Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406920 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
da al kazu da ima jedan problem a to je SIS-ov chip-set...
Bre, imas garanciju pa ako ne radi vratis ga. Uostalom ako hoces da igras na sigurno idi na Dell, HP ili Lenovo. Video sam po forumima da su ljudi imali problema sa SIS-ovim chipsetom ali valjda su to sredili do sada. Ne znam, ja ga sigurno ne bi kupio bilo sta drugo osim gornja tri proizvodjaca, ali ti vid jer je razlika u ceni bas velika.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava Republika Konjarnik
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Optimus 2X
Interesuje me koja je bolja graficka kartica od ove dve Asus EAH3870X2/G/3DHTI/1G Radeon HD 3870 X2 1GB 512-bit GDDR3 ili Gigabyte GV-R487-1GH-B Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5...
Da li je bolje kod graficke da ima vise bita ili brzu memoriju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jedno pitanje... u cemu je razlika izmedju ove dve polce
1.LGA Asus P5K SE (Intel P35 Bearlake,FSB 1333,4xDDR2,RAID,GLAN) 
2.LGA Asus P5K (Intel P35 Bearlake,FSB 1333,4xDDR2,RAID,GLAN)

Ovo SE mi nije jasno...
razlika u ceni je 20e, prva jeftinija, a tih 20e mi znachi...

poz

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
@Coaaa:
Citat
Interesuje me koja je bolja graficka kartica od ove dve Asus EAH3870X2/G/3DHTI/1G Radeon HD 3870 X2 1GB 512-bit GDDR3 ili Gigabyte GV-R487-1GH-B Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5...
Da li je bolje kod graficke da ima vise bita ili brzu memoriju...
Po meni bolji je izbor 4870. Sve je bitno.

@danijelzv:
Citat
jedno pitanje... u cemu je razlika izmedju ove dve polce
1.LGA Asus P5K SE (Intel P35 Bearlake,FSB 1333,4xDDR2,RAID,GLAN)
2.LGA Asus P5K (Intel P35 Bearlake,FSB 1333,4xDDR2,RAID,GLAN)

Ovo SE mi nije jasno...
razlika u ceni je 20e, prva jeftinija, a tih 20e mi znachi...

poz
U Asusovoj nomeklaturi SE obicno predstavlja skracenicu od Shit Edition. PCB je manjih dimenzija, nema firewire, nema heat pipe hladjenje, ima samo dva PCI slota u odnosu na tri koliko ima P5K, ima jedan SATA konektor manje, ima ugradjen Marvellov umesto JMicronov kontroler za IDE granu, nema RAID, fali jedan PCI-e slot, ne podrzava Crossfire i ima manje opcija za OC u BIOS-u. U principu radi se o dnu Asusove ponude kada su u pitanju ploce sa P35 chipsetom. Sa druge strane, na default podesavanjima sistem ce raditi stabilno a to je sve sto i treba da te interesuje. Ako nemas nameru da overklokujes ili ti nije neophodan firewire slobodno mozes da je pazaris.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 4
Verovatno uzimam konacno 2232BW ... nego skoro je spominjan neki samsungov slican model i kao najbolji monitor trenutno u toj klasi .. sta to bese? Jel se radi o samsung-u T220? i u cemu je prednost u odnosu na gore navedeni? s tim sto mi se 2232 mnogo vise svidja po izgledu Wink ... kao i ako moze ovde ili na pp ako neko zna tacnu cenu u nekoj radnji za oba ... posto su na it svetu cene u velikom "opsegu" ... od 220 npr. do 280 ... pa da znam sta je realno Smiley ... i to jos ako zna da su tamo A ili L paneli Smiley ... tnx puno Smile ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Bolji je T220. Koji je panel u pitanju ne mozes da znas u napred vec tek posto vidis servisni panel, a i tad ne mozes reci sa sigurnoscu jer Samsung to krije ko zmija noge. Procitao sam na netu da od T serije Samsung je prestao da se zeza sa panelima. Od gomile monitora koje sam video T220 je imao najbolju sliku. Konkretno, osvetljenost, kontrast i prikaz boja su mnogo bolji u odnosu na dosta jeftinije monitore i po meni razlika u ceni je prihvatljiva. Narocito je izrazen kontrast sivih tonova koji kod jeftinijih modela prakticno i ne postoji. T220 je daleko od savrsenstva ali u klasi 22" do 350 evra je neprikosnoven.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Nexus 4
sva pitanja su vise bila upucena za 2322 jer se tu dosta pominju paneli ... kako se ispituje sam procitao ... nego me samo intesuje znasli gde ima i za koliko ... ovde ili na pp ... a od T220 sam odustao sigurno jer ipak nemam toliko kesa ... vise me je interesovalo da li je to taj model na koji mislim ... pa ako znas i ako mozes napisi mi za 2232 ... ono sto sam pitao ... hvala ti Wink  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Wave
unapred se izvinjavam sto postavljam pitanje na dva mesta...treba mi pomoc...imam athlon dual core 5000, maticnu Gigabyte GA-M56S-S3, 3 gb rama, hdd od 80, grafu GF 8500 GT, rezac...napajanje je od 350 ili 400w microlab... Hocu da uzmem PCI-E 512MB GDDR3 GeForce 9600GT i hdd od 250 gb...pa me interesuje da li treba da uzimam i novo napajanje, i ako treba, od koliko w? Takodje me interesuje sta na ovoj GF 9600 znaci PCI-Expres 2.0 i da li to moze na moju maticnu? Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ukoliko tvoje napajanje moze da isporuci realnih 300W do 350W, u sta iskreno sumnjam, onda ti nije potrebno novo. Ako se ipak odlucis na kupovinu pazari neko LCPower ili kvalitetnije. Kung-Fu napajanja ti nece mnogo znaciti. 9600GT moze da ti radi na starijim plocama sa PCI-e slotom. Takav je slucaj i kod mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Wave
hvala harmon26... Reci mi samo kako si zadovoljan tom grafom i koliko kosta LCPower? Lik kod koga sam uzimao komp pre godinu dana mi je sto puta napomenuo da je napajanje "pravo", mikrolabovo...da nije krs...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.