Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 628 629 631 632 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1402794 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@mysterX

Dobra je masina osim sto je moje misljenje da si mogao bolje da dobijes.Premalo mi je ram memorije, takodje grafika je koliko vidim integrisana.Znaci mogao si bolje da prodjes mada sto kazu useri pre mene sad je gotovo.Ima u comtrade trenutno ponuda godine po meni.Ima HP laptop za 38 soma dual- core P6100 koji je OK cpu , zatim 2 gb DDR3 memorije , ati radeon 5470 i 320 gb hard disk i 2 godine garancije.Ista takva masina kosta u winwin 54 000 din sa 1 godinom garancije.Znaci to je stvarno ultra jeftino i ko nema nesto puno kesa a kupuje laptop ja mu ga preporucujem.Juce sam imao priliku da ga koristim i stavljam 7-cu i mogu reci da je lap prilicno dobar i da ima sjajne ocene na 7-ci.Ima samo neki najeb sa ati radeon driverima za 32-bitni pa tu treba dosta kopati ali nadju se driveri samo nije jednostavno.To je trenutno uz one ASUS modele u laptop centru best buy do 40  soma.Mogu samo reci da za nekih 44-45 soma tako nesto necete dobiti.Ne znam koja je fora zasto su ga spustili za 16 soma medjutim isplati se definitivno.Jedina mana je sto je malo siromasan prikljucima.Ima samo LAN , 3 USB-a i VGA ilzlaz.Ne mogu 100% da tvrdim ali koliko se secam nema HDMI.Nema sigurno ni s-video ni firewire.Doduse verovatno to nekom ni ne treba medjutim kome treba da zna da nije nesto bogat prikljucima.Evo da vidite i zvanican sajt:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cs/sr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-3848802-3848802-4247533-4293196.html

Takodje grafika ima cak 512 mb svoje memorije sto je neverovatno za te pare.Moje procena je da ova masina vredi minimum bar 10 soma vise.Trenutno za 38 soma u vecini radnji mozete dobiti neki krs od single core CPU , 1 gb memorije i 250 gb hard uz neizbeznu intel gma grafiku.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 17:30:28 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.628.0
Sve u svemu nashe trzishte je katastrofalno shto se tiche IT-a,sve je skupo u odnosu na ostatak sveta a josh hoce da uvedu dodatni porez na rachunare e onda bi bili duduci za rachunare svi do jednog Smile
Ja cu verovatno da uvezem laptop jer mi i tako sa carinom izadje bar 20% jeftinije nego bilo gde u Srbiji da ga kupim
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 18:13:35 od nicolabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@mysterX
takodje grafika je koliko vidim integrisana.

Je li to lose?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.628.0
@mysterX
takodje grafika je koliko vidim integrisana.

Je li to lose?  Smile

Ma uzivaj... grafika koristi zajednicku memoriju "sistemsku",ali josh bolje jer koristi 1650MB memorije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Znaci nije lose jel' ? Ako je to zbog igrica meni to puno ne treba za neke zahtjevne igrice jer ih ne igram...samo za par igrica koje mislim da nijesu bas zahtjevne sto se tice te konfiguracije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.628.0
Ako cemo realno,laptop i nije za igranje igrica jer ima slabiju grafiku u odnosu na desktop rachunare
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 23:24:42 od nicolabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC Sensation
WD 1TB SATA II, 64MB, 3.5 INCH, 7200RPM, CAVIAR GREEN, WD10EARS
Tip Intern
Format 3.5"
Konekcija SATA II
Kapacitet 1TB
Buffer 64 MB
Broj obrtaja 7200
Vreme pristupa 4.2 ms
6.181,00 din
Ili

HDD SATA2 5400 1TB WD Caviar Green WD10EARS, 64MB
Tip   Interni
Povezivanje   SATA2
Kapacitet   1TB
Bafer   64MB
Broj obrtaja   5400rpm
Vreme pristupa   8.9ms
5.935,00 din
Posto su dva od 320gb postala premala odlucio sam se za jedan id 1tb sa tim sto bi jedan morao da leti jer imam samo dva sata prikljucka.Ili bi mi mozda nesto drugo preporucili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@mysterX

