticna MSI 770-G45,nigde ne mogu da je nadjem ili mi preporucite neku drugu koja ima slicnu cenu,i koja je razlika izmadju MSI 770-G45 i MSI 770-C45,ostale komponente su

AMD Phenom II x4 955 BOX Black Edition
MUSHKIN 2x2GB 1333MHz DDR3
LC Power 914BII, 600W
"WESTERN DIGITAL
Caviar Black 500GB 7k 32MB SATA300"
sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ne treba mi vise od 500gb!!!

U jeee, nemoj da se ljutis.
Izvini sto sam pokusao da pomognem..puno srece sa Shmugshmugom  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne treba mi vise od 500gb!!!

Izvini sto sam pokusao da pomognem..

Izvini ti Smile
Samo napominjem da mi ne treba preko 500giga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Brza je F3 serija,ali da sam na tvom mestu ne bih se mnogo premisljao i isao bih na WD model od 1 Tb,pa makar on bio i Blue.Samsung jeste brzi,ali tesko da ces to primetiti u realnom radu(vec je sa green modelom druga prica).Sa druge strane uz mizernu doplatu imas 500 Gb vise prostora,popuni se to,ne brini.I ja sam tako misleo da ce mi 1Tb biti i vise nego dovoljno,posle 8 meseci imam slobodno jos 100Gb,na prolece ce da padne jos jedan od 1TB.Da ne ispadne da hejtujem Samsung upravo ja imam F3 model od 1Tb(ona prva,malo bolje odradjena serija),ali opet bih ti preporucio da poslusas BG_Highlandera.Ako ti je bas toliko stalo do brzine kupi SSD Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Brza je F3 serija,ali da sam na tvom mestu ne bih se mnogo premisljao i isao bih na WD model od 1 Tb,pa makar on bio i Blue.Samsung jeste brzi,ali tesko da ces to primetiti u realnom radu(vec je sa green modelom druga prica).Sa druge strane uz mizernu doplatu imas 500 Gb vise prostora,popuni se to,ne brini.I ja sam tako misleo da ce mi 1Tb biti i vise nego dovoljno,posle 8 meseci imam slobodno jos 100Gb,na prolece ce da padne jos jedan od 1TB.Da ne ispadne da hejtujem Samsung upravo ja imam F3 model od 1Tb(ona prva,malo bolje odradjena serija),ali opet bih ti preporucio da poslusas BG_Highlandera.Ako ti je bas toliko stalo do brzine kupi SSD Smile
ne necu ssd Smile 
Nadam se da ne smaram,nasao sam polovan wd black od 500giga za 40e.A imam isto za 40e wd blue od 640gb isto polovni.Koji je od njih bolji,i da li se isplati uzimati koji od ovih diskova?Ili da uzimam novi? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@Lazar@

Wolf87 je odgovorio pa nemam sta dodati.Takodje ja isto preferiram WD disk.Ja imam green i zadovoljan sam prilicno sa brzinom.F3 jeste brzi medjutim ja iskreno od hardova najvise cenim WD tako da bi pre uzeo to.Kao sto rekoh za mene je vrh diskova WD black sa 5 godina garancije i odlicnom brzinom sto ga cini trenutno br 1 u hardovima.Iza njega je tesko reci ko ide.Po meni licno ide opet WD pa onda F3 spin point jer licno mislim da je WD bolji nego samsung.Medjutim ukusi se razlikuju i ko voli samsung neka uzme a realno sve je to dobro tako da nema greske. Smile Sto se tice toga dal da uzmes novi ili polovni odgovor je jednostavan.Hard disk je uvek bolje novi.Kakav god da je polovni ti ne znas ko ga je njakao.Ako moras da biras izmedju black i blue uvek biras black bez razmisljanja jer je bolji black od 500 gb od blue od 640 gb.Medjutim kao sto rekoh na pocetku bolje kupi nov disk.Kosta ti blue od 640 gb za 4900 din.A imas black od 1 TB za 8400 u winwin.Taj lik sto ti uvaljuje polovan za 40 evra oce da te odere.Nemoj biti lud da mu das za disk koji kosta 47 evra nov za 40 evra polovan.Ako dajes vec kes za polovan daj mu maximum 20-25 evra za blue a 30 evra za black.  Smile

@B * D

Da ne bi bio dosadan necu ponavljati moje misljenje o MSI a i o MSI plocama.Ako ne mora MSI ja bi preporucio ovu plocu:

http://www.winwin.rs/-mb-am3-770-gigabyte-ga-ma770t-ud3.66.html?productId=28896

U principu je ista klasa kao i ta MSI medjutim meni licno gigabyte ploce uvek ulivaju vise poverenja od MSI ploca.Drugo imam tu plocu i prezadovoljan sam.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 21:31:21 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
hvala na odgovoru bora82
naravno ne mora da bude msi,video sam na netu da je mnogi preporucuju pa sam zato napisao,ali  msi 770 g45 nigde nema pa trazim neku drugu
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 00:36:08 od B * D »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 610 611 613 614 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.