Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1423410 puta)
Ucesnik diskusija

SRBIJA SRBIMA

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia e51
jos je i bolja slika na lcd tv-u nego na obicnom monitoru? U to mi je tesko da poverujem,pa zasto bi ljudi davali 400e za lcd monitor od 26" kad mogu za iste pare da uzmu lcd tv od 32" i da ga koriste i kao monitor i kao tv.da li je iko pokusao da poveze lcd tv i racunar. S to se tice graficke,tek treba da uzmem komp a graficku bi uzeo za nekih 100e(koju mi graficku predlazete za te pare i da li ce ta graficka moci da pokrece te velike rezolucije?
IP sačuvana
social share
I da nam muske uzmete zivote,grobovi nasi borice se s vama!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
moci ce ... 9600GT ... mada svakak preporuka ako dajes toliko para za ekran ... daj jos 3oe za graficku i uzmi 4850 i nemas da brines ni za rezoluciju ... sve ce ti raditi ... a koja ti je sada konfa (cela) ? .... vidi ... nije sve u velicini ... tu je i kvalitet ... razni parametri ... uporedi specifikaciju tog monitora i tog tv-a Wink ... inace .... mnogi su to radili ja licno ne posto imam tv kartu i monitor a ne TVmonitor ... uglavnom mozes povezati hdmi-em sto imaju svi noviji ... time kroz jedan kabl putuje i slika i zvuk ... a mozes i klasicnim dvi ... imas tamo na specifikaciji TV-a lepo pise koji su ulazi .... pa vidi sta ti odgovara Wink u svakom slucaju nije problem ... ako to pitas

edit .... da ne brisem sada ... tek sam lepo procitao ... a koji komp kupujes msm koja konfa .... mada cim je nov ... radice sve super i mocice ta grafa zato sam i pitao pa ne moras da pises ... uglavno gledaj da to bude 4850 Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

SRBIJA SRBIMA

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia e51
pa sta bi ste vi izabrali lcd monitor samsung t240 ili lcd tv samsung le32a330j. Cene su im priblizne pa se ja dvoumim sta da izaberem,da li je pametno koristiti lcd tv kao monitor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
definitivno t240 .... mnogo je bolji ... kontrast ... odziv ... sve ... da ne pricam o tome sto je lepsi mnogo Smile ... znaci sve Smile ... e sada jedino je manji ... ali po meni je isto tako 32" kao monitor ... no way Wink ... 24 max max ... mada je meni 22" taman mozda i veliko .... zamisli da sedis ispred 32" ozrikavio bi Smile i bolele bi te oci posle 5min ja mislim Smiley ....  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
pa sta bi ste vi izabrali lcd monitor samsung t240 ili lcd tv samsung le32a330j. Cene su im priblizne pa se ja dvoumim sta da izaberem,da li je pametno koristiti lcd tv kao monitor?
Kolika je hardverska rezolucija tog TV-a? Jel' se igras?
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 18:31:01 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
pozdrav...pazario bih intel c2duo 7200...msi p35 neo 2-fr...2gb rama na 800mhz.....a problem je u izboru graficke: gforce 9800gtx ili ati 4850...pa jel moze neki strucan savet? hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony xperia
Sta mislite, vredi li 18000 din ??

XFX nForce 780i MCP SLI Intel s775,3 x16(3-Way SLI) Yorkfied

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

SRBIJA SRBIMA

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia e51
harmon26,rezolucija tog tv-a je 1366x768,naravno da igram igrice. Taj tv ima 32"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
pozdrav...pazario bih intel c2duo 7200...msi p35 neo 2-fr...2gb rama na 800mhz.....a problem je u izboru graficke: gforce 9800gtx ili ati 4850...pa jel moze neki strucan savet? hvala
4850
Sta mislite, vredi li 18000 din ??

XFX nForce 780i MCP SLI Intel s775,3 x16(3-Way SLI) Yorkfied

Smile Smile Smile
harmon26,rezolucija tog tv-a je 1366x768,naravno da igram igrice. Taj tv ima 32"
Uzmi T240. Native rezolucija mu je 1920x1200. Naravno za komotno igranje ti je potrebno minimum 9600GT ili 3870 dok u punoj rezoluciji sa max detaljima nemoj da ides ispod 4850.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
@vasickas 4860 ....
@sinod toliko veci ekran po meni samo za PES ... za ostalo  Smile pogotovu nije za fps  Smile
@ligthsoftt pa ne zam bas  Smile sta bi upario sa tim? mislim da nema potrebe za takvom plocom .... mozda vredi inace ... ali licno za mene kao pojedinca ne ... ako kapiras sta hocu da kazem Wink  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.