Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 605 606 608 609 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412964 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Harmon26,hvala najlepse  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Kakav je to digitalni ulaz?
Iskreno ja imam oko 10 godina samsung pa bi ostao veran samsungu  Smile
A da doddam ne bi davao vise od 12-13k

DVI, HDMI, DisplayPort. VGA odnosno D-SUB je analogni ulaz. Za te pare tesko da ces naci nesto sa digitalnim ulazom.
Citat
Hvala ti puno na odgovoru ali nista ne razumem  Smile,mozes da mi kazes cemu sluzi jel po seljacki sto je to ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jack is Back !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2163
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
BlackBerry 8900 Curve
hocu da kupim laptop i treba mi pomoc pri odabiru...
pa sta mi preporucujete i vredi li uzimati apple ?
IP sačuvana
social share
Without evil there could be no good, so it must be good to be evil sometimes...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Moje licno misljenje  - NE nikako.Platices skupo ime i to je sve.Za te pare ces dobiti extra lap sa kojim mozes da radis sta god hoces.Po meni je apple nasminkano sranje i to je sve.Ne vidim poentu cemu to.Za nekih 70-80 soma mozes da dobijes kvalitetan lap sa jako dobrim hardverom a ako bas oces da dajes preko 100 soma mozes da uzmes lap sa odlicnim hardverom.Nesto ovako:

http://www.laptopcentar.co.rs/product/Toshiba-Qosmio-F60-126-13201008

http://www.winwin.rs/-hp-pavilion-dv7-4030em-173.66.html?productId=28992

IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Nema na cemu.  Smile

DVI, HDMI, DisplayPort. VGA odnosno D-SUB je analogni ulaz. Za te pare tesko da ces naci nesto sa digitalnim ulazom.
Citat
Hvala ti puno na odgovoru ali nista ne razumem  Smile,mozes da mi kazes cemu sluzi jel po seljacki sto je to ? Smile

Jednostavno digitalni ulazi primaju sliku u digitalnom obliku, a analogni u analognom. Znam da nije neko objasnjenje, ali bilo sta opsirnije zahtevalo bi previse vremena. Ono sto ti treba da znas je da monitori sa digitalnim ulazom obicno pripadaju srednjoj i visoj klasi (govorim o modelima sa TN matricom koji su i najzastupljeniji) i da ugradnja samog digitalnog ulaza cesto povlaci sa sobom i ugradnju kvalitetnijeg panela. Rezultat je ostrija slika, verniji prikaz boja, bolji kontrast i osvetljenost. Naravno, mogu se naci i kvalitetni monitori samo sa analognim ulazom ali to u principu zavisi od primerka do primerka jer cesto se u monitore iste serije ugradjuju paneli razlicitih prozvodjaca. Evo na primer monitora koji se pokazao dosta dobro, ali opet ne mogu ti garantovati kvalitetnu sliku: http://www.itsvet.com/proizvod/asus-vw225d/comp_comp_monitor/20/1979 . Asusovi monitori iz serije VH iako lepse izgledaju, po pravilu pokazali su se jako lose.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ljudi da vas pitam...
Imam Asus Xonar DS zvučnu koja je PCI i na novoj ploči imam samo mesta za PCI Express nažalost. TV karticu PCI sam prodao i kupujem PCI Express a niti znam koju i kako da je povežem sa Xonar DS karticom, niti znam da li uopšte ton može da se poveže zbog različitih slotova.
Koja tv kartica? Šta činiti? Hteo bih da mi ton za tv vuče iz zvučne.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Nema na cemu.  Smile

Citat

Jednostavno digitalni ulazi primaju sliku u digitalnom obliku, a analogni u analognom. Znam da nije neko objasnjenje, ali bilo sta opsirnije zahtevalo bi previse vremena. Ono sto ti treba da znas je da monitori sa digitalnim ulazom obicno pripadaju srednjoj i visoj klasi (govorim o modelima sa TN matricom koji su i najzastupljeniji) i da ugradnja samog digitalnog ulaza cesto povlaci sa sobom i ugradnju kvalitetnijeg panela. Rezultat je ostrija slika, verniji prikaz boja, bolji kontrast i osvetljenost. Naravno, mogu se naci i kvalitetni monitori samo sa analognim ulazom ali to u principu zavisi od primerka do primerka jer cesto se u monitore iste serije ugradjuju paneli razlicitih prozvodjaca. Evo na primer monitora koji se pokazao dosta dobro, ali opet ne mogu ti garantovati kvalitetnu sliku: http://www.itsvet.com/proizvod/asus-vw225d/comp_comp_monitor/20/1979 . Asusovi monitori iz serije VH iako lepse izgledaju, po pravilu pokazali su se jako lose.
Hvala puno ukapirao sam mislim da cu uzeti analogni do nekih 12k ako ima samsung extra ako ne toshiba ako nema ni toshiba daj sta das Smile
Jos jednom hvala puno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Nema na cemu.  Smile

Citat

Hvala puno ukapirao sam mislim da cu uzeti analogni do nekih 12k ako ima samsung extra ako ne toshiba ako nema ni toshiba daj sta das Smile
Jos jednom hvala puno  Smile

Jeftini Samsung monitori su prilicno losi. Toshiba ni nema monitore. Nema na cemu.  Smile

Samo ako imas pare za bacanje. Apple pravi kvalitetne laptopove sa odlicnim OS-om, ali za manje novca mozes naci i "obican" laptop istog kvaliteta i sa takodje vrlo dobrim OS-om (Win 7). Moja preporuka su ti neki Asus serije N, zatim fenomenalni Dell Studio XPS 1647 ili HP serija EliteBook odnosno Envy.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Pa sta preporucujes koji da uzmem do 12 k?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 2565
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
daklem, treba mi za oca laptop Smiley izrazio je želju da ima 500gb HDD, 15,6 inča i da ima numeričku tastaturu, predlozi? budžet je ~50k... i interesuje me koji su trenutno najbolji procesori do otprilike te cene laptopa? i3 ili neki drugi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 605 606 608 609 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.