Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 602 603 605 606 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418281 puta)
Ucesnik diskusija

Dignimo ruke, dacemo srce jedino Partizanu svom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC Wildfire
Hvala puno na ovim predlozima, mada mii se cini da su malo "tanji" (uglavnom zbog int. graficke) A za Acer sam dobio dosta saveta da ih se klonim! Smile

Ja sam ovo pronasao i cini mis e da je bes buy, posebno sa hardom na 7200 ob. sto je retko u ovoj klasi za ove pare, bar ono na sta sam ja naletao...

http://www.itsvet.com/proizvod/hewlett-packard-g62-a50sm-wq013ea-intel-core-i3-350m-2.26ghz-3072mb-320gb-dvdrw-15.6-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/15/4576

???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Hvala puno na ovim predlozima, mada mii se cini da su malo "tanji" (uglavnom zbog int. graficke) A za Acer sam dobio dosta saveta da ih se klonim! Smile

Ja sam ovo pronasao i cini mis e da je bes buy, posebno sa hardom na 7200 ob. sto je retko u ovoj klasi za ove pare, bar ono na sta sam ja naletao...

http://www.itsvet.com/proizvod/hewlett-packard-g62-a50sm-wq013ea-intel-core-i3-350m-2.26ghz-3072mb-320gb-dvdrw-15.6-led-wxga-freedos/comp_comp_laptop/15/4576

Dobar je laptop.Ima OK graficku, dobar CPU i dosta RAM-a i Ok hard disk.U svakom slucaju dobar je laptop.Sto se tice acer-a ne bi se slozio.Svaki laptop je prica za sebe.Ja sam uzeo MSI i prevario sam se medjutim to ne znaci da mislim da su svi MSI laptopovi losi.Jednostavno meni se zalomio los.Da nema taj defekt meni bi bio savrsen.Jedino zasto ne predlazem nikom MSI jeste njhov servis jer nisam samo ja lose prosao.Postoje more nezadovoljnih ljudi koji se zale na servis.Takodje sta da ti kazem kad sam pitao dokle su stigli sa popravkom a riba na telefonu mi odgovara"Vama je poslat laptop pre 7 dana"  Smile Na to joj ja odgvaram"Jel ti to mene zajebavas ili sta???".Ona kao zovite za dan, dva pa cu proveriti.........Znaci katastrofa.Uzas nad uzasima.Ne daj boze da ti zapadne racunar u njihove ruke.Ja gori servis nisam video nikad.Inace steta sto je tako jer MSI inace daje 2 godine garancije i nudi za nekih 50-tak hiljada vrlo lep laptop sa odlicnim hardverom.Ali sta to sve vredi kad im je servis uzas a i laptopovi im nisu bas nesto extra kvalitetni.Kod tog HP-a sto si napisao ima jedna mana.To je garancija od samo 1 godine.Malo je to.Laptopovi su dosta kvarljiva roba i moze ti se lako desiti da ti rikne npr 13 mesec i onda si ugasio.Ako ti ploca rikne mozes da bacis laptop.Iz tog razloga sam ja nudio toshiba,dell i acer posto prva dva imaju 2 i 3 godine garancije dok acer ima mogucnost da kupis garanciju.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Имам једно питање, пошто немам сад пара за нови комп, па сам мислио чисто да узмем неки бољи процесор до куповине новог компа.. е сад занима ме следеће:
Плоча ми је : Gygabite GA-K8NF-9, која по спецификацији подржава :  AMD Athlon 64, AMD Athlon 64 FX, socket је 939

На том  сокету има и дуал кор процесора, рецимо : AMD Athlon 64 X2 3800+ Box MR 90nm S939
па ме занима јел би могао тај процесор на ту плочу, и дал је осетна разлика између тог процесора и мог AMD Athlon 64 3000+

хвала унапред  Smile

едит: овако нешто би сигурно требало да може :
AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz Box S939

само то не могу да нађем  Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 20:52:54 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Имам једно питање, пошто немам сад пара за нови комп, па сам мислио чисто да узмем неки бољи процесор до куповине новог компа.. е сад занима ме следеће:
Плоча ми је : Gygabite GA-K8NF-9, која по спецификацији подржава :  AMD Athlon 64, AMD Athlon 64 FX, socket је 939

