Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 649 650 652 653 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1386784 puta)
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Nokia n95
moze pomoc  Smile imam a4 tech slusalice vec par meseci,upocetku su dobro radile a kasnije je poceo da se kvari zvuk i sad je kvalitet zvuka veoma los  Smile e sad neznam dal je problem u slusalicama ili je mozda problem sa kucistem tj sa kontaktom izmedju slusalica i kucista...isto se desava i kad prikljucim slusalice sa zadnje strane  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 23:07:40 od Aleksandar Andric »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung Note 3
ja imam iste slusalice,al nemam problema sa njima...verovatno je do slusalica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Samsung Wave
Drugari, moze mala pomoc...  Smile Imam Hitachi HDP725032GLA360 od 320 GB ali mi je stalno pun, tako da sam resio da ga prodam i uzmem neki veci, npr od 500GB ili 1TB... Vidim da se sad pojavila SATA 3, sta im je to i da li je bolje od SATA 2? Mada kontam da ja to i ne mogu
na Gigabyte GA 770-UD3 da stavim posto podrzava samo SATA 2 koliko ja znam... E sad, sta je tu vazno da ja gledam, samo znam da je bitno da ima sto vise kesa (ovaj moj ima 16mb, a ja sam gledao neke od 32, 64...)... Raspolozivi budzet je
3000+dobitak od prodaje tog mog... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung sIII
nisam nesto pri parama trenutno pa gledam racunare polovne do 180e, samo kuciste...
a sad, video sam na netu recimo ove konfiguracije:

Maticna ; Gigabyte GA-MA69VM-S2 ~
Procesor ; AMD Athlon X2 5000+ 2.6GHz ~
Graficka ; NVIDIA GeForce 8600GT 256MB 128bit ~
Memorija ; 2x1GB DDR2 800MHz ~
Harddisk ; SAMSUNG EcoGreen F2 500GB SATA300 16MB ~
Kuciste ; Blueberry CN-832BK - 500w ~.................................................170e

Maticna ploca : Msi k9n-neo-v2
Procesor :   Amd dual core x2 4000+
Ram memorija : Kingston 2gb ddr2-800
Hard disk : Western Digital 160gb sata
Graficka karta : Gainward bliss 8600GT 256mb DDR3 SLI
Optika :   Dvd-rw Optiarc
Napajanje 500w............................................................................150e

problem glavni mi je tu sto su obe ploce samo do DDR2 800 mhz

a novi racunar sto sam video je

Maticna ; gigabyte GA-G41MT-S2
Procesor ; intel Cel DC E3400 2.6GHz ~
Graficka ; integrisana intel GMA 4500~
Memorija ; 3 GB DDR3 1333MHz ~
Harddisk ; 2 500GB SATA II
Kuciste ; MIdi tower- 500w ...............................195e

pa sta da radim sada,jel bolje novi ili ovi polovni.....ili neko drugo resenje ili predlog...molim za savet ovde ili negde u nekoj temi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung sIII
a ako nista ne valja od navedenog....onda sta bih mogao da ispazarim za oko 190-200e top...moze i polovno nesto,pa dajte predlog ili nekog ko sklapa polovne komponente
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 22:54:23 od thejohnsoncar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
nisam nesto pri parama trenutno pa gledam racunare polovne do 180e, samo kuciste...
a sad, video sam na netu recimo ove konfiguracije:

Maticna ; Gigabyte GA-MA69VM-S2 ~
Procesor ; AMD Athlon X2 5000+ 2.6GHz ~
Graficka ; NVIDIA GeForce 8600GT 256MB 128bit ~
Memorija ; 2x1GB DDR2 800MHz ~
Harddisk ; SAMSUNG EcoGreen F2 500GB SATA300 16MB ~
Kuciste ; Blueberry CN-832BK - 500w ~.................................................170e

Maticna ploca : Msi k9n-neo-v2
Procesor :   Amd dual core x2 4000+
Ram memorija : Kingston 2gb ddr2-800
Hard disk : Western Digital 160gb sata
Graficka karta : Gainward bliss 8600GT 256mb DDR3 SLI
Optika :   Dvd-rw Optiarc
Napajanje 500w............................................................................150e

problem glavni mi je tu sto su obe ploce samo do DDR2 800 mhz

a novi racunar sto sam video je

Maticna ; gigabyte GA-G41MT-S2
Procesor ; intel Cel DC E3400 2.6GHz ~
Graficka ; integrisana intel GMA 4500~
Memorija ; 3 GB DDR3 1333MHz ~
Harddisk ; 2 500GB SATA II
Kuciste ; MIdi tower- 500w ...............................195e

pa sta da radim sada,jel bolje novi ili ovi polovni.....ili neko drugo resenje ili predlog...molim za savet ovde ili negde u nekoj temi....

