Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 679 680 682 683 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1409315 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Trenutno imam Ati Radeon PowerColor HD4770 512mb ddr5,da li mi se isplati prelaziti na Ati Radeon MSI OC HD3870X2 1gb ddr3?

Bez dileme bolja je HD3870 iz razloga sto je X2 a i vecinu razloga si sam objasnio.Dal se isplati?To je vec drugo pitanje.Jaca je za nekih 17%.E sad ti sam razmisli dal ti se isplati.Po meni licno ne.Bolje furaj ovu koju sad imas pa posle uzmi  ati radeon 6990(  Smile zajebavam se malo).Ako oces da menjas ja bi isao na ATI Radeon 5770 Sapphire ili AMD Radeon 6870 Sapphire.Mislim kad menjas onda menjas  Smile 
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Hvala jos jednom na savetu,poslusacu te Wink
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Cao, hocu da kupim novo napajanje za komp posto se ovo trenutno cuje kao kad aterira avion.....
Svratio sam u pc prodavnicu da pitam i oni mi nude svasta nesto...uglavnom od 3000din pa nagore. Jer, naravno ova jevtinija nisu kvalitetna  Smile

Meni treba neko najobicnije, komp koristim samo za net i filmove - doduse imam i tv karticu, tako da mi neka fensi napajanja od 15000000kW i 16  ventilatora ne trebaju...
Koje bi mi vi napajanje preporucili da bude jeftino a koje provereno vrsi posao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
uzmi lcpower 420w od 2000din ja sam uzo zavrsava poso a necujno je i solidno kvalitetno

http://www.itsvet.com/proizvod/lc-power-lc420h-420w/comp_comp_powersupply/204/176
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Cao, hocu da kupim novo napajanje za komp posto se ovo trenutno cuje kao kad aterira avion.....
Svratio sam u pc prodavnicu da pitam i oni mi nude svasta nesto...uglavnom od 3000din pa nagore. Jer, naravno ova jevtinija nisu kvalitetna  

Meni treba neko najobicnije, komp koristim samo za net i filmove - doduse imam i tv karticu, tako da mi neka fensi napajanja od 15000000kW i 16  ventilatora ne trebaju...
Koje bi mi vi napajanje preporucili da bude jeftino a koje provereno vrsi posao

Nije bitno sta radis nego kakav imas hardver.To je poenta kod napajanja.Ako imas slabu grafiku i ako imas samo 1 hard disk i nemas neki nadrkan CPU tipa X4 ili i5 dosta ti je napajanje od nekih 420-450w.Ako ti grafika nema dodatno napajanje (mislim ako ne crpi struju sa 2 molex-a ) onda ti ne treba jako napajanje.Mozes da kupis smece Kinesko zvano k-pro , frontier , codegen , zito i ostala govna ili mozes da dodas minmalno kesa i da kupis LC power.LC power se krece tu negde od 20 evra pa nadalje.Ali opet ponavljam moras reci tacan hardver pa da ti kazem dal je dosta.Takodje ako te zanima imam ja lc power od 420w staro oko par meseci sa garancijom od nekih godinu i po dana.Ja kupio meni ali ocu bolje pa ne znam sta cu sa njime.Ako te zanima zvizni PM.Iskreno da nemam jaku grafiku ne bi ga nikad menjao.Ja samo zbog grafike moram da kupujem cfiftec od 500w.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ma komp je kupljen pre 4-5 god......amd64 3000+, nVidia GeForce 6200, 1HDD...najobicnija config......jedino sto jos ima i tv karticu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ma komp je kupljen pre 4-5 god......amd64 3000+, nVidia GeForce 6200, 1HDD...najobicnija config......jedino sto jos ima i tv karticu....

Dovoljno je lc power od 420w 100%.Ne treba ti nista jace za takav racunar.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Sad gledam.......taj lc power je nemacka firma - mora da valja, a cena mu je OK ~oko 1900din....uzeo bih nesto tako.
Ali tu ima 2 tipa jedan sa ventilatorom od 120 i od 80mm...jel to svejedno (cena je skoro ista)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Jel zna neko koliko para bi mogao da uzmem za maticnu MSI 945PL neo v.20 i za graficku ATi Radeon HD 4730 (ne ukupno vec posebno) hocu da kupim jacu graficku, i sad jos jedno pitanje, koje su bolje ATI ili nVidia? Hvala

Da li je neko upucen u cene, kolko ovo vredi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
E ovako treba mi pomoc i savet oko kupovine Ram memorije  Smile

Kad sam kupovao komp u leto 2008. rekli su mi da moze da se budzi do besvesti , znaci ono kapiram da mi je maticna ploca neka do jaja...

E sad za pocetak hocu da imam dobru Ram Memoriju , trenutno imam 896 mb RAM-a i kapiram da bih mogao pored toga da metem 2 gigabajta Kingstonovog Rama ( kapiram da je to najbolji proizvodjac Ram Memorija ? ) e sad ne znam da li da se mete pored tih 896 ram-a ili onda tih 896 mora da se skine , pa onda da me ne sjebu koliko otprilike bi to moglo da se odbije od cene novog Rama?

Ne razumem se bas najbolje , ovi su meni privukli paznju :
http://itsvet.com/proizvod/kingston-2gb-1333mhz-ddr3-kvr1333d3n9-2g/comp_comp_ram/71/1030
http://itsvet.com/proizvod/kingston-2gb-1333mhz-ddr3-so-dimm-kvr1333d3s9-2g/comp_comp_ram/71/1269
http://itsvet.com/proizvod/kingston-2gb-%282x1gb%29-1333mhz-ddr3/comp_comp_ram/71/853

A vidim da ima i dosta skupljih , a opet su 2 GB  Smile U cemu je razlika ? Da li bih se ja sjebao ako bih uzeo neki od ova dva pomenuta gore , jel moze malo vise da mi objasnite jer hocu da nabudzim komp da bih mogao da igram GTA 4 prvenstveno i onda sve ostale nove igre bez problema...Znaci da li su ovi ramovi od 20 evra 2 gige odgovarajuci ili treba neki jaci da trazim ?

Moze i preporuka.
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 679 680 682 683 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.