Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 797 798 800 801 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1406152 puta)
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
http://www.computers.rs/15920/asus-k73ta-ty010-17.3-amd-dual-core-a4-3300m-hd%2B-4gb-500gb-hd6650-1gb-dvdrw-bt.html

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/acer_aspire_7739g-376g75mikk-13996

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_k73e-ty054-12127

Izdvojio sam ove modele,posto najvise odgovaraju onome sto trazim,a to je,17 incha ekran,i cena do 48,48k maksimum.RAM i hard mi nisu tolko vazni,interesuje me pre svega koja je bolja graficka od ovih sto sam dao,i dali da se zalecem da uzimam i3 procesor bez obzira na ostale komponente? pozdrav  Smile

btw.ako neko ima bolju ili slicnu konfiguraciju neka predlozi  Smile
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Loved by many,Fated by few,RESPECTED by ALL !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia x2-00
Fman-e svaka ti cast na prebrzom odgovoru !  Smile Smile
Dvoumim se izmedju prve i pretposlednje kombinacije,ali realno planiram uzimati tek u Martu tako da ima jos vremena. . .  (ne brojim jos koliko imam para,neka se kote) :)

Nema potrebe da mi trazis posebno komponente,veliko hvala ti i na ovome jos jednom !!
IP sačuvana
social share
RP9
F9T
CZBG DS1989            ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ZIVOT JE,SVE OSTALO SU SITNICE !
RF
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
svakako je drugi koji si dao najbolji ...

kod treceg ... grafika je integrisana ... ne moze se porediti sa ova dva modela ... dok kod prvog je amdov procesor ... sigurno nije los ... ali moja odluka bi definitivno bio drugi

sto se tice predloga ... juce je bas bilo reci o 17" ... ali skuplji modeli ... najjefiniji koji sam ostavio bio je 52 cini mi se ... tako da za ove pare koje si dao drugi def ...

sad vidim da sma ostavio bas ovaj drugi ... tako da bi to bila moja odluka uopsteno ... ne samo od ova 3 koja si ostavio  Smile

@radovan nema na cemu ... sto se tice izbora izmedju te 2 sto si rekao ... deda mraz varijanta je siguro najbolja od svih datih ... s tim sto u imenu ima deda mraz ... ne verujem da ce je biti u martu Smiley makar ne pod tim imenom i cenom ... al tad ce mozda biti nesto jos zanimljivije ... ko zna
« Poslednja izmena: 04. Jan 2012, 16:09:02 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Loved by many,Fated by few,RESPECTED by ALL !

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia x2-00
Pa da,to sam i sada razmisljao da nece biti u Martu....
Ali i sam sto kazes pretpostavljam da ce biti nesto slicno,ako ne i bolje...bar se nadam Smile
Jos da te pitam,nece biti problem ako budem trazio da mi OS bude XP ?
Posto svi uzimaju 7 a ja je nikako ne volim  Smile
IP sačuvana
social share
RP9
F9T
CZBG DS1989            ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ZIVOT JE,SVE OSTALO SU SITNICE !
RF
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Apple iPhone 12, S21
http://www.computers.rs/15920/asus-k73ta-ty010-17.3-amd-dual-core-a4-3300m-hd%2B-4gb-500gb-hd6650-1gb-dvdrw-bt.html

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/acer_aspire_7739g-376g75mikk-13996

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_k73e-ty054-12127

Izdvojio sam ove modele,posto najvise odgovaraju onome sto trazim,a to je,17 incha ekran,i cena do 48,48k maksimum.RAM i hard mi nisu tolko vazni,interesuje me pre svega koja je bolja graficka od ovih sto sam dao,i dali da se zalecem da uzimam i3 procesor bez obzira na ostale komponente? pozdrav  Smile

btw.ako neko ima bolju ili slicnu konfiguraciju neka predlozi  Smile

Za 10-15 eura vise mozes uzeti Dell n7110

http://www.itsvet.com/proizvod/dell-inspiron-n7110-intel-core-i3-2330qm-2.2ghz-4096mb-500gb-dvdrw-17.3%27%27-led-hd-freedos/comp_comp_laptop/177/7796

To je sad samo stvar da li vise volis koju marku i kog proizvodjaca...
Licno...bolja iskustva imam sa Dell lapovima, ali to je od coveka do coveka...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
@nebitno zavisi od modela ... u sustini 6670 i gts450 su rame uz rame ... kod kartica sa istim cipom ... kao sot si stavio vise modela 6670 cini mi se... razlika je obicno u memoriji ... ili nekim sitnicama ... kuleru ... brendu ...

ok, još jednom hvala  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Kako se zove onaj program sa kojim mozes sa svog racunara da odradis nekom nesto na njegovom racunaru,unese se sifra i povezan je sa internetom?
Imao sam ga ali nema boga da se setim kako se zove.
I zanima me da li funkcionise na Windows 7.
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Jedan od njih zove se TeamViewer i zato pitas ovde  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Greska izvinjavam se,hvala za odgovor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
odlican predlog sto je chelavi ostavio ... nisam gledao na itsvetu ... za te pare vrv best ... sto kaze dell je dell ... a radi se o istom procesoru i cini mi se cak i jacoj grafici ... ne secam se koji je na onom ...

@radovan sto se sistema tice ... nije problem da se bilo sta instalira na bilo koju masinu ... vecina desktopova dolazi bez instaliranog sistema ... tako da sam biras sta ces ... po prodavnicama  instaliraju samo originale ... sto znaci ako nemas moras da kupis ... a ne verujem da si to planirao
sto se sedmice tice ako ti zaista mnooooogo vise odgovara xp ... koristi njega ... al generalno 7 ima mnog prednosti ... mnogo ... ako gledas samo performanse primetne su ... i jednostavno 64 bita ... koristis svoju masinu ... 64 bit procesori se vec vise godina aktivno koriste ... sve vise aplikacija ima i za 3+ jezgra ... a furati na novoj masini 32 bit xp ... nema nekog smisla .. sem ko sto rekoh ako BAS nemas razlog za to

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 797 798 800 801 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.