Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1420032 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC Sensation
sada, mene zanima koji monitor, LCD, Plazma ili LED Tv podržava tu rezoluciju?
Covek je pitao lepo,ja sam dao odgovor. Tako da ubuduce procitaj prvo sta je hteo,pogotovo kada je taj post iznad tvog posta.  Smile
ispravio sam post u medjuvremenu :-D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG G3
neradi ti link
Citat

Klikom neće da ode na stranicu  Smile  a opcija copy/paste radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
xaxaxa  Smile Smile Smile Crko sam od smijeha kad sam vidio da konfiguracija od 230e(polovna) siba crysis warhead 1440x900 sve na very high.Imam intel celeron d335 3.6 ghz,2gb rama(kingston 800mhz),ati radeon 4650 overclocked edition.Jedva cekam sad da vidim jer sam kupio intel e 6500,hdd(nemam pojma koji ali znam da je ultra brzi) josh 2gb rama.Samo josh da ponesem u servis,zauzeti su ovih dana pa moram malo da sacekam.Kralju sve na ultra high sa frapsovima imam 17fps,bez njih sigurno jedno 23-25fps.Na celeronac josh,gledao po netu na bolje procesore treba im 5 min da se ucita meni jedno 30s.Ne mogu da vjerujem kako siba ovaj radeon.Kolike cu preformanse dobi sa procesorom,brzim hdd-om i sa josh 2gb rama? Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Ne ocekuj cuda.Dobices najvise na perfomansama zahvaljujuci procesoru i mozda dodatnoj kolicini rama.
Sto se tice novog harda primetices ubrzanje u realnom radu(kopiranje podataka,otvaranje programa i slicno).Kako samo znas da je ultra brz HDD a ne znas koji je tacno model u pitanju?To ti je rekao prodavac i ti mu poverovao ili...?Ukoliko je ovo u pitanju zlo i naopako.I jos jedna stvar,koji OS koristis?XP?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Ne ocekuj cuda.Dobices najvise na perfomansama zahvaljujuci procesoru i mozda dodatnoj kolicini rama.
Sto se tice novog harda primetices ubrzanje u realnom radu(kopiranje podataka,otvaranje programa i slicno).Kako samo znas da je ultra brz HDD a ne znas koji je tacno model u pitanju?To ti je rekao prodavac i ti mu poverovao ili...?Ukoliko je ovo u pitanju zlo i naopako.I jos jedna stvar,koji OS koristis?XP?
Koristim xp.Mislim da mi je hard preporucijo neko od vas ovdje neki od 500gb.Inache ocu da instaliram i windows 7 pa mi za to treba vishe rama.Inace crysis mi uopshte nije neshto po grafici iako je sve na ultra high ravan mi je sa far cry-em 1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG G3
Koliko para mogu da dobijem za ovaj komp?  Smile

Ploča: MSI K9N6SGM-V
Procesor: AMD Athlon 64 3000+
Ram memorija: 2 GB   2x1GB TwinMOS  PC2-5300 DDR2
Hard disk: 120GB Maxtor SATA
Grafičla kartica: GeForce 6100 integrisana, memorija od 256Mb do 512Mb
Zvučna kartica: integrisana 5.1
Optički uređaji: LG DVD rezač, MSI DVD čitač
Modem, Floppy, Tastatura i Miš (Microsoft)
Kućište: Jugodata sa mestom za odlaganje cd-dvd-ova (crno sivo)
Napajanje: 400W
Monitor: Samsung SyncMaster 793df (ravan ekran)

Da li neko zna koja je ovo grafika NVIDIA® GeForce® GT320M , 1GB VRAM, i kakva je po performansama?
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 11:20:32 od Milos__ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
E ovako, razmišljam da li da uzmem laptop ili normalan kompjuter?

Laptop mi nije prioritet, tj. ne treba mi posebno zbog posla ili sličnih stvari pa da bih se odlučio za njega. Jednostavno mislim da je bolja solucija ako nema velikih nedostataka u odnosu na normalan komp., a i razlika u cijeni mi nije problem.

Znači, zanima me, da li ima velikih razlika između normalnog komp. i laptopa, tj. konkretno, da li se laptop češće kvari?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
E ovako, razmišljam da li da uzmem laptop ili normalan kompjuter?

Laptop mi nije prioritet, tj. ne treba mi posebno zbog posla ili sličnih stvari pa da bih se odlučio za njega. Jednostavno mislim da je bolja solucija ako nema velikih nedostataka u odnosu na normalan komp., a i razlika u cijeni mi nije problem.

Znači, zanima me, da li ima velikih razlika između normalnog komp. i laptopa, tj. konkretno, da li se laptop češće kvari?
Mislim da nema razlika ali ako imash para kupi shto jaci jer lap-top ne mozhesh svaki cas da ga budzish kao komp.Uzmi toshiba lap-top i neces se pokajati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Vjerovatno ću i uzeti laptop.

Upravo mi brat ima Toshibin nabudžen lap. Mislim da je cijena u gigatronu bila približno 1000e.

E sad mi treba pomoć oko konfiguracije. Prvenstveno komp. koristim za zabavu. Filmovi, muzika, internet i igrice. Kod bratovog laptopa mi se svidja što ima HD, tj. mogu ga spojiti na svoj TV i puštati normalno bluray filmove. Koja je to opcija, da znam šta da tražim?  Smile

Treba mi dobra grafička, tj. predobra, 'oću i ja jednom da imam komp. za igrice  Smile

Ako se mogu filmovi normalno projektovati na TV onda bi mogao i PES igrati normalno kada spojim laptop i TV?
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 15:17:33 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Vjerovatno ću i uzeti laptop.

Upravo mi brat ima Toshibin nabudžen lap. Mislim da je cijena u gigatronu bila približno 1000e.

E sad mi treba pomoć oko konfiguracije. Prvenstveno komp. koristim za zabavu. Filmovi, muzika, internet i igrice. Kod bratovog laptopa mi se svidja što ima HD, tj. mogu ga spojiti na svoj TV i puštati normalno bluray filmove. Koja je to opcija, da znam šta da tražim?  Smile
Moglo bi sve to.Samo trazi graficku sa hdmi izlazom(ako imash taj na tv)

Treba mi dobra grafička, tj. predobra, 'oću i ja jednom da imam komp. za igrice  Smile

Ako se mogu filmovi normalno projektovati na TV onda bi mogao i PES igrati normalno kada spojim laptop i TV?
Samo thrazi graficku sa hdmi izlazom(ako tvoj tv ima hdmi,ako ima dvi trazi sa dvi izlazom  Smile).Uzmi neshto ovako(slicno jer je ovo prilicno skupo ali ako imash para  Smile )

http://www.itsvet.com/proizvod/toshiba-qosmio-x300-158-intel-core2-duo-2.53ghz-4096mb-640gb-dvdrw-17.0''-wxga+-winvhp/comp_comp_laptop/22/3097
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 16:36:47 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.