Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 592 593 595 596 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418041 puta)

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 
(opasan onaj ćelavi1)

Hi,

potrebno mi je mišljenje članova koji imaju iskustva sa grafičkim tablama, koju tablu je najbolje kupiti - koristiti kao početnik  a da, cena ne udara po ušima (do 100e), da poseduje gumicu za brisanje i da bude srebrne boje kako bi mi se slagala uz laptop.  Ajde može bez ovog poslednjeg :) Tabla  je potrebna za korišćenje u programima, CS5, Illustrator.   .   .    ponavljam, za početnika!

Pozz
IP sačuvana
social share
Keep your lifestyle positive, because your lifestyle becomes your destiny
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Da li ovaj Intel Pentium D Processor 960 procesor postoji negde da se kupi/naruči ili bilo koji iz te D serije od 915 - 960 ?

To je nešto najjače što moja ploča može da podrži a para za nov komp nemam .. unapred hvala !

Batali da se zezas sa tim, ti procesori su bili losi kada su se jos proizvodili. Mozes ga nabaviti samo polovnog putem oglasa, a i to nece biti lak zadatak.

Citat
Sa tog spiska Lenovo najbolje izgleda. Da, Free DOS znaci da ga dobijas sa neupotrebljivim operativnim sistemom, dakle moraces sam da se pobrines za taj deo.

Ok... A po cemu ti je taj bolji od MSI?
Hvala  Smile

Zato sto je MSI jedno najobicnije govno. Jos nisam sreo MSI-ev laptop koji mi se svideo.

(opasan onaj ćelavi1)

Hi,

potrebno mi je mišljenje članova koji imaju iskustva sa grafičkim tablama, koju tablu je najbolje kupiti - koristiti kao početnik  a da, cena ne udara po ušima (do 100e), da poseduje gumicu za brisanje i da bude srebrne boje kako bi mi se slagala uz laptop.  Ajde može bez ovog poslednjeg :) Tabla  je potrebna za korišćenje u programima, CS5, Illustrator.   .   .    ponavljam, za početnika!

Pozz

Graficke table do 100 evra obicno su namenjene umetnicima i onima u koji to pokusavaju da budu. Znaci generalno za crtanje i svrljanja. Malo mi je nejasno sta ti hoces da radis sa njom. Kazes da ti treba tabla za pocetnika a navodis profesionalne programe. TAble za profesionalnu upotrebu kostaju i po 300 evra. Ako bas nisi pri parama, a zalis da se zezas sa CS programima pogledaj Wacom Bamboo 2 Pen & Touch CTH-460-EN. Deluje mi prilicno kvalitetno, kosta manje od 100 evra, a sigurno je bolja od konkurencije koja se moze naci na nasem trzistu. Evo ti i link ka prikazu te table pa sama odluci.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2010, 01:26:22 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

One Love To All Nation

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson k850i
Da li ovaj Intel Pentium D Processor 960 procesor postoji negde da se kupi/naruči ili bilo koji iz te D serije od 915 - 960 ?

To je nešto najjače što moja ploča može da podrži a para za nov komp nemam .. unapred hvala !

Batali da se zezas sa tim, ti procesori su bili losi kada su se jos proizvodili. Mozes ga nabaviti samo polovnog putem oglasa, a i to nece biti lak zadatak.

Mislim, slažem se s' tim ali su bolji od D Celerona 352 sigurno .. taj mi je trenutno na kompu.  Smile

IP sačuvana
social share
                                         ... nije sramota ne znati - nego ne pitati ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63

Mislim, slažem se s' tim ali su bolji od D Celerona 352 sigurno .. taj mi je trenutno na kompu.  Smile

Ja sam progledao  Smile  kad sam izbacio celeron d336 iz kompa.Toliko su losi da mi se povrace Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia N97 Mini
Citat
Zato sto je MSI jedno najobicnije govno. Jos nisam sreo MSI-ev laptop koji mi se svideo.

Ok... E sad, nasao sam jos neki Lenovo (mada je malo skuplji)... Sta kazete, da li je bolji od ona tri?
http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/22114
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne vidim u cemu je razlika izmedju ovog Gigatronovog i onog prethodnog Lenova? Osim sto je skuplji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
pozz ljudi

Hoću da kuppi grafičku kartu HD2400 Pro AGP cijena 35 evra zanima me mišljenje kakva je uopšte isplati li se??? Je li tačno da se mogu gledati Bluray filmovi pomoću nje bez problema????
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia N97 Mini
Citat
Ne vidim u cemu je razlika izmedju ovog Gigatronovog i onog prethodnog Lenova? Osim sto je skuplji.

Vid stvarno  Smile Smile  Smile

Evo ovo je zadnje pitanje...
Sta kazete za ovaj komp... Jel bolji od onog Lenova?
http://www.laptopcentar.co.rs/product/HP-CQ62-a20SM-24201008
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung sIII
imam racunar sa 1 giga ram.  .  .  graficka ATI Radeon 9250 128mb AGP .  .  .  .  dosta se majem po netu i gledam filmove i uglavno mi racunar sluzi za to a ne igrice.  .  .  .  pa me interesuje ako kupim 24'' monitor tacnije samsung 2443bw.  .  da li ce sve da radi kako treba ili ce mozda nesto da se koci.  .  .  zato sto prilikom pustanja filmova ili tek poneke igrice ce da iziskuje malo vise memorije zbog velicine ekrana.  .   ili ne.  .  .  ne razumem se bas .  .  .  pa zato i pitam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 592 593 595 596 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.