Sa tako mizernom razlikom u ceni, najbolje je da uzmes novi.
Samo, koji ti je ovo HDD u varijanti za novu konfiguraciju? Nije valjda da i dalje uvaljuju Excelstor itd ?

U svakom slucaju, pitaj ih da li daju garanciju po komponentama (3 do 5 godina)  ili na kofiguraciju ( 1-2 godine).

A na prethodnoj strani imas konfiguraciju za Max-a, pa razmisli o njoj. 
Ima zasebnu grafiku, najbolji HDD za te pare a i Athlon je bolji od Celeron varijante
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 23:24:05 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung sIII
stvarno ste maxu puno pomogli a ubili ste 2 muve jednim udarcom jer ste pomogli i meni...ja sam mislio da nema jos neki sirotan kao ja s 200e u dzepu za komp pa nisam ni catao...hvala onome sto je lepo sve napisao maxu i objasnio neke stvari...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kad budete jurili komponente, budite spremni i da cekate.

Nemaju svi sve u radnjama pa cesto mora da se poruci i ceka. Ako zovete radnju ujutro, verovatno ce imati trazeni deo popodne ili najkasnije sledeceg  dana.

PS - uvek moze da se sastavi dobar nov komp (uz staro napajanje i kuciste) za 200e. Sa grafickom je malo teze ali   ta cena od cca 200e za komp srednje klase vazi skoro 10 godina.  Preterana grafika i neznanje nabijaju cenu, a u realnosti  je 200e sasvim dovoljno
« Poslednja izmena: 08. Mar 2011, 23:31:59 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Drugari, moze mala pomoc...  Smile Imam Hitachi HDP725032GLA360 od 320 GB ali mi je stalno pun, tako da sam resio da ga prodam i uzmem neki veci, npr od 500GB ili 1TB... Vidim da se sad pojavila SATA 3, sta im je to i da li je bolje od SATA 2? Mada kontam da ja to i ne mogu
na Gigabyte GA 770-UD3 da stavim posto podrzava samo SATA 2 koliko ja znam... E sad, sta je tu vazno da ja gledam, samo znam da je bitno da ima sto vise kesa (ovaj moj ima 16mb, a ja sam gledao neke od 32, 64...)... Raspolozivi budzet je
3000+dobitak od prodaje tog mog... Smiley

Sata2 ili 3 ne prave razliku jer obican HDD uglavnom ne moze da "prebaci" ni propusnu moc Sata 1 veze.
Sata 3 standard  je koristan za SSD diskove a na obicne ima efekat kao spojleri na ficu.  Smile

Ipak, ako vec Sata2 i 3 kostaju isto, onda uzmi "brzi" jer ce mozda znaciti kad budes hteo da ga prodas.
Inace, Sata3 moze bez problema na Sata2 plocu.

Sa 50e mozes da kupis dobar HDD pa ti ostaje da biras izmedju:

1) premium kvaliteta uz 5 god garancije
http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-caviar-black-500gb-7k-32mb-sata300-wd5002aalx/comp_comp_hdd/26/1789
i
2) dobrog kvaliteta uz vise prostora ( 3 god garancija)
http://www.itsvet.com/proizvod/western-digital-caviar-blue-1tb-7k-32mb-sata300-wd10eals/comp_comp_hdd/26/1488

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-spinpoint-f3-1tb-7k-32mb-sata300-hd103sj/comp_comp_hdd/1/1276

PS: u nekim radnjama na WD Black diskove daju 3 godine garancije i lazu da je do proizvodjaca. WD daje 5 godina sto moze da se dobije i kod nas u radnjama sa korektnim distributerima. Samo pitaj unapred
« Poslednja izmena: 09. Mar 2011, 20:41:37 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Nokia n95
moze neko da predlozi neke dobre slusalice,da su bolje od onih iz prvog posta na ovoj strani al da nebudu preskupe tj netrazim slusalice za gaming nego za slusanje muzike  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 649 650 652 653 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.