Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405029 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
@taxtex
okvirno 1000€, ako ti je to nova conf. možda možeš dobiti i stotinak evra više, u slučaju da je manje-više korišćeno, 1000€ biće super
IP sačuvana
social share
"If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Hvala.
Komp je star godinu dana, monitor koji mesec više. Koju cifru da stavim u oglas?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
slobodno tako ... koliko bi trazio samo za moniotor ... uzeo bi i komp al nemam toliko sad  Smile odlicna konf
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
Zastava Banja Luka, RS
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Uzimam graficku i svidjela mi se ATI Radeon HD 4850.  .  .   
zanima me vase misljenje i ako neko zna otprilike koliko kosta  
Hvala :)
IP sačuvana
social share
Sreca se ne juri sreca se srece !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
dobra je to grafika ... super Smile ali sad vec doosta stara ... aktuelan model te vrste ti je 6850 ... 4850 tesko da ces naci uopste novu ...

a cena ne znam uopste koliko bi bila ... 6850 ti je oko 125e

treba ti za igranje?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
Zastava Banja Luka, RS
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
da za igranje... ne znam bili ATI Radeon ili Ge Force 6600 gt :/
IP sačuvana
social share
Sreca se ne juri sreca se srece !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
slobodno tako ... koliko bi trazio samo za moniotor ... uzeo bi i komp al nemam toliko sad  Smile odlicna konf
Hvala Smile
 Mislim da nije puno 180 eura.

Kaži mi, jel možeš da mi kažeš cene na svaku komponentu po tvom mišljenju (prekopiraj moj post pa stavi pored?)
« Poslednja izmena: 02. Jan 2012, 23:09:16 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
geforce 6600gt mi zvuci kao kartica stara vise od 7 godina ... o kom kompu uopste govorimo? ... agp slot?  Smile moras prvo znati sta mozes ... napisi koja ti je maticna ploca ... i koliko para si izdvojio ...

@taxtex zaista ne znam koliko bi trebao da trazis odvojeno ... ali tako ces teze prodati i  biti na gubitku najverovatnije ... ono sto ti preporucujem je da stavis u "male oglase" na benchmark forumu ... tu polovne komponente idu veoma brzo ... i kupuju se tako jake masine ... ovde tesko da ces naci nekog ko ce to uzeti ... ili slicno ... a tamo su ti hardcore sto se kaze itovci ... tako da sanse su 101% vece ...

ono sto bih samo primetio je da ne trebas gledati koliko si ti tada platio tu azdaju vec sta se novo za te pare sada moze uzeti ... i onda odbiti jedan deo ... ako za 1000 e koliko je gore napisano sada ne moze da se uzme ni priblizno onda ti je cena ok ... ali ako moze da se uzme iste jacine (naravno druge komponente) ili cak i malo slabije ... ljudi bi se vrlo verovatno odlucili za novo ...

nehlaem je bila high end platforma ... kao sto je sada sandybridge e ... i cene su paprene ... dok je sandy bridge koji je sada aktuelan dosta pristupacniji i i7 procesori se mogu naci po ceni od 270e (najjaci model je oko 100e skuplji ... ali trenutno skuplji i od tvog koji moze da se nadje cini mi se od 250e da sam video malopre) ... skoro znam da smo ovde sklopili neku i7 (sandy) konfiguraciju... za 1000e ... bas dobru cini mi se ili je bilo nesto bas malo preko ... ali kazem ti ne znam kakav je odnos sa tvojim ...

sad sam malo procesljao i nadjoh na nekom forumu overklokera kao ... bas poredjenje 2700k i tvog ... da li raditi upgrade (poredim cisto zbog price odozgo) i sad kazu da zavisi da li se klokuje ... da ce se osetiti razlika na osnovnim taktovima ... ali ne mnogo velika ... u korist 2700k ...

tako da ti moras znaci ici ispod te cene za koju se moze sastaviti pristojna masina sa tom osnovom ...

e sad vidim da ti imas i neku zvucnu kartu ... nekima to zaista nije potrebno ... mozda nekim gamerima mada skoro nisam primetio zvucnu kartu u nekom kompu ... tako da time ne dajes neku vrednost kupcu iako si ti realno tu ulozio ... tako da fakticki ti njemu prodajes skuplje zbog toga u paketu ... a on bi za tu razliku od par desetina evra mozda pre ulozio u drugu grafiku il ne znam ni ja ... iako je ova tvoja vrh ...

e sad ovde sam svasta ispiskarao sem konkretnog odgovora ... al valjda sam ti makar malo pomogao ... mogu da ti stavim moje misljenje ... ali kazem ti nisam kompetentan def jer ne znam kakvo je trziste polovnjaka
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
evo sad pogledah ovo tvoje ... i sastavih nesto novo ovako otprilike na brzinu ...

kuciste napajanje brend ... do 170e ... i7 za 350 ... 8gb ddr3 za 80ak e ... ploca 1155 oko 150e ... grafika 6870 oko 200e ... hdd 1tb 80e ... 1030e

kongiguracija ... bruka bas ... i moze to i bolje nego sam ja sad ovako otprilike ... tako da tesko da mozes ono tvoje za 1000e ... jer realno ne verujem da ce nekog zanimati mis ... kao ni kamera i razne didze kako si rekao ... sem ako bas ne das neku kul cenu pa uzme sve u paketu iako mu ne treba ...

znaci posto ovakvu konfiguraciju mogu da uzmem sa garancijom pretpostavljam 3god ... za te pare ... za tvoju bih dao npr. maximalno 800e ... to je neko moje vidjenje ... ponavljam ne drzi me za rec ... ti probaj za 1000 pa jebiga Smile

1100 probaj sve sa monitorom pa ako prodje prodje ... nisi napisao koliko je staro ... ovaj monitor se prodaje za ~270 sada ... za 20-23k ima jako zanimljivih led modela sada 24" npr ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
(prije svega izvinjenje ako sam promasio temu, mjesto i nacin ili sta god vec mogu da pogrijesim, u vezi sa ovim sto namjeravam da pitam - kapiram da je lako izbrisati ovaj post ako mu mjesto nije ovdje)
da skratim pricu.  .  .  
imam namjeru da uzmem lap top.   nisam nesto strucan, pa bih dopustio da me neko ko se razumije u ove stvari usmjeri/nagovori/odvuce na od ovog compa.  
hxxp:|| www.  laptopovi.  com/lenovo_g770_core_i5_2430m_-_59316536-13964
komp treba da sluzi uglavnom za kucnu upotrebu (bez neke pretjerane potrebe za 'kretanjem', te tezina i velicina nisu smetnaj :D), i vise u poslovno/skolskom smislu (ne pretjerano za igre i prezahtjevne multimedijalne programe).   Nadam se da je ovo dovoljno informacija da bi mi neko od Vas pomogao pri odlucivanju ili me usmjerio na neku drugu stranu ili sta god vec.   Sve ideje, sugestije kao i predlozi su ne samo dobrodosli vec i pozeljni.   
Nadam se da nisam suvise na smetnji i unaprijed se zahvaljujem.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.