Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405285 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Pozz svima.

Imam problem sa instalacijom drajvera za tv karticu. Kartica radi na 32 bita, a windows 7 mi je instaliran na 64. Kada instaliram drajver, ne prepoznaje grafičku, tj. prijavljuje da nije ubačena u slot.
Da li postoji neki način, softver ili šta već da rešim ovaj problem.
Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This is my last resort...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Samsung Galaxy S+
Jel moze neki predlog za konfiguraciju do 200 evra. Znaci procesor, maticna, graficka, ram memorija i hard. I ako mogu da znam cene svake komponente!

Unapred zahvalan,

Max
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jel moze neki predlog za konfiguraciju

Za sta ti treba komp?
Kakve su ti navike s kompovima i na koji nacin ih zlostavljas itd
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 19:59:44 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Samsung Galaxy S+
Ma oce ortak da menja njegovog starog, pa ono neke komponente zajedno do 200 jevreja!
Sta znam gledali smo mi, al ono ne znam koju maticnu, za koji procesor i ram memoriju, pa sam zato pitao?
Znaci ono, komp prvenstveno sluzi za igranje igrica  Smile, neki hard od 320bg, grafa od 512, ma nesto za te pare, al ne vise!

Hvala unapred?

Max
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 21:41:02 od max7bg »
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Znaci ono, komp prvenstveno sluzi za igranje igrica  Smile

Pff, bas ces se naigrati za 200e. Koliko god delovalo smesno, gejmerima trebaju bolje masine nego inzenjerima.

Dobra vest je da su pale cene DDR3 memorija ( 1gb - 10e) a i solidan hard od 500gb  mozes da nadjes za 30e.

Mozda ako uzmes neku polovnu graficku ...ali sa tim nemam iskustva jer skoro nikada nisam odigrao igricu ( na svom kompu).

Kazu da ti za igre treba min 4GB DDR-a a to ti je oko 40e (svaka dobra osim PQI)
Trebace ti solidno brz hard a tu bi ti pomogao Samsung F3 500gb - oko 30e (iako nisam fan samsunga)

Ostaje ti 130e za dobru GC, CPU, MB ...sto je i bez kucista, napajanja i DVD-a tesko izvodljivo (ako trazis novo)

Savet - sve moze polovno osim MB (a mozda ni HDD). Maticne najlakse riknjavaju od svega. U zadnjih par godina, duze je ispravna i casa pavlake nego maticna ploca  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2011, 22:22:04 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Uzmimo u obzir da neka dobra gejmerska graficka nije ispod 100e,mislim da za ostatak para nemozes uzeti ama bas nista sta valja...

i reci jer trazis novo ili polovno?
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

not a girl named Brian

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 85
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Apple Iphone
IP sačuvana
social share
Shannyn Sossamon addict.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Samsung Galaxy S+

Pff, bas ces se naigrati za 200e. Koliko god delovalo smesno, gejmerima trebaju bolje masine nego inzenjerima.

Dobra vest je da su pale cene DDR3 memorija ( 1gb - 10e) a i solidan hard od 500gb  mozes da nadjes za 30e.

Mozda ako uzmes neku polovnu graficku ...ali sa tim nemam iskustva jer skoro nikada nisam odigrao igricu ( na svom kompu).

Kazu da ti za igre treba min 4GB DDR-a a to ti je oko 40e (svaka dobra osim PQI)
Trebace ti solidno brz hard a tu bi ti pomogao Samsung F3 500gb - oko 30e (iako nisam fan samsunga)

Ostaje ti 130e za dobru GC, CPU, MB ...sto je i bez kucista, napajanja i DVD-a tesko izvodljivo (ako trazis novo)

Savet - sve moze polovno osim MB (a mozda ni HDD). Maticne najlakse riknjavaju od svega. U zadnjih par godina, duze je ispravna i casa pavlake nego maticna ploca  Smile

Matori vise od 200 jevreja se nema, zato nesto ce skrpimo. Vidi se da nikad nisi igrao igrice  Smile, ne mora igrica da se igra na 1600x1080, anti aliasining, vertikal sync i slicno. Dovoljna je i grafika od 1024x768 ako je igrica zabavna. Rama ne treba vise od 2GB, zato to je 20E, grafa od 512 je da kazemo 50E , to je 70. Hard disk kao sto kazes je 30 e. i ostaje 100 jura za procesor i maticnu. Taman moze da se swe skrpi. Napajanje, kuciste, swe ima!

Max
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Nokia 5800 express mus
Ocu da menjam graficku,dajte mi predlog,razmisljam izmedju ati 5670 ili 5770.E sad:
Nasao sam dobru ponudu
Ati Gigabyte HD 5670 1GB DDR5
Za male pare.
Da li da je uzmem? Il da skupljam za HD 5770? Posto za nvidia GTS450 nema sanse da skupim + napajanje. Hvala na pomoci u svakom slucaju Wink
Ovo mi je konfiguracija ( Smile)
Citat
2gb RAM
Nvidia GeForce 8500GT
AMD Athlon 64x2 Dual Core 4000+ 2.09Ghz
Napajanje:kinesko -.-
MSI K9N Neo v2/v3
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
HTC Sensation

Matori vise od 200 jevreja se nema, zato nesto ce skrpimo. Vidi se da nikad nisi igrao igrice  Smile, ne mora igrica da se igra na 1600x1080, anti aliasining, vertikal sync i slicno. Dovoljna je i grafika od 1024x768 ako je igrica zabavna. Rama ne treba vise od 2GB, zato to je 20E, grafa od 512 je da kazemo 50E , to je 70. Hard disk kao sto kazes je 30 e. i ostaje 100 jura za procesor i maticnu. Taman moze da se swe skrpi. Napajanje, kuciste, swe ima!

Max
smo da se ubacim
ja sam uzeo kuciste za 350e pre 2 godine
procesor AMD sa 2 jezgra na 2.7MHz  oko 50e
ploca 55e
hard od 300gb oko 30e
graficka nVidia 9600 GT 512 Over Clock za 110e (sad kosta nekih 60-70)
kuciste sa napajanjem Cooler Master Elite 331 oko 35e
i DVD rezar oko 13e
i memoriju 2gb Kingston HiperX 1066 za 35e
meni igrice rade u full-u tako da sad kako su cene pale na DDR3 i da mozes danas kupiti i kraficku oko 50 koja ce bez problema gurati ove igrice danas,mislim da se moze uzeti solidan komp za 200e
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 647 648 650 651 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.