Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 459 460 462 463 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1420029 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Wave
Hvala na odgovoru!  Smile

Sta znaci to za maticnu da podrzava memoriju 1866? Ja znam za 1333, 1666, 2200...?
Slazem se za grafiku, u potpunosti... A zasto moram da menjam napajanje, uzeo sa chieftec pre godinu dana, mislim da nije slabo... Ne znam koja je oznaka, kako to mogu da vidim, a da ne otvaram kuciste, puno je prasine?  Smile Sta bi ti pre uzeo, amd i intel?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Podrzava 1866MHz pod OC,ne po default-u.Sto se tice napajanja moraces otvoriti kuciste i videti koji je model u pitanju.Nije samo vazna cista snaga napajanja(da li ima 500,600 ili 700w),vec jacina 12v grana i stabillnost napona,jako vazna stvar iz najmanje 2 razloga,overkloka i dugovecnosti komponenata koja se prikljucuju na doticno napajanje(znas i sam kakav je kvalitet slektricne energije kod nas).Dobro kvalitetno napajanje moze i da istrpi pojedine gluposti elekto mreze,dok sa kung fu napajanima nema cemu da se nadas.U svakom slucaju javi mi koji je model u pitanju,mada nisam previse optimistican,staro napajanje ce verovatno morati na dobos.Sto se tice prasine ne bi bilo lose da bar jedanput u 3 meseca otvaras kuciste i dobro ga ocistis od prasine.Na taj nacin smanices zagrevanje  i na taj nacin produziti radni vek komponenti.
Gde mene nadje da pitas za AMD vs Intel Smile.Ja sam ti tipican Nvidia/Intel fanboy.Ja bih verovatno isao na intel,sta vise planiram na leto prelazak na i7.Istina je da ipak u ovom trenutku dobijas vise za ulozeno sa AMD-om.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
aj milane poseti ovu stranicu i vidi koji je to ,ako ti nije problem. bio bih ti zahvalan
http://www.fbm-bagnetti.it/prodotti_ipod_touch.php

2 generacija Wink
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 20:04:22 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Treba mi savet! Zeleo bih malo da pojacam komp... Trenutna konfiguracija je

AMD 5000+
ploca je neka gigabyte M56 s-s3
3gb rama pc 800
graficka saphire radeon 4850

-razmisljao sam da uzmem neku gigabyte plocu sa oznakom 790 ili tako nesto... Vazno mi je da ploca nije asusova jer imam averziju prema asusu, gigabyte bas gotivim... takodje mi je vazno da podrzava 4gb rama na pc 1666 DDR3(znaci oznaka 2000/1666/1333-da ne podrzava samo overclock na 1666, vec i regular)...zanima me best buy do 150 evra...
-procesor phenom, pa sad, 720, 920, 945...isto do 150, 160 evra... Bitno mi je da bude athlon, ne volim nesto intel, da budem iskren ne znam ni zasto...da bude quadcore, sa sto vise mhz...dakle best buy... Gledao sam negde da u igricama 720(koji je x3 cini mi se) daje bolje rezultate nego 920...
-ram... tu mi treba 2x2gb pc 1666...ne znam zasto je poskupela ram memorija, treba mi oko 100 evra za to
-graficka... razmisljao sam o radeon 5770, ali me buni to sto ima 128 bita. Moja trenutna 4850 ima 256, a ova kao novija ima manje...pa sam i tu zbunjen i za to mi treba best buy do 150, 160 evra... ne znam zasto, ali mi se vise svidja radeon, iako je kako ljudi kazu, za igrice bolji geforce...
Hvala unapred... Smile

Skoro sam se mlatio sa nekim plocama. Mnogo mi se svidela Gigabyteova 790XTA-UD4. Sto se procesora tice mislim da za pare koje planiras mozes da uzmes i Phenom II X4 965 BE sa C3 stepingom. Ne zanosi se mnogo sa ramom, na globalnom nivou neces primetiti veliki porast performansi. DDR3-1333 je sasvim dovoljan, ali mozes ici i na 1600 ako nije preskup. Nebitno je koja je grafika 128-bitna ili ne. Bitne su krajnje performanse, a 5770 je brza od 4850.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG G3
Gledao sam performanse grafičke kartice SAPPHIRE Ati Radeon HD 5970 2GB GDDR5 (480e  Smile) gde piše da je maksimalna rezolucija : 2560x1600, e sada, mene zanima koji monitor, LCD, Plazma ili LED Tv podržava tu rezoluciju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC Sensation
Gledao sam performanse grafičke kartice SAPPHIRE Ati Radeon HD 5970 2GB GDDR5 (480e  Smile) gde piše da je maksimalna rezolucija : 2560x1600, e sada, mene zanima koji monitor, LCD, Plazma ili LED Tv podržava tu rezoluciju?
hm ni jedan ?!
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 23:08:09 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Ниш
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG G3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC Sensation
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 10:23:08 od M-Soul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
sada, mene zanima koji monitor, LCD, Plazma ili LED Tv podržava tu rezoluciju?
Covek je pitao lepo,ja sam dao odgovor. Tako da ubuduce procitaj prvo sta je hteo,pogotovo kada je taj post iznad tvog posta.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 10:24:36 od Chupavi Djole »
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 459 460 462 463 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.