Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1418234 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
e cao,pitanje hteo bih da kupim lap top max 630e

toshiba  ili dell (ako znate mozda za bolje marke predlozite)

rad na njemu ce biti crtanje u auto cad-u,3D max,google scetchup

i da je 17'' ali ako moze bolji da se nadje moze i 15''

Hvala u napred!!  Smile

e da ja sam gledao 2 toshiba-ina modela

L550D-136 i L655-11U pa ako neko ima iskustva nek napise thanks Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 11:53:18 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 6300

moze li mi neko dati predlog za pc racunar,posto ubrzo uzimam novi?
do 45. 000
bez monitora i ostalih komponenti. . . . znaci samo racunar,odnosno kuciste. . .
i koja je firma najpovoljnija i da li da uzimam sklopljen racunar?
treba mi uglavnom za igre,i sa dobrom muz.  karticom ako moguce

Smile

Bojim se da trazis nemoguce. Hoces dobar igracki racunar sa dobrom muzickom kartom za manje od 450 evra. Obzirom da dobra muzicka kosta oko 90 evra, a zadovoljavajuca grafika oko 120, vidis i sam da je zadatak skoro nemoguc. Evo predloga igracke konfiguracije, ali moraces da se zadovoljis integrisanom zvucnom kartom.

Maticna ploca: Gigabyte GA-MA770T-UD3                                              7.692
Procesor: AMD Athlon II X3 445                                                            7.658
RAM: 2 x 2 GB DDR3-1600 Kingston HyperX KHX1600C9AD3K2/4G            7.499
Graficka: PALIT GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5                         13.746
HDD: 500 GB Western Digital WD5000AAKS                                            4.145
Optika: SONYNEC DVD-RW AD-5260S-OB                                               1.720
Kuciste sa napajanjem: COOLER MASTER Midi Elite 332 RC-332-KKR2      5.897
Ukupno:                                                                                            48.357

ova konfiguracija mi se svidja,ako se odlucim za ove komponente,i kada budem uzimao,preko koje firme da uzimam,tj gde su ove cene?(ako su ove najjeftinije)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Hitno potrebna pomoc oko kupovine napajanja
Na izboru su:(nemam para za bolje)
450w ZITO 20+4PIN  15e
CODEGEN 500w 20+4 pin 20e
500w Zito 20+4 pin 12cm fan 20e
550w Zito 20+4 pin 12 cm fan 25e
Ni jednome napajanju ne znam tacan model.Za sada sa codegenom imam pozitivna iskustva.A mogu i da uzmem kuciste sa napajanjem pa me interesuje jeli bolje uzeti kuciste sa napajanje ili samo napajanje:

Frontier  C 2001 black 500w 25e
Frontier c 2003  black 500w 25e

Je li bolje uzeti napajanje iz ovih frontier kucista ili uzeti neko od ovih gore napajanja? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

do 45. 000
bez monitora i ostalih komponenti. . . . znaci samo racunar,odnosno kuciste. . .

Smile

Bojim se da trazis nemoguce. Hoces dobar igracki racunar sa dobrom muzickom kartom za manje od 450 evra. Obzirom da dobra muzicka kosta oko 90 evra, a zadovoljavajuca grafika oko 120, vidis i sam da je zadatak skoro nemoguc. Evo predloga igracke konfiguracije, ali moraces da se zadovoljis integrisanom zvucnom kartom.

Maticna ploca: Gigabyte GA-MA770T-UD3                                              7.692
Procesor: AMD Athlon II X3 445                                                            7.658
Graficka: PALIT GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5                         13.746
HDD: 500 GB Western Digital WD5000AAKS                                            4.145
Optika: SONYNEC DVD-RW AD-5260S-OB                                               1.720
Kuciste sa napajanjem: COOLER MASTER Midi Elite 332 RC-332-KKR2      5.897
Ukupno:                                                                                            48.357

ova konfiguracija mi se svidja,ako se odlucim za ove komponente,i kada budem uzimao,preko koje firme da uzimam,tj gde su ove cene?(ako su ove najjeftinije)

To su cene iz Gigatrona.Btw ukoliko su cene na sajtu tacne ista konfiguracija bi u emmi-u iznela 43 395,znaci ustedeo bi 4962 dinara!!!Telefon u ruke i proveri da li su cene tacne  i da li imaju te komponente na lageru,mislim da ce ti se isplatiti.Jedino nemaju istu optiku,mozes uzeti DVD+/-RW Samsung SH-S222L,sa lightscribe podrskom.

IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

do 45. 000

Smile

Maticna ploca: Gigabyte GA-MA770T-UD3                                              7.692
Procesor: AMD Athlon II X3 445                                                            7.658
HDD: 500 GB Western Digital WD5000AAKS                                            4.145
Optika: SONYNEC DVD-RW AD-5260S-OB                                               1.720
Ukupno:                                                                                            48.357

Da, cene jesu iz Gigatronovog cenovnika, ali slobodno potrazi negde drugde. VIP House se pokazao ok, ali najbolje je da sam pogledas oglase i sajtove PC Berza i IT Svet.

imam racunar sa 1 giga ram.  .  .  graficka ATI Radeon 9250 128mb AGP .  .  .  .  dosta se majem po netu i gledam filmove i uglavno mi racunar sluzi za to a ne igrice.  .  .  .  pa me interesuje ako kupim 24'' monitor tacnije samsung 2443bw.  .  da li ce sve da radi kako treba ili ce mozda nesto da se koci.  .  .  zato sto prilikom pustanja filmova ili tek poneke igrice ce da iziskuje malo vise memorije zbog velicine ekrana.  .   ili ne.  .  .  ne razumem se bas .  .  .  pa zato i pitam

Neces imati problema tog tipa, ali obrati paznju na rezoluciju. Ako ga nakacis na digitalni DVI nisam siguran da tvoja grafika moze da izvuce 1920 x 1200. Moj drug je kupio 226BW i nakacio ga na 9200 grafiku i nije mogla na DVI-u da izvuce 1680 x 1050. Na VGA prikljucku neces imati problema.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 19:06:48 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

Da, cene jesu iz Gigatronovog cenovnika, ali slobodno potrazi negde drugde. VIP House se pokazao ok, ali najbolje je da sam pogledas oglase i sajtove PC Berza i IT Svet.

Dobar je VIP ( i ja sam kupio stosta kod njih), samo neka pripazi ako kupuje WD black hard jer imaju neke stipse od distributera koji daju 3 umesto 5 god garancije za Black modele.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Koju graficku za jedno 70e?? Imam ovu integrisanu hd4200. Pa reko koju da uzmem ako se odlucim da kupujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 6300

do 45. 000

Smile

Maticna ploca: Gigabyte GA-MA770T-UD3                                              7.692
Procesor: AMD Athlon II X3 445                                                            7.658
HDD: 500 GB Western Digital WD5000AAKS                                            4.145
Optika: SONYNEC DVD-RW AD-5260S-OB                                               1.720
Kuciste sa napajanjem: COOLER MASTER Midi Elite 332 RC-332-KKR2      5.897
Ukupno:                                                                                            48.357

To su cene iz Gigatrona.Btw ukoliko su cene na sajtu tacne ista konfiguracija bi u emmi-u iznela 43 395,znaci ustedeo bi 4962 dinara!!!Telefon u ruke i proveri da li su cene tacne  i da li imaju te komponente na lageru,mislim da ce ti se isplatiti.Jedino nemaju istu optiku,mozes uzeti DVD+/-RW Samsung SH-S222L,sa lightscribe podrskom.

bas cu proveriti u emmi-ju,otici cu do njihove prodavnice ovih dana...
hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 6300

do 45. 000

Smile

imam racunar sa 1 giga ram.  .  .  graficka ATI Radeon 9250 128mb AGP .  .  .  .  dosta se majem po netu i gledam filmove i uglavno mi racunar sluzi za to a ne igrice.  .  .  .  pa me interesuje ako kupim 24'' monitor tacnije samsung 2443bw.  .  da li ce sve da radi kako treba ili ce mozda nesto da se koci.  .  .  zato sto prilikom pustanja filmova ili tek poneke igrice ce da iziskuje malo vise memorije zbog velicine ekrana.  .   ili ne.  .  .  ne razumem se bas .  .  .  pa zato i pitam

Neces imati problema tog tipa, ali obrati paznju na rezoluciju. Ako ga nakacis na digitalni DVI nisam siguran da tvoja grafika moze da izvuce 1920 x 1200. Moj drug je kupio 226BW i nakacio ga na 9200 grafiku i nije mogla na DVI-u da izvuce 1680 x 1050. Na VGA prikljucku neces imati problema.

nazvacu i viphouse da vidim kolike su cene kod njih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Koju graficku za jedno 70e?? Imam ovu integrisanu hd4200. Pa reko koju da uzmem ako se odlucim da kupujem

http://www.pcberza.rs/detaljnije/atom-computers/94-2662/
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 593 594 596 597 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.