Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 645 646 648 649 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1404729 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
imam TL-WN722N usb wireless antenicu. posto je ova antenica od samo 4dBi planiram da uzmem novu, ali nzm koji posto ima neka fora sa izlaznim naponom i kod ortaka uopste nije radila. koju antenu da uzmem?
moze odgovor na pm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Htio sam da kupim laptop Lenovo IdeaPad Z565 59055415.
konfiguracija:
Procesor   AMD Phenom II Triple-Core N850 2.2GHz, 1.5MB
Chipset   AMD RS880M
Memorija   6GB DDR3 1066MHz
HDD   500GB SATA 5400rpm
Monitor   15.6" LED HD BrightView (1366 x 768)
Grafička karta   ATI Mobility Radeon HD5470 1GB DDR3

cijena: oko 50000 din.
Da li neko ima iskustva sa laptopom Lenovo i sta mislite o ovom laptopu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

ne vjeruj ženi koja laže

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 17123
Zastava na obali mora
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia e72 + 6630
drug prodaje neki lap top koji ima

ovo je konfiguracija sto mi je on poslao da sadrzi

ASUS A6000VMseries
HP HOME SERVICE PACK 2
PROCESOR : Intel(R)Pentium(R) M processor 1.6 GHz
HDD : 100 GB
GRAFICKA KARTA ; NVIDIA GEFORCE Go 7300 256 MB
WIRELESS : 802.11 b/g +BT
RAM MEMORY : 1 GB

kolko se ovo moze prodati? ima jedno 3 god komp
IP sačuvana
social share
jos neko vrijeme i ima da se sredim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kuliramo svi....

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Apple iPhone 3G
Poz ljudovi! Da li neko zna gde se u Novom Sadu moze naci dobar mikrofon za karaoke? A da naravno nije preterano skup..
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Apple iPhone 12, S21
Htio sam da kupim laptop Lenovo IdeaPad Z565 59055415.
konfiguracija:
Procesor   AMD Phenom II Triple-Core N850 2.2GHz, 1.5MB
Chipset   AMD RS880M
Memorija   6GB DDR3 1066MHz
HDD   500GB SATA 5400rpm
Monitor   15.6" LED HD BrightView (1366 x 768)
Grafička karta   ATI Mobility Radeon HD5470 1GB DDR3

cijena: oko 50000 din.
Da li neko ima iskustva sa laptopom Lenovo i sta mislite o ovom laptopu?

Ako je nov, onda je cena ok...

drug prodaje neki lap top koji ima

ovo je konfiguracija sto mi je on poslao da sadrzi

ASUS A6000VMseries
HP HOME SERVICE PACK 2
PROCESOR : Intel(R)Pentium(R) M processor 1.6 GHz
HDD : 100 GB
GRAFICKA KARTA ; NVIDIA GEFORCE Go 7300 256 MB
WIRELESS : 802.11 b/g +BT
RAM MEMORY : 1 GB

kolko se ovo moze prodati? ima jedno 3 god komp

licno ne bi mu dao vise od 150 eura
Imas laptopove sada za 250 eura nove i garanciji koji su mnogo jaci...

Poz ljudovi! Da li neko zna gde se u Novom Sadu moze naci dobar mikrofon za karaoke? A da naravno nije preterano skup..
Hvala!

Ako ti ne odgovaraju ponude koje imaju comtrade, pakom, winwin i ostali shopovi i hoves malo ozbiljniji...
Mitros?
Nota?
Mada mislim da ti po radnjama za racunara mikrofoni savrseno rade...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Cao,
Hteo bih da sastavim konfiguraciju sa Intelovim procesorom do 75.000+-. Nešto sam izdvojio, ali mi treba vaš savet, komentar...HVALA

1. Kućište Cooler Master 690 II Advance -- Šta mislite o nekom Chieftec-u?
2. Napajanje Chieftec 650W ATX CFT-650-14CS FULL -- Da li je dovoljno Chieftec 600W?
3. Ploča Gigabyte GA-P67A-UD3 -- Da li je Asus ili MSI bolji izbor i koji model?
4. Procesor Intel i5 2400 -- Od i5 procesora neki drugi model sa 1155 socket-om?
5. Grafička Nvidia Gigabyte GTX 460 1Gb -- Da li je neki drugi brend bolji (Asus,MSI...) bolji izbor?
6. HDD Western Digital Blue 10EALX -- Služiće za sistem, a WD Green 1TB koji trenutno imam će biti za storage.
7. RAM Excelram Black shark 3x2Gb 1600Mhz -- Da li je bolje da uzmem Kingston?
8. Optika -- Da li da uzmem dual layer ili to nije potrebno i koji model se pokazalo dobro?
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Manje vise to je to,mada bih ja ubeo par izmena.Da uzimam za mene uzeo bih ovako nesto:
CPU LGA1155 Intel i5-2500K Core i5(pazi da ti ne uvale i5-2500 koji je nesto jeftiniji,ali ima zakljucan mnozilac i ne moze da se klokuje)
MB LGA1155 P67 Asus P8P67
HDD SATA2 7200 500GB Samsung SpinPoint F3 SAHD502HJ(ako budes imao para slobodno uzmi nesto iz WD Black serije)
3x2GB 1600MHz Exceleram Black Sark CL9
VGA GeForce GTX460 MSI HAWK 1GB/DDR5(nesto skuplja od ostalih brendova,ali trenutno najbolje odradjena karta iz te serije,vrhunsko hladjenje,odlican overklok potencijal,jako tiha itd.....)
Cooler Master 690 II Basic(razlika izmedju basic i advanced modela je u HDD dock-u koji se nalazi na vrhu kucista,ne znam koliko ti je ovo bitno.Ukoliko nije eto prilike da ustedis par hiljada)
Chieftec CFT-600-14CS 600W(ne treba ti jace,imaces lufta cak i ako debelo overklokujes ovaj racunar i dodas jos par HDD-a.Imam ovo napajanje skoro dve godine,imam samo reci hvale za njega.Bez ikakvih problema drzi E6300 na 4GHz,2x2GB OCZ Black LV na 1160MHz i GTX 260,takodje fino overklokovan.Drzao je u jednom momentu i dve GTX260 u SLI modu bez ikakvih znakova naprezanja,osciliranja napona i slicno.Za te pare vrh napajanje.)
Ovo sve izadje 79226 dinara(hebo optiku Smile),u Emmi shopu,vidi da li ti odgovara.Ukoliko si u stisci sa novcem mozes uzeti neku jeftiniju plocu i jeftiniju GTX460,ali ne menjaj procesor.
Btw znas za problem sa 1155 plocama?
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?252239-Intel-našao-grešku-u-čipsetu-za-Sandy-Bridge-POVLAČI-SA-TRŽIŠTA-P67-i-H67!
Cim stignu nova revizija ploca bice moguca zamena vec kupljenih ploca,ako ti je to za utehu.I ako je verovati Spacemaster-u iz Asus kancelarije prodavci ce morati da zamene problematicne ploce kupcima,cak iako im u tom trenutku nista ne fali.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
Caos,
planiram da kupim laptop u vrednosti od 400-500 evra, i da pri tom ima operativni sistem.    Sta mislite o ovom laptopu, i da li mozda imate neku peporuku?