Svaka integrisana je losija od one koja nije.Ako neces da igras nista onda je OK za gledanje filmova i slicno.Za zahtevnije 3D igrice nije.Takodje slozicu se sa Nikolom da laptop nije za igranje.A verovatno me nisi dobro razumeo.Ja nisam rekao da je laptop los nego sam rekao da si mogao bolje da prodjes.Na primer taj HP na akciji ima bolju grafiku nego tvoj a ima CPU tu negde.Medjutim HP kosta 12 soma manje od tvog.Znaci nije to lose ali mislim da je preskupa masina.  Smile

@majklscofild

Green serija WD-a nije najbolje od WD-a nego naprotiv to je najeftinije sto nude.Ja imam green od 1 TB i realno sam zadovoljan sa diskom.Moj prijatelj je uzeo EADS od 1 TB i njemu je riknuo a ja sam moj kupio u leto 2010 i za sad nisam imao ni 1 problem.Jedino sta ima taj disk je sto ces morati da odradis WD align.Znaci skines taj program sa WD sajta i proteras HDD kroz njega.Da te ne zamaram to je potrebno da bi disk radio normalno.Bez toga disk radi kao da ima bad sectora.I nemoj tovariti podatke pre nego sto uradis to nego prvo wd align pa onda prebaci podatke na njega.Meni je na primer sjebao C pa sam morao ponovo da dizem win pa zato kazem da za svaki slucaj nemoj da stavljas podatke jer mozes ostati bez njih.Znaci to je green serija.Jeftin a OK disk.Ako oces brzinu uzmi F3 spin point samsung koji je neuporedivo brzi a dal je kvalitetniji ne znam zaista mada i samsung dosta sere i pravi sad svasta.Po meni trenutno najbolji disk koji moze da se kupi po brzini i kvalitetu jeste WD black serija.Tu dobijas extra kvalitet i 5 godina garancije i dobijas brz disk koji je u rangu spin pointa.Skup jeste i skuplji jeste od green ali kome nije velika razlika nekih 30 evra mislim da je to najbolje resenje od svih.Hitachi me je veoma razopcarao jer sam imao prilike da ga merim sa WD blue serijom i mnogo je sporiji a seagate sta ja znam nisu ni oni losi samo ja sam uvek pre za WD.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

p[avle strugar

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N 73
imam ovu masinu;
AMDAthlon ii x4 640  3GHz
MSI  770-C45
Kingston 4 gb 1333    ddr3
i slabu grafiku nforce 8500 gt
gledao sam ovu grafiku da kupim pa me zanima sta mislite o njoj
msi n450gts ciclone
evo i linka o njoj
http://www.tweaktown.com/reviews/3512/msi_geforce_gts_450_cyclone_1gb_video_card/index.html
IP sačuvana
social share
volim sve sto vole mladi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
Vase misljenje oko racunara

Interesuje me vase misljenje u vezi ovog racunara koji mi treba za potpunu celokupnu upotrebu, planiram da ga kupim al pre toga vas savet, dali je u redu konfiguracija itd.  .  .   Hvala unapred na odgovorima.  

Procesor: Intel i3 540 (3.  06GHz, Intel Smart Cache: 4 MB)
Čipset: Intel H55
Memorija: 4GB DDR3 1333MHz
Maksimalno podržano: 8GB Dual channel DDR3 1333/1066 x 2 DIMM
Grafika: ATI Radeon 5670 1GB 128-bit GDDR5 (DirectX 11)
Hard disk: WD Caviar Green 1TB 64MB SATA2
Optički uredjaj: SH-S223C SATA
LAN: Gigabit-LAN Realtek 8111DL
Audio: 5.  1 channel HDA Realtek ALC662
Kućište: Frontier Tornado
Napajanje: 500W
« Poslednja izmena: 17. Jan 2011, 02:16:08 od plavooki-90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 628 629 631 632 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.