Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1423136 puta)
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
HTC Touch Pro
T220
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
nisam rekao da ne sluzi ... hteo sam da kazem da konkretno nicemu ne sluzi  Smile da nista ne mozes uraditi sa njim u bukvalnom smislu ... vec da je to povezivanje preko DVI ulaza Smile to mi je bila namera Smile ... xexe ... pa ono ... ti mozda mozes ... ali nznm da li bih ja koj nisam prezahtevan po tom pitanju primetio da su mi jedan do drugog ... dvi i vga ... skoro sam presao sa 940N (analog) na 2233BW (dvi) i u samoj slici ne vidim razliku ... msm ono Smiley xex
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Cao, nadam se da mi neko moze pomoci ili da mi da dobar savet.  Hteo bi da kupim novi procesor Intel Core 2 Duo dobre snage, a da nemoram da kupujem i novu maticnu plocu.  Trenutno imam Intel-ov 64bit-ni ptocesor od 2. 8 koji je dosta spor za nove igre koje izlaze.  Moje pitanje je: Dali moze Core 2 Duo procesor da udje u isti socket kao 64bit-ni procesor? :help:  :-k
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Cao, nadam se da mi neko moze pomoci ili da mi da dobar savet.  Hteo bi da kupim novi procesor Intel Core 2 Duo dobre snage, a da nemoram da kupujem i novu maticnu plocu.  Trenutno imam Intel-ov 64bit-ni ptocesor od 2. 8 koji je dosta spor za nove igre koje izlaze.  Moje pitanje je: Dali moze Core 2 Duo procesor da udje u isti socket kao 64bit-ni procesor? Smile  Smile

Moras da menjas maticnu ako ti maticna ne podrzava core 2 duo precesore! Koja ti je maticna!? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF3
Sta mislite o ovoj konfiguraciji?

Kućište:MidiTower 420W ATX

Matična ploča:Asus M3A78-EH ( ATX , Socket AM2+ , SB , LAN)

Procesor:AMD Phenom X4 9550 2.2GHz Box 65nm 2MB AM2+ ( Quad-core , 64-bit , Hyper-Transport)

Hard disk:500GB SATA2

RAM memorija: 4096MB DDR2 800MHz

Monitor: 22'' LG

Grafička karta: ATI Radeon 4650 512MB

+mis, tastatura, zvucna kartica, 10 originalnih igrica poklon...

Cena je 590 eura.

Moze li negde da se nabavi bolja konfiguracija za 600 eura, ili da se zadovoljim sa ovom?

« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 21:34:04 od Derek Trotter »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Vec duze vreme se molim da uzmem laptop.. I nakon raspitivanja kod prijatelja koji su vise upuceni u problematiku, dosao sam do saveta da je Toshiba
Satellite A300-1ED verovatno najbolje resenje za te pare... Ali, eto, da pitam.. do 700e, sta je najbolje sto se moze naci u ponudi kod nas?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

SRBIJA SRBIMA

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia e51
recite mi kakva je slika na lcd tv-u kada se koristi kao monitor i sta je pametnije uzeti monitor samsung T240 ili neki lcd tv samsung od 32" za otprilike iste pare?
IP sačuvana
social share
I da nam muske uzmete zivote,grobovi nasi borice se s vama!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1380
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple 6S
Preporucite mi neki laptop izmedu 500 - 600 evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
@kokota .... razmotri ... MSI GXxxx u tvom cenovnom rangu .. mislim da je GX700 ako ne GX600 ... oba su odlicna ...
@xrash isto vazi ko i za kokotu s tim sto ti gledas slabiji model Wink
@sinodr predpostavljam kao i na obicnom monitoru mozda cak jos bolja... ali zavisi kakwa ti je graficka ... koju imas? moze li ona izdrzati tu rezoluciju ... i za sta koristis komp?
@steks verovatno ne moras .. koja ploca je u pitanju? socket je u principu isti ... 775 .... ali ... mozda noviji bios ... napisi ime ploce i dobijas odgovor Smiley....
@derek ne izgleda lose ... ali mislim da moze i bolje ... pogotovu po pogledu grafike ... mislim da ovo 1o igrica ... mis i tastatura je potpuno ne bitno .. bitno ti da uzmes dobar komp ... pogledaj prethodnih par strana ... imas konfe imas monitore ... e sada koliko vidim ... tebi bi odovarao monitor do jedno 15oe mozda malo vise ....i ostalo bi ti 45oe za komp .... mislim da moze bolje Wink al ne mogu gledam sada ... do tada baci pogled na prosle strane Wink

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF3
@derek ne izgleda lose ... ali mislim da moze i bolje ... pogotovu po pogledu grafike ... mislim da ovo 1o igrica ... mis i tastatura je potpuno ne bitno .. bitno ti da uzmes dobar komp ... pogledaj prethodnih par strana ... imas konfe imas monitore ... e sada koliko vidim ... tebi bi odovarao monitor do jedno 15oe mozda malo vise ....i ostalo bi ti 45oe za komp .... mislim da moze bolje Wink al ne mogu gledam sada ... do tada baci pogled na prosle strane Wink

Smile
Hvala na savetu, pogledacu prethodnih par stranica.
Ako vidis neku dobru konfiguraciju za oko 600 eura obavezno je okaci, ja kakav sam, ako sam budem birao, garant cu izabrati neki krs. Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.