Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 795 796 798 799 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1401662 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Hvala Fman  Smile

Mislim da će biti sve ukupno za nekih 800 pa ko je zainteresovan nek javi..  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
da za igranje... ne znam bili ATI Radeon ili Ge Force 6600 gt :/
Imao sam obe. Doduse imam i dalje ATI-jevu na ovom komp-u sa koga pisem. Mogu ti reci, da "jede" Nvidijinu 6600.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung SGH-E630
imam plocu MSI MS-7369 sa podnoziem Socket AM2...i procesor AMD Athlon 64 X2 5000+...

sad bi malo da poboljasam radni takt procesora a nigde ne mogu da nadjem am2 bolji od mog...

pa da li odgovara neki  AM3 ???

i ako moze neka naj ekonomicnija preporuka ???
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
@emancipator nisi napisao koliki ti je budzet pre svega ... generalno za tu upotrebu ne treba ti neka masina ... e sad zavisi da li zelis 17" ... mada ako je iskljucivo kucna upotreba ... iskljucivo ti savetujem desktop ...ali ako bas zelis laptop napisi pa cem ovideti ... u svakom slucaju kako rekoh za to sto ti treba nije problem ... posto cim je posao/skola tako napisano verujem da zahtev nije nikakav ... mada nisi napisao o cemu se radi ... nije isto excel za skolu i cad

@taxtex nema na cemu ... sve ukupno pretpostavljam da mislis bez monitora? Smiley posto si malopre napisao da bi monitor za 18000 ...  btw rekoh ti pogledaj jos malo pitaj jos negde to ti je samo moje misljenje ... koliko bi to za mene vredelo

@lightsoft koje obe ... nije bitno dal je ati ili nVidia ... zavisi koja je generacija ... koj cip ... koliko memorije ... agp je proslost ... daleka ... dok ne napise plocu koju ima nema mu pomoci Smiley

@lopkaim u principu am3 su kompatibilni sa am2 ... ali to nije bas srecno resenje ... i moras proveriti tacno da li na tvoju plocu pase odredjeni model ... vidis sta ima u ponudi za tvoj budzet pa pitas u radnji ...
ako se ne varam ovo ti je lista
http://www.cpu-upgrade.com/mb-MSI/K9N_Neo_V3_%28MS-7369%29.html

e sad ... zasto nije srecno resenje ... prosto taj procesor nece davati svoj kapacitet na toj ploci ... ogranicen je i donekle je bacanje para ... ne znam koliki ti je budzet i kakav ti je komp trenutno ... ali jako jeftino mozes sklopiti amd am3 platformu ... mada to povlaci malo vise ...

morao bi da stavis plocu (40ak e) ... cpu (40ak e) ... ddr3 (20ak eur za 4gb) ... zaista bolje i sacekati nije neka para a stavljati proc od 50ak eur na tu konfiguraciju nije neko resenje

evo primera
ploca 40e
http://itsvet.com/proizvod/gigabyte-ga-m52lt-d3/comp_comp_mboard/16/1730
cpu 45e
http://itsvet.com/proizvod/amd-athlon-ii-x2-250-3.0ghz-2mb-am3/comp_comp_cpu/47/338
kingstone memorija 2gb ... uzmes 2 modula ... 20e
http://itsvet.com/proizvod/kingston-2gb-1333mhz-ddr3-kvr1333d3s8n9-2g/comp_comp_ram/71/1637

sve zajedno 105e ... ovako nesto ce raditi sasvim lepo i potpuno drugacije nego ako nadjes neki kompatibilan procesor + stara konfiguracija i ddr2

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Citat
@lightsoft koje obe ... nije bitno dal je ati ili nVidia ... zavisi koja je generacija ... koj cip ... koliko memorije ... agp je proslost ... daleka ... dok ne napise plocu koju ima nema mu pomoci Smiley
Pa ovu ATI-jevu sto navodi, 4850 i Gigabyte 6600. Ati je pci expres a Nvidijina bila agp. Jes' da je bila budza ali slabija u odnosu na ovu. Mislim da je imala 512 mega memorije, sada koje, ne secam se.