На том  сокету има и дуал кор процесора, рецимо : AMD Athlon 64 X2 3800+ Box MR 90nm S939
па ме занима јел би могао тај процесор на ту плочу, и дал је осетна разлика између тог процесора и мог AMD Athlon 64 3000+

хвала унапред  Smile

едит: овако нешто би сигурно требало да може :

само то не могу да нађем 

Nemas vise nigde da kupis nove procesore za taj socket   Smile Znaci nove procesore imas samo AM3 socket i nista vise.Navodno negde ima AM2 medjutim to je samo porez na budale posto sam zvao par firmi i pravdali su se da nemaju trenutno.Znaci jedina opcija ti je limundo ili halo oglasi pa da nadjes polovno.Procesor ako nadjes polovan uzimaj slobodno jer tesko da ce ti se pokvariti.Mada bice ti tesko da nadjes i polovan.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 00:28:33 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Хвала ти, али ја још увек нисам добио одговор  Smile

Јел могу X2 да ставим, ако је исти сокет... конкретно јел би могао AMD Athlon 64 X2 3800+ Box MR 90nm S939 ?

како ћу ја то набавити, то је мој проблем  Smile

предпостављам да овај:
сигурно може, али бих радије два језгра, ако је икако могуће

шалио сам се мало на почетку, хвала ти свакако, ако имаш даљи инфо, био бих захвалан  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung SGH-E630
Imam i ja jedno pitanje, znači sledeće Smiley :
Koju grafičku karticu bi preporučili, što jeftiniju, sa sledećim karakteristikama:

nVidia obavezno
Pixel shader >= 3.0 obavezno
Memorije >= 256MB poželjno
Izlaz za TV poželjan, ne neophodan
PCI-e
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Pocetak

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 379
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Za par dana kupujem novi kompjuter.Zanima me sta mislite o sledecem kompjuteru za igre?Najinteresantnije sto sam nasao,za igre,a odnos cena-kvalitet je u
BC-group-u: Kompjuter Gamer-I

Procesor Intel core i3-540 3.06GHz
Maticna ploca MSI H55M-P31
Memorija 4 GB DDR3 1333MHz
Graficka kartica ATI HD 5670 1GB DDR5(HDMI)
Opticki uredjaj DVD RW Dual Layer 20x
cvrsti disk 640 GB SATA 2
Kuciste KME CX1976 500W
Tastatura KME Black
Mouse KME Black
Cena:38.000.-dinara
Garancija-3.godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
@enaB

Tesko ces naci novu od 256 MB.Vecina novih su na 512 mb.Evo ti ovako nesto:

http://www.itsvet.com/proizvod/leadtek-geforce-8400-gs-512mb-gddr2/comp_comp_vga/87/1737

@gagijk

Ovaj AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz Box S939 mislim da 100% mozes.Ovaj drugi X2 nisam siguran ali pogledaj na ovom sajtu:

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Gigabyte/GA-K8NF-9%28Rev_1.x%29.html

