Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 458 459 461 462 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1420402 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15
Odgovor na :
http://forum.burek.com/3g-mobilni-internet-pitanje-t485835.new.html#new

Problem sa MTS netom je sto nikad ne znas koliko si potrosio.
Znaci, racun mozes da dobijes 5-tog u mesecu ili 20-tog u mesecu... ili za tri meseca.

Telenor ima super foricu - besplatan sms na njihov broj i dobijes trenutno stanje. Kod MTS-a toga nema, zato i ljudi idu u minus.

Ja imam Telenor prepaid od 2gb i za umerenu potrosnju meni je potrajao 20dana kada mi je bio jedini net.
Ne znam koliko ti trosis, tako da ne mogu nista ni da ti kazem.

Probala sam MTS i Telenor net, dva lapica jedan pored drugoga na Banjici. Nije sto ga koristim, ali Telenor je bio mnogo bolji.

To je prakticno jedna te ista masina, razlika je u bateriji (Asus i Acer 6-celijska stvarno drzi 6 sati uz normalnu upotrebu) i dizajnu...

Ja imam Asus 1005HA koji je u ponudi, osoba ciji je taj MTS je kupila preko akcije MSI.
Ja sam uzela Asus zbog dizajna, ali velika mana je glossy plastika na kojoj ostaju otisci prstiju, ali... kao sto rekoh, mene je zanimao dizajn... Plus je izdrzljiv... meni je pao sa visine od pola metra i ispala je jedna mala plastika, koju sam za tren oka vratila.. I dalje radi, nema ni ogrebotinu...
MSI je pomalo zastarelog dizajna, a Acer ne znam koji nude, ali drug koji ga ima, kune se u njega... Smiley

Ne ocekuj neke fenomenalne performase, posto je to lapic koji sluzi za obavljanje najosnovnijih poslova, ne za igranje igrica, mada ga ja koristim za gledanje filmova i moram da priznam da je odlican za tu svrhu, posebno ako volis da gledas filmove i serije pre spavanja...

Sve u svemu... ako vec kupujes, idi u prodavnicu i isprobaj tastaturu, posto iako su svi nacelno 10in, neki idu na ustrb ergonomije, tako da prave malecne tastere kako bi to stalo u malecnu kutiju... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ako se pak odlucis za MTS i njihove netbook-ove u ponudi, preporuka... Toshiba NB200....  Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla 3P_USEC 1.0.10.8
@Anea

Hvala puno na odgorvoru Smile

Vidim da je MTS nepouzdan...tako da sad razmišljam o telenoru.
Imaju paket "ista cena" od 5gb po ceni od 1480 din mesečno...s tim sto je to sve sto palćate a ako vam treba dodatno to naknadno uplaćujete kao prepaid...ili možda je bolje da uzmem samo prepaid net?
Sve u svemu ge god sam pitao za MTS svi ga  Smile tako da ću uzeti netbook posebno i telenor net posebno...samo je pitanje sada koji od ova dvapaketa gore sto sam pomenuo?

btw. Anea...rekla si da ti je 2Gb trajalo 20 dana...ja bih svakodnevno gledao youtube,surfovao po forumima i mozda skinuo poneki film...i ne mislim po ceo dan to da radim već nekih 2-3 sata dnevno...da li mislis da bi mi 5gb neta mesecno bilo dovoljno za to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ja kod kuce imam MTS, sa 6gb mesecno, koristim ga najbnormalnije za surf, YT, neki manji download i slicno.... prekoracio nisam jos nikada.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Zanima me jel iko ima/imao iPod touch trece generacije 8GB? Planiram ga kupiti pa zanimaju vasi komentari.