Mislim da ova bese 6600:

Ne kazem da je ubi boze. Daleko od toga. Fersala je samo tako. Kazem samo da ova 4850 je bas bolja od nje.

Ovu imam sada na ovom kompu, 4850:

« Poslednja izmena: 03. Jan 2012, 02:48:24 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
da da naravno ... nego posto si tako napisao zbunio sma se ... ove 2 kartice su zaista 2 sveta ... ne mogu se i ne trebaju porediti hehe zato sam napisao da dok ne kaze sta mu treba nema price ...

btw odma da mu naglasim da ako prica o AGP ... zaboravi na to ... novo sigurno nece naci ... a i polovno ce jedva ... ako mu uleti nesto moze ... mada genrealno ne pije vodu vise uzimati za to bilo sta ... i to odavno
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
@emancipator nisi napisao koliki ti je budzet pre svega . . .  generalno za tu upotrebu ne treba ti neka masina . . .  e sad zavisi da li zelis 17" . . .  mada ako je iskljucivo kucna upotreba . . .  iskljucivo ti savetujem desktop . . . ali ako bas zelis laptop napisi pa cem ovideti . . .  u svakom slucaju kako rekoh za to sto ti treba nije problem . . .  posto cim je posao/skola tako napisano verujem da zahtev nije nikakav . . .  mada nisi napisao o cemu se radi . . .  nije isto excel za skolu i cad

prakticniji mi je  lap top, ipak upotreba nije iskljucivo kucna.  Pozeljno je da bude 17", takodje.  Budzet je prilagodljiv, sve zavisi od kvaliteta. . . mada, valjalo bi da ne prelazi 700 e.  S druuge strane, znam da nemam neke pretjerane zahtjeve sto se tice rada na compu, tako da i mnogo losija masina moze da mi zavrsi skoro sve sto mi je potrebno, ali s obzirom na cinjenicu da sam u mogucnosti da nabavim neki comp, bolje je da je iskoristim.  tako da, nije potrebno suvise detaljisati - dovoljno je samo mi potvrditi da li ovaj comp vrijedi ovaj novac, da li je pouzdan ili postoji neki drugi model/proizvodjac koji ce za isti ili slican novac biti bolji od ovog.  to je to. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Ако може да ми напишете отприлке цијене за ове компоненте...

CPU: - Intel Core I3-2100 dual core 3.1ghz 3mb
     - Intel® Core™ i3-550 3.2GHz
     - Intel Core I5-2300 quad core 2.8ghz 3mb

MB:  - MSI P55–CD53
     - ASUS P8H61 1155

RAM: - 4gb DRR3 , 1333MHz

VGA: - Asus EAH6670 1GB DDR5
     - AMD Radeon HD6770 1GB DDR5
     - nVidia Gt230 1.5gb 192bit PCIe VGA
     - MSI GTS450 1GB DDR5
     - Radeon HD 6570 1GB DDR5

Мада ме више интересује оптимална варијанта код ових графичких... Контам да би најскупље и биле најбоље, ал неки однос цијена-квалитет, пошто ја немам појма
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
4gb rama mozes za 20e kingstone da nadjes ... grafika je najbolja 6670 svakako ... 6570 ne ulazi uopste u igru ovde ...

www.itsvet.com ... proveri tu cene za sve modele konkretne i pisace ti i u kojoj radnji je koliko ...

@emancimpator ok pogledacu posle nesto konkretno ... pa ti napisati ... za taj budzet moze odlicna masina da se uzme
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
@Fman
da, znam da moze. zato i pitam ovdje, jer sam siguran da neko ovdje mnogo bolje od mene zna i razumije se u ova cuda.. ja nisam nesto vican tim stvarcicama. iako je cesto pravilo da visa cijena daje i vise kvaliteta, takodje znam da je to jos cesce zabluda, te stoga i pitam tebe i ostale koji su voljni da mi suze izbor!
hvala, u svakom slucaju... ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 795 796 798 799 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.