@oazabgd

Po meni OK izbor.Procesor je OK,grafika je OK.E sad sta ja jedino ne bi uzeo je MSI ploca.Ja licno ne volim MSI ploce.Cuo sam losa iskustva sa njima.Mada ne mora da znaci da je ta tvoja losa samo ja kazem da ih licno ne volim.Takodje ne znam kakvo ti je napajanje u tom kucistu.Po meni dobra ti je masina pa bolje uzmi neko lc-power napajanje.Ima za nekih 3500 din sasvim dobra napajanja.Mada sad vidim da je to sklapana masina od strane bc group.Stave dobru konfu a napajanje nikad cuo.Klasicna prica.Zato ja volim vise da sam sastavljam pa da stavim sta ja mislim da je OK.Posto imas 3 godine garancije boli te uvo.Mada to napajanje mi se jedino ne svidja za takav komp.Sto se tice bc group necu da te odbijam od njih ali ja sam uzeo laptop i nikad vise nista necu kupiti od njih.Prema meni su ispali uzas nad uzasima.Mada znam dosta ljudima koji kazu da su OK ali moj licni primer govori suprotno.Ako ti se ne daj boze nesto desi u prvih 7 dana obavezno trazi novac nazad ili novi racunar.Ako te budu slali u servis ili pravili se ludi samo reci da imas prava u prvih 7 dana imas prava na nov racunar ako ne radi.Ja to nisam rekao pa sam najebao kao zuti.Izlevatili su me kao majmuna.A tebi dajem prijateljki savet da ako ti se nesto lose desi sa racunarom da odma trazis novi da ne prodjes kao ja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
KME napajanja su tezak krs.Pre otprilike godinu i po dana rikne mi Codegen od 400W.Odnesem u servis(Pakom) posto je napajanje jos bilo pod garancijom da reklamiram,ali mi ne prihvate garanciju zato sto je do kvara doslo usled nekih varijacija napona,citaj napajanje mi ubio EPS Smile
E sad,ponude mi upravo KME napajanje od 500W za neku sicu,nesto preko 1k.Posto nisam bio pri parama,pristanem i uzmem doticno napajanje,tada nisam imao preterano zahtevnu konfiguraciju(e4500,2Gb ram-a,8600gt) i racunao sam da ce biti dovoljno.Ali ne lezi vraze....Racunar je od prvog dana poceo da stuca,BSOD i restartovanje iz cista mira postali su moja svakodnevnica.Posle nedelju dana shvatio sam da ce vrag ovog puta odneti salu ako nesto ne preduzmem, izvadio sam djubre i poklonio jednom clanu sa drugog foruma koji ga je iskoristio za neku download masinu.Ukoliko nije bilo u stanju da potera jedan e4500 i 8600gt koja trosi kao upaljac kako li ce tek na njemu raditi I3 i 5670?Vrisne napajanje,povuce jos nesto za sobom mislis da ce ti priznati garanciju?Hoce malo mac Smile
Ja sam posle ovoga pazario napajanje iz potpisa i preporodio se,jeste malo vise placeno ali od tad nemam briga,plus maltene ne oseca konfiguraciju iz potpisa.Ne kazem da uzmes njega,ali vidi da uzmes neko iole brendirano napajanje,ako nemas za vise bar nesto od LC-a.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
@wolf 87

Mislim da moraju da daju drugu masinu.Jer to je njihova sklapana konfiguracija.Ne mogu da se vade pricom "Ej to nismo mi krivi".Mada u pravu si.Sa druge strane sa gamadi je tesko jako izaci na kraj.Meni se licno taj bc group ne svidja uopste.Imaju dobre cene i sve je to lepo.Takodje dostava se ne placa u druge gradove, daju poklon uz svaku masinu.I to je sve lepo.Imaju popust na kes i brzo ti posalju masinu.Znaci sto se tice te strane mene su ispostovali 100%.Medjutim jebes ti sve to kad ti se desi kvar oni ti uvale macora.Izlevate te kao idiota i posalju te u servis.Posle kad im kazes kako ste to mogli oni kazu"Pa ti nisi se pozvao na 7 dana"Ja se jesam pozvao ali nisam bio bezobrazan.Tako da od njih vise ni misa ne bi kupio a kamoli racunar.Sa winwin imam jako dobra iskustva.2 puta sam reklamirao nesto i ova puta su mi dali nov uredjaj.Doduse spori su jako i sve salju u Cacak i sve traje bar 30 dana medjutim kad sve sabreses OK su.Takodje na moje oci su vratili mojoj drugarici pare za graficku posto je bila pametna i sama kupovala pa umesto AGP kupila PCI karticu.  Smile Po meni firma nije dobra ako daje poklone i ako su divni i krasni kad im dajes pare.Firma je dobra kad joj vracas uredjaj.Tad treba da se pokazu a ne kad im ja dajem lovu.Mada opet kazes ja sam pre kupovine se raspitivao o bc group i dosta mi je prijatelja reklo da su OK medjutim mene su debelo zajebali i ja sam zavrsio sa njima za sva vremena.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 602 603 605 606 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.