Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 604 605 607 608 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1413290 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
@Neocassius

Uzmi sa boljom baterijom.Nemam nikakve dileme.Sve integrisane graficke su manje vise iste.Tj ima razlike izmedju nekih integrisanih kao npr intel gma 950 i intel gma 4500 ali izmedju tih koje si naveo razlika je minimalna.Tako da definitivno idi na jacu bateriju.Doduse ako planiras da ga koristis kuci i da ga vrlo malo koristis na bateriji onda mozes i taj sa boljom grafikom.Mada ja bi licno uzeo ovaj sa boljom baterijom jer tu u grafickoj neces videti nikakve razlike.Na mom lapu grafika interisana je kao medju najboljima medjutim isti je sve to k..
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Hvala na odgovoru...
IP sačuvana
social share
Sudbina je samo za one koji u nju veruju.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Јел може да се стави картица чији је слот PCI Express 2.0
на плочу која подржава:
PCI Express x1
PCI Express x16

читао сам нешто по нету, и кажу да може, ал ја ето само да питам ..?  Smile

едит:  заборавите да сам ишта питао, дефинитивно може, пошто већ возим 9500GT 512MB/128bit  Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2010, 15:39:45 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Koji monitor mi preporucujete za kucnu upotrebu?Koji monitori su dobri koji losi?Nisam davno kupovao koristim jos uvek samsung syncMaster 750s  Smile                   Koja je velicina monitora po vama ok?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Koji monitor mi preporucujete za kucnu upotrebu?Koji monitori su dobri koji losi?Nisam davno kupovao koristim jos uvek samsung syncMaster 750s  Smile                   Koja je velicina monitora po vama ok?

Velicina je uvek bitna.  Smile Tesko je reci sta je bolje.U principu koliko para toliko i muzike.Ja na primer imam 22 inca.U pocetku sam mislio da je previse medjutim sad mi je taman.Licno mi veci ne treba.E sad zavisi koliko imas kesa da dajes.U principu sad ti nekih 19 inca kosta od 9000 din pa nadalje.To nije lose i rez je OK.E sad samsung je skuplji uvek jer je on vec poznata marka.Ja sam uzeo BENQ i licno sam prezadovoljan.Ima full HD i 22 inca i slika je super i nisam imao problema.Sad sam bas gledao i i moj monitor BENQ od 22 inca kosta trenutno  12 600 sto je po meni super cena.Ako pak volis samsung za isti monitor moras dati nekih 800 din vise.Po meni samsung nije nista bolji ali eto neko voli samsung.Ako pak oces sa digitalnim ulazom onda ces morati dati bar jos 4-5 soma vise.E sad kao sto rekoh koliko para toliko i muzike.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Optimalno ti je 22 inca sa odnosom strana 16:10 i 23 inca sa odnosom strana 16:9. Preporuka, pa recimo Samsung SyncMaster BX2335 LED. Mada to dosta zavisi i od proizvodjaca panela. Meni se dopala i Samsungova P serija, a kvalitetnu sliku su imali i skuplji LG-evi modeli.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
instalirao sam win 7 64 bit verziju,pa me zanima da li treba da dokupim vecu ram memoriju ,kako bi sistem radio bez kocenja,inace sad radi dobro
evo moje konfiguracije?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

slika.jpg
(24.3 KB, 556x334)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Kakav je to digitalni ulaz?
Iskreno ja imam oko 10 godina samsung pa bi ostao veran samsungu  Smile
A da doddam ne bi davao vise od 12-13k
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 10:12:02 od Texas Poker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Trenutno imam Intel celeron dual core e1200 1.6ghz.Sad mi je izasa jedan polovnjak~Intel core 2duo e7400.KOliko cu da dobijem na preformansama u igricama?Grafa je MSI 7900gtx 512mb ddr3 256bit
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
instalirao sam win 7 64 bit verziju,pa me zanima da li treba da dokupim vecu ram memoriju ,kako bi sistem radio bez kocenja,inace sad radi dobro
evo moje konfiguracije?

Ako radi dobro sto bi dodavao jos memorje. Za svakodnevni rad ti nije potrebno vise.

Kakav je to digitalni ulaz?
Iskreno ja imam oko 10 godina samsung pa bi ostao veran samsungu  Smile
A da doddam ne bi davao vise od 12-13k

DVI, HDMI, DisplayPort. VGA odnosno D-SUB je analogni ulaz. Za te pare tesko da ces naci nesto sa digitalnim ulazom.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 604 605 607 608 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.289 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.