cena oko 51000
Toshiba Satellite C650-15X
Intel procesor DualCore T4500, 2.    3 GHz
► Veličina ekrana laptopa  15.    6 inča
► Veličina RAM memorije 4GB
► Optički diskovi : DVD-RW
► Mreža : Realtek Fast Ethernet LAN 10/100 Mbps, Wi-Fi
► Web kamera Integrisana 0.    3 MP sa ugrađenim mikrofonom
► Integrisana grafička kartica Mobile Intel GMA 4500MHD
► Veličina hard diska 500GB

Hvala, unapred!
p. s. Dell mi je favorit, ali ne znam koliko je pametno raditi sa linux-om, tj.     da li cu se snaci?
p. s. s.   sad naletoh i na ovaj dell?
Znam da su karakteristika slabije u odnosu na toshibu,ali mozete li mi jos samo reci kako vam on deluje :D?
cena oko 41000

Dell Inspiron 1545
procesor Intel Celeron 900 ► ekran 15.  6 inča ► Veličina RAM memorije 2GB ► Optički diskovi : DVD-RW ► Mreža : Marvel Yukon Fast Ethernet LAN 10/100 Mbps, Wi-Fi ► Web kamera Integrisana 1.  3 MP sa ugrađenim mikrofonom ► Integrisana grafička kartica Mobilni Intel GMA 4500MHD ► Veličina hard diska 250GB
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 16:55:32 od jelena1140 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Apple iPhone 12, S21
Caos,
planiram da kupim laptop u vrednosti od 400-500 evra, i da pri tom ima operativni sistem.    Sta mislite o ovom laptopu, i da li mozda imate neku peporuku?

cena oko 51000
Toshiba Satellite C650-15X
 Intel procesor DualCore T4500, 2.    3 GHz
► Veličina ekrana laptopa  15.    6 inča
► Veličina RAM memorije 4GB
► Optički diskovi : DVD-RW
► Mreža : Realtek Fast Ethernet LAN 10/100 Mbps, Wi-Fi
► Web kamera Integrisana 0.    3 MP sa ugrađenim mikrofonom
► Integrisana grafička kartica Mobile Intel GMA 4500MHD
► Veličina hard diska 500GB

Hvala, unapred!
p. s. Dell mi je favorit, ali ne znam koliko je pametno raditi sa linux-om, tj.     da li cu se snaci?
p. s. s.   sad naletoh i na ovaj dell?
Znam da su karakteristika slabije u odnosu na toshibu,ali mozete li mi jos samo reci kako vam on deluje :D?
cena oko 41000

Dell Inspiron 1545
procesor Intel Celeron 900 ► ekran 15.  6 inča ► Veličina RAM memorije 2GB ► Optički diskovi : DVD-RW ► Mreža : Marvel Yukon Fast Ethernet LAN 10/100 Mbps, Wi-Fi ► Web kamera Integrisana 1.  3 MP sa ugrađenim mikrofonom ► Integrisana grafička kartica Mobilni Intel GMA 4500MHD ► Veličina hard diska 250GB

oba racunara su lepe konfiguracije, samo je pitanje za cega ce ti sluziti...

Ako ti treba za neki ozbiljniji posao, onda svakako trazi racunar sa vise rama, boljim procesorom, boljom grafikom... Jesu skuplji, ali to je ono sto mu dize cenu.
Ako ti treba za net, filmove, malo ofis, malo muzika, nesto crtkanja...mozes proci mnogo jeftinije.
I ne vidim zasto bi na Dell morala Linux, mada ti je moj topli savet da ga probas pa da vidis da li ces se snaci, na svaki racunar se moze instalirati Windows operativni sistem...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
3x2GB 1600MHz Exceleram Black Sark CL9
Btw znas za problem sa 1155 plocama?

Čuo sam za problem sa pločama, ali zar ih već nisu zamenili odnosno da li se sad prodaju ove ploče, ali ispravne?!
Da li ima svhre da kupujem 3x2GB rama ako je ploca dual channel?
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 645 646 648 649 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.