Ne postoji treca generacija od 8GB, taj od 8GB je stara generacija...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava Banj Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung f480
aj milane poseti ovu stranicu i vidi koji je to ,ako ti nije problem. bio bih ti zahvalan
http://www.fbm-bagnetti.it/prodotti_ipod_touch.php
IP sačuvana
social share
Apple - Think different.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E250
E ljudi koliko vredi kartica za moblini telefon od 2GB?Hocu da je uvalim nekom pa da znam za koju kintu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Note 10+
Kakve to veze ima sa o
E ljudi koliko vredi kartica za moblini telefon od 2GB?Hocu da je uvalim nekom pa da znam za koju kintu  Smile
Kakve to veze ima sa ovim forumom?
He,he pa mozda za 500 din
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E250
Kakve to veze ima sa o
Kakve to veze ima sa ovim forumom?
He,he pa mozda za 500 din

Tako sam i mislio...Ok hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Treba mi savet! Zeleo bih malo da pojacam komp... Trenutna konfiguracija je

AMD 5000+
ploca je neka gigabyte M56 s-s3
3gb rama pc 800
graficka saphire radeon 4850

-razmisljao sam da uzmem neku gigabyte plocu sa oznakom 790 ili tako nesto... Vazno mi je da ploca nije asusova jer imam averziju prema asusu, gigabyte bas gotivim... takodje mi je vazno da podrzava 4gb rama na pc 1666 DDR3(znaci oznaka 2000/1666/1333-da ne podrzava samo overclock na 1666, vec i regular)...zanima me best buy do 150 evra...
-procesor phenom, pa sad, 720, 920, 945...isto do 150, 160 evra... Bitno mi je da bude athlon, ne volim nesto intel, da budem iskren ne znam ni zasto...da bude quadcore, sa sto vise mhz...dakle best buy... Gledao sam negde da u igricama 720(koji je x3 cini mi se) daje bolje rezultate nego 920...
-ram... tu mi treba 2x2gb pc 1666...ne znam zasto je poskupela ram memorija, treba mi oko 100 evra za to
-graficka... razmisljao sam o radeon 5770, ali me buni to sto ima 128 bita. Moja trenutna 4850 ima 256, a ova kao novija ima manje...pa sam i tu zbunjen i za to mi treba best buy do 150, 160 evra... ne znam zasto, ali mi se vise svidja radeon, iako je kako ljudi kazu, za igrice bolji geforce...
Hvala unapred... Smile

Sto se tice maticne razmisli o ovoj
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3
Kosta 8000,podrzava ram do 1866Mhz(pod oc,razliku izmedju 2000Mhz i 1866MHz i ovako ne bi primetio),i sto je veliki plus podrzava nadolazeci USB 3.0 i SATA3 standard.Na ploci si vec u plusu 70e.
Sto se tice procesora slobodno idi na Phenom II 945,mozda se 720 bolje klokuje,ali ako volis igrice tipa GTA4,Cpysis i slicne,idi na Phenom,u skorijoj buducnosti ocekujem sve vise igara koje ce itekako znati da iskoriste pun potencijal procesora sa 4 jezgra.
Ram recimo Mushkin ddr3 2x2GB 1600MHz 9-9-9-24 Blackline,kosta oko 100e,tacnije 9100.Vrlo dobra cena za brend kakav je Mushkin.
Sto se tice graficke,4850 jeste 256-bitna,ali ima ddr3 memoriju.5770 je 128-bitna,ali koristi ddr5 memoriju i na taj nacin uspesno kompezuje taj mali nedostatak.Prednost je u svakom slucaju na strani 5770,posto je brza od 4850,plus podrzava famozni DX11.Mada da sam na tvom mestu,ovde bih iskoristio ustedu od 70e(od maticne ploce) i ulozio u 5850(e to je tek prava zver).
Jos za kraj,za koju god graficku da se odlucis morace uzeti novo napajanje.
U slucaju da ides na 5770 radice ti posao LC6650GP3 ili OCZ 500W StealthXStream(oba se krecu od 5500 do 6000)
Ukoliko se odlucis za 5850 best buy je Chieftec CFT-600-14CS,kosta oko 7000,vrlo dobro napajanje,CWT OEM,konstatno daje 600W(ne kao jeftiniji LC Power modeli koji reano daju 100W manje od deklarisane vrednosti), 4x12v grane sa po 18A ili 48A zbirno.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 458 459 461 462 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.