Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1424053 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson w950
@hopacupa

brate izvini sto ti ovo kazem, kako vidim da nisi se bas trudio da ulazes neku kintu u komp! ja mislim da bi trebalo da castis sebe sa nekom novijom masinom! Danas relativno komp za prosecnog korisnika prodaje se i po 13000din! I takav komp mislim da bi ispunio tvoje zahteve
Ako oces deo po deo predlazem ti kupis za pocetak maticnu XFX GeForce 8200 sa integrisanom 8200 grafikom i kosta negde oko 70e i podrzava sve AMD-ove procesore koje kada skupis kintu moras da kupis jednog, oni nisu skupi! I za kraj memorija i napajnje! memorija oko 2000din 2GB i napajanje oko 44 € original i mozes da pikas novije igre i da uzivas u svemu sto ces da vidis na monitoru! Pozz

Ja imam jak laptop Fujitsku Siemens, a meni moj desk radi sasvim solidno, jer ja nisam zahtjevan korisnik...
Net,skapj,office,slike i filmovi i to je to..
Izgleda da sam pogrjesio sto sam kupio takav monitor, jer sad moram da kupim drugu masinu, da bih ga mogao adekvatno koristiti, mislim monitor...
A sa kupovinom cu sacekati, da vidim, sta ce se desavati dalje, jer kriza i slaba prodaja je u svijetu, a nema logike da cijene idu toliko gore, kao kod nas.. cak i u slucaju slabljenja dinara....
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 03:23:01 od hopacupa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
@Fman: U pavu si brate, bio sam u nekoz zurbi pa sam zaboravio na HDD, moze da uzme Western Digital Caviar WD1600AAJS 160GB 7k 8MB SATA300 koji kosta 30e i mislim da bi mu radio posao. A sto se tice optike kupio sam kod Vukovog spomenika (da ne reklamiram)! Asusovu optiku a imaju i Pioneer-ovu za 1500din!

@sinodr: Ako imas para i dobru masinu i zelis da uzivas u simulacijama voznje i letenja podrzavam te!!

Pogledaj sliku i uzivaj

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Sony 1080p.jpg
(90.21 KB, 800x533)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Koji tft monitor 19'' mi preporucujete do 15000din....i sta treba najvise da gledam prilikom kupovine...mislio sam da uzmem neki Samsung-ov?

Izvoli brate 2ms odziv i ima DVI! Gledas karakteristike i odnas cena kvalitet da ne bude posle trazio si bubrege a dobio si m...!

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-t190/comp_comp_monitor/1/940
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 11:42:51 od CveMilos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

SRBIJA SRBIMA

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia e51
CveMilos,ne bih rekao da je ovaj monitor do 400e. Koji je dobar monitor do 400e a da nije ispod 24"? Treba mi toliki monitor zato sto je i prostorija velika a ocu da mi bude i monitor i tv
IP sačuvana
social share
I da nam muske uzmete zivote,grobovi nasi borice se s vama!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
http://www.itsvet.com/kategorija/monitori/comp_comp_monitor evo vidi ovu vest Smiley ... izgleda odlicno ... samsung .. cena ti pise u tekstu Wink ... 420$

ovo bi bio moj izbor Wink T240 ... ako je kao t22o tj sam vrh a sigurno jeste onda nema dalje price Smile http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-t240hd/comp_comp_monitor/1/1017

ili eventualno ovo SAMSUNG 2493HM

a evo i ovo Smiley dal je snizenje greska u ceni ili ne znam sta ... pozovi pa vidi ... 26" .... http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-le26a330j-lcd-tv/comp_comp_monitor/1/1207
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Ja sam ti odgovorio na pitanje! Da li moze LCD tv da ti posluzi na monitor! Odgovor je da moze!
A pitanje koji monitor je dobar do 400e Fman ti je odgovorio i slozio bih se sa njim! Pozz

PS: pogledaj i Crypton
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 14:24:44 od CveMilos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC 
Koji tft monitor 19'' mi preporucujete do 15000din....i sta treba najvise da gledam prilikom kupovine...mislio sam da uzmem neki Samsung-ov?

Izvoli brate 2ms odziv i ima DVI! Gledas karakteristike i odnas cena kvalitet da ne bude posle trazio si bubrege a dobio si m...!

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-t190/comp_comp_monitor/1/940

ok, hvala na predlogu, a kako da vidim koji je dobar sto se tice zracenja, zamaranja ociju, mozda je glupavo pitanje ali to mi je dosta bitno....posto radim u Illustratoru...i cemu sluzi DVI
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 16:07:58 od tarmi84 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
dvi nicemu ne sluzi Wink to je nacin povezivanja ... imas analogni (VGA) i digitalni (DVI) .... bolji je dvi ... mada koliko moze da se primeti nznm verovanto profesionalci Smile ... a sto se tice zracenja  Smile ne kazem da nije bitno al ne verujem da ima neka merna jedinica kojom se to iskazuje Smile verujem da je u principu isto kod svih lcd monitora Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
TFT monitori ne zrace
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
CveMilos,ne bih rekao da je ovaj monitor do 400e. Koji je dobar monitor do 400e a da nije ispod 24"? Treba mi toliki monitor zato sto je i prostorija velika a ocu da mi bude i monitor i tv
Samsung T240 bi bio moj izbor.
dvi nicemu ne sluzi Wink to je nacin povezivanja ... imas analogni (VGA) i digitalni (DVI) .... bolji je dvi ... mada koliko moze da se primeti nznm
Sluzi i te kako. Ja mogu da primetim razliku.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.