Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1411223 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1302
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
hvala harmon26
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Hvala!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Omnia II i8000
E8500 @ 3.95gHz
4GB DDR400 Kingston
HD4850 512MB
...
Win7 32bit

da li bi mi promjena graficke (ako umjesto ove ubodem GTX460 1GB OC) donijela znacajan skok u performansama imajuci u vidu da igram na 19''?
« Poslednja izmena: 12. Dec 2010, 22:31:40 od pike8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@stevanNS

Meni se ploca ne svidja nikako.  Smile Ostalo je sve OK medjutim te ploce nisu nikakve.Vidi dal mozes da uzmes neku gigabyte ili asus.Bolje nego ta koju si napisao.  Smile

@ivan84

Zasto SSD?Ne vidim zasto bacas novac za HDD od 40 gb.Ako oces brzinu uzmi samsung F3 spinpoint od 500 gb.Ili nesto iz wd black serije.Sto se tice napajanja preporucujem ovo:

http://www.itsvet.com/proizvod/corsair-vx550w/comp_comp_powersupply/63/313

ili nesto povoljnija varijanta:

http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-gps-550aa-101a-550w/comp_comp_powersupply/48/341

http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-gx-series-80-plus-550w-rs550-acaae3-eu/comp_comp_powersupply/54/560

PS:Sto se tice lc power napajanje te price da treba da se bezi od njih su price za malu decu...U srednjoj kategoriji za ljude koji nemaju novca da daju po 60-70 evra za napajanje lc power je sjajno resenje.Mnogo su bolja od Kineza a kosta su proseku 30-35 evra.

@Triolada

Evo ti par ponuda pa vidi sta ti najpovoljnije sto se tice para:  Smile

http://www.winwin.rs/-hdd-sata2-250gb-wd-scorpio-blue-25-wd2500bevt.66.html?productId=26270

http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-scorpio-wd2500bevs-250gb-5k-8mb-sata150/comp_comp_hdd/26/579

http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-scorpio-black-250gb-7k-16mb-sata300-wd2500bekt-/comp_comp_hdd/26/1596

http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-scorpio-blue-320gb-5k-8mb-sata300-wd3200bevt/comp_comp_hdd/26/912

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

just shut the f..k up and train

Zodijak
Pol
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Hvala care  Smile
najbolje sto sam isao na te sajtove i nisam snimio ovih par komada Smile Smile Smile
Veliko hvala  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
E8500 @ 3.95gHz
4GB DDR400 Kingston
HD4850 512MB
...
Win7 32bit

da li bi mi promjena graficke (ako umjesto ove ubodem GTX460 1GB OC) donijela znacajan skok u performansama imajuci u vidu da igram na 19''?

Bi, ali ti to ne bi primetio. Tvoja trenutna konfiguracija dovoljna je da gura na najvisim podesavanjima i native rezoluciji vecinu danasnjih igara. Skok u performansama bi bio da umesto 35 fps dobijes 50 fps u nekoj igri, ali tebi to nista ne znaci jer je i 30 sasvim igrivo. Jacinu GTX460 graficke bi primetio u samo par zahtevnih DX11 igara, kao sto je Metro, ili nadolazeci Crysis 2. Ja da sam na tvom mestu menjao bi grafiku, ali samo zbog nadolazecih, ne i postojecih igara.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ako mozete da mi pomognete.  Dobio sam HP compaq/dc5700/pd-925/80,nema graficku pa bi ubacio ako moze i malo bi ga pojacao itnel je procesor dual cor 925,chipset 963q expres 3000mhz,sta mi predlazete da ubacim.  Vodoravno kuciste,postavicu link da vidite kako izgleda,hvala unapred !!!     hxxp:|| www. topproduct. nl/hardware/desktopcomputers/9431-hp/134818-hp-compaq-dc-serie/281289-hp-compaq-dc5700-pd-925-2-x-512-mb-80-gb-dvdrw-wxp-pro-small-form-factor-pc-rg887etabh. html                                             
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E8500 @ 3.95gHz
4GB DDR400 Kingston
HD4850 512MB
...
Win7 32bit

Nema potrebe da natezes taj cpu toliko ako ne radis u nekim zahtjevnim programima.Taj e8400 ce na stock da gura gta4 sve na high u 1920x1080 Smile (prijateljski savjet,meni je jedan proc crkao,doduse ne e8400)

Nego,imam nekih 50e za hdd,da promijenim moj budjavi maxtor od 80gb koji je proizvedem 2004
Intel dual core e1200 1.60ghz
2x1gb ram 800mhz
ga g31m es2l
msi 7900 gtx 512mb ddr3
napajanje 500w

Ne znam koji hdd da uzmem.Ocu da je ultra brz i tih,mislio sam da uzmem ovaj:
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-spinpoint-f3-500gb-7k-16mb-sata300-hd502hj/comp_comp_hdd/1/1255
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia c5
@stevanNS

Meni se ploca ne svidja nikako.  Smile Ostalo je sve OK medjutim te ploce nisu nikakve.Vidi dal mozes da uzmes neku gigabyte ili asus.Bolje nego ta koju si napisao.  Smile

Vazi,videcu nesto drugo. Smile
Hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

Nego,imam nekih 50e za hdd,da promijenim moj budjavi maxtor od 80gb koji je proizvedem 2004

Ne znam koji hdd da uzmem.Ocu da je ultra brz i tih,mislio sam da uzmem ovaj:
http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-spinpoint-f3-500gb-7k-16mb-sata300-hd502hj/comp_comp_hdd/1/1255

Meni treba jeftina nadogradnja pa i sam zagledam taj Samsung ( nema jeftinijih 500Gb od toga, cini mi se).
Ipak, za osnovni disk ne bih izabrao njega.
Po mom iskustvu WD je najpouzdaniji a i malo je 500GB jer ce ti brzo zatrebati jos.
Zato predlazem doplatu ( ne probija budzet):

http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-caviar-blue-1tb-7k-32mb-sata300-wd10eals/comp_comp_hdd/26/1488

Ovaj trenutno imam i zadovoljan sam. Trebalo bi da je sporiji od Caviar Black modela ali nije. Uporedjivao sam ih i razlika ne postoji a HD Tune cak tvrdi da je Plavi brzi  Smile
Kako god - sve lepo funkcionise, prilicno je tih ( cuje se samo kad radi search ili pishe nesto) i sasvim je odlican  a pouzdan disk. Garancija 3 god ( za Black je 5 kod dobrih distributera).
« Poslednja izmena: 13. Dec 2010, 19:12:43 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.