Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 680 681 683 684 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1412021 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Jel zna neko koliko para bi mogao da uzmem za maticnu MSI 945PL neo v.20 i za graficku ATi Radeon HD 4730 (ne ukupno vec posebno) hocu da kupim jacu graficku, i sad jos jedno pitanje, koje su bolje ATI ili nVidia? Hvala

Za plocu mozes dobiti maximum oko 30 evra a za tu grafiku ja bi trazio bar oko 40 evra.Vise moze traziti ali neces dobiti nikad.Moze ta grafika da ide i do 50 evra ali to da cekas dugooo vremena da prodas.Ako oces odma da prodas onda za 40 evra bi trebalo da ode.Ploca tu negde oko 30 evra vredi.I dalje imas da kupis LGA775 plocu za 50 evra tako da je 30 evra maximum.Sto se tice sta je bolje nvidia ili ati zavisi za koje pare oces da kupis.

@PozdravLjudovi

Prvo vidi koju sad imas memoriju.Dal imas ddr2 ili ddr3.Ja licno ne verujem da si mogao da kupis 2008 ddr3 memoriju.Najbolje da stavis koju imas plocu.Nakon toga se utvrdi koju memoriju mozes da stavis i na kolikoj frekvenci.Znaci npr ako ploca ima ddr2 na 800 mhz onda ne mozes da uzmes kingston na 1333 ddr3 memoriju ili npr ddr2 na 1066.Moje licno misljenje je da verovatno imas plocu koja moze ddr2 na 1066.Mada mozda gresim ali najsigurnije je da okacis tacan model ploce pa da vidimo.Nista nije beskonacno i sve je moguce budziti samo koliko je u to doba moguce.Znaci ako danas imas plocu koja podrzava ddr3 na 1600 mhz to ne znaci da ces moci lupam da stavis ddr5 memoriju za 3 godine na 3000 mhz.Znaci to ti je sto ti je.A od proizvodjaca memorija ja licno biram uvek patriot , kingston a moze i corsair.To su odlicne i kvalitetne memorije.Licno ne bi uzimao transcend , Exceleram i slicno.Mozda i gresim u proceni ali od kad imam racunar imao sam kingston memoriju koja radi od 2004 godine a patriot imam vec 2 godinu i radi isto odlicno.Imao sam kingston glash , sd karticu , ddr memoriju i nisam nikad imao problema.Za mene su odlicna firma.Transcend sam imao flash - falican , drug papreno platio dual memorije na 1066 mhz ddr2 i crkle su obe a na netu gomila ljudi kojima se isto desilo.Znaci kingston iz razloga sto su meni licno najbolji.Mada i patriot je dobar a takems nudi 10 godina garancije tako da verujem da i oni nisu losi
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sad gledam.......taj lc power je nemacka firma - mora da valja, a cena mu je OK ~oko 1900din....uzeo bih nesto tako.
Ali tu ima 2 tipa jedan sa ventilatorom od 120 i od 80mm...jel to svejedno (cena je skoro ista)?

U teoriji, veci ventilator je tisi jer za isti posao pravi manje obrtaja pa je manje i shuma.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
@bora82 Hvala, a za procesore i ram jesi li upucen, imam:
Procesor Pentium 4 Intel CPU 3.00GHz 64bit (ne znam da li je sa dva jezgra, nigde ne pise, a na performance CPU history je podeljen na dva dela)
Ram memorija Transcend DDR2 1GB i DDR2 2GB.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Hvala, a za procesore i ram jesi li upucen, imam:
Procesor Pentium 4 Intel CPU 3.00GHz 64bit (ne znam da li je sa dva jezgra, nigde ne pise, a na performance CPU history je podeljen na dva dela)
Ram memorija Transcend DDR2 1GB i DDR2 2GB.

To je single core medjutim radi u HT-u.Win ga vidi kao 2 jezgra medjutim nema fizicka 2 jezgra nego simulira 2 jezgra i deli kes memoriju.To je koliko ja znam najmocniji single core cpu koji i danas radi odlicno.E sad koliko vredi to je tesko pitanje.Ja ga licno ne bi prodao ispod 15 evra.To mu je realna vrednost.E sad koliko ces dobiti to je drugo pitanje.Ram memorija ne vredi nista.Ako prodas tih 1 gb za 800 din to je dobra cena a ovih 2 gb ne vredi vise od 1500-1600 din.1 gb kosta 1350 din a 2 gb kosta 2300 din novo sa nekoliko godina garancije.Tesko da ces neko prodati uopste polvno a posebno sto su transcend i predpostavljam rade na 667 ili 800 mhz.Da je neki corsair na 1066 ili kingston hiper pa da trazis vise ali transcend ne vredi ni k...
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia n96
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Hellraiser

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 8310
Imam pitanje koje me muci godinama... Nema veze sa racunarima... secate se "fus" sege... Pa secate se pistolja i patkica koje ubijate na TV-u... E nije mi nikad bilo jasno kako to zapravo funkcijonise... Kako sega zna na kom pikselu je uperen pistolj, kad ne zna ni gde TV stoji...
IP sačuvana
social share
CPU: Intel Core2Quad Q9550 2.8 Mhz
MB: Asus Maximus Formula 2
VGA: ATI Sapphire HD5770 1 GB GDRR5
RAM: Kingston 2X2GB 1033 Mhz
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Imam pitanje koje me muci godinama... Nema veze sa racunarima... secate se "fus" sege... Pa secate se pistolja i patkica koje ubijate na TV-u... E nije mi nikad bilo jasno kako to zapravo funkcijonise... Kako sega zna na kom pikselu je uperen pistolj, kad ne zna ni gde TV stoji...

http://www.howstuffworks.com/question273.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Light_gun
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Sensation
e cao,treba mi mala pomoc
hteo bih da iskombinujem TV karticu sa monitorom umesto TV-a
posto koliko sam video po cenama da uzmem TV vise ce me izaci nego da uzmem nov monitor i TV karticu
znaci treba mi pomoc oko odabira LCD monitora od 22'' i TV kartice koja ce dati dobru sliku na kablovskoj televiziji
sa daljinskim naravno Smiley
ne interesuje me snimanje i tako to samo da kvalitet slike bude ok
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Zanima me da li da uzimam ovaj proc nov za 60e ili za te pare ima nesto bolje?

AMD Phenom II X3 705e Heka 2.5GHz 3 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 65W Triple-Core Processor HD705EOCGIBOX

Edit: Zanima me koji je bolji proc ovaj gore naveden ili AMD Athlon II X4 640  3.0ghz ....

Razlika u ceni je 5e skuplji athlon...

Sta je bolje uzeti?
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 00:00:49 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zlo i oʞɐdoɐu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Iza coska!
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung Galaxy S III
Mozda nije tema gde treba da pitam, ali imam uskoro ispit, pa samo grebem za pomoc  Smile Smile
Imam dva pitanja, pa ako neko zna, neka odgovori
1. Ko je osnivac prvog kucnog racunara:
a) Henri Edvard Roberts
b) Majk Del
c) Henri Ford
d) Bil Gejts

2. Koji je najveci kucni racunar?
a) NEC-ob
b) SX
c) Zi8
d) BX900
e) Blizzard

IP sačuvana
social share
Ko zna, a ne zna da zna, probudi ga, ko ne zna, a zna da ne zna, nauci ga, ko zna, i zna da zna sledi ga, ko ne zna, a ne zna da ne zna kloni ga se!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 680 681 683 684 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.