Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 629 630 632 633 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1405521 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@plavooki-90

Dobar je racunar.Ne fali mu nista.Mozes ga kupiti slobodno.  Smile

@geniusnis

Dobra je grafika.E sad ne znam koliko dajes $ za nju da ti mogu reci dal ima mozda nesto bolje ali u svakom slucaju grafika je dobra.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6233
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
@MeXoRiuS_92

Pa dobra je masina.Dobra jako grafika koja tera zahtevne igre ne medium,zatim 500 gb hard, 4 GB DDR3.E sad procesor jedino je po meni bolje da je bio neki intel ali dobro nije los.Sve u svemu neces pogresiti sa masinom.Mada ja bi ti dao jos jedan predlog u tom cenovnom rangu:

http://www.winwin.rs/-asus-k52jc-ex145-156.66.html?productId=28314

Ovaj ASUS ima isto rama i isti hard , grafika je slabija medjutim ono sto je mnogo bolje je CPU.Ovde u ASUS imas mnogo jaci intel CPU.E sad ovde mislim da je greska u garanciji iz razloga sto od 1 januara koliko sam upoznat svi lapovi imaju min 24 meseca garancije.Dell ima prednost sto ima 3 godine.Mada eto ti jos jedan predlog pa vidi sam sta ti je bolje.Taj dell je odlican ali malo sam gledao cene pa reko da ti ubacim i ASUS-a koji je po meni isto dobar.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
@bora82

Hvala na odgovoru Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Da li se isplati dati 7000din za polovan AMD Phenom X4 9950 BE  AM2+ 140w???

I uopste da li se isplati menjati AMD Athlon X2 5600+ za ovaj gore?

Ili da stekam jos pare za neki Phenom II X4??
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
HTC Sensation
@mysterX

Svaka integrisana je losija od one koja nije.Ako neces da igras nista onda je OK za gledanje filmova i slicno.Za zahtevnije 3D igrice nije.Takodje slozicu se sa Nikolom da laptop nije za igranje.A verovatno me nisi dobro razumeo.Ja nisam rekao da je laptop los nego sam rekao da si mogao bolje da prodjes.Na primer taj HP na akciji ima bolju grafiku nego tvoj a ima CPU tu negde.Medjutim HP kosta 12 soma manje od tvog.Znaci nije to lose ali mislim da je preskupa masina.  Smile

@majklscofild

Green serija WD-a nije najbolje od WD-a nego naprotiv to je najeftinije sto nude.Ja imam green od 1 TB i realno sam zadovoljan sa diskom.Moj prijatelj je uzeo EADS od 1 TB i njemu je riknuo a ja sam moj kupio u leto 2010 i za sad nisam imao ni 1 problem.Jedino sta ima taj disk je sto ces morati da odradis WD align.Znaci skines taj program sa WD sajta i proteras HDD kroz njega.Da te ne zamaram to je potrebno da bi disk radio normalno.Bez toga disk radi kao da ima bad sectora.I nemoj tovariti podatke pre nego sto uradis to nego prvo wd align pa onda prebaci podatke na njega.Meni je na primer sjebao C pa sam morao ponovo da dizem win pa zato kazem da za svaki slucaj nemoj da stavljas podatke jer mozes ostati bez njih.Znaci to je green serija.Jeftin a OK disk.Ako oces brzinu uzmi F3 spin point samsung koji je neuporedivo brzi a dal je kvalitetniji ne znam zaista mada i samsung dosta sere i pravi sad svasta.Po meni trenutno najbolji disk koji moze da se kupi po brzini i kvalitetu jeste WD black serija.Tu dobijas extra kvalitet i 5 godina garancije i dobijas brz disk koji je u rangu spin pointa.Skup jeste i skuplji jeste od green ali kome nije velika razlika nekih 30 evra mislim da je to najbolje resenje od svih.Hitachi me je veoma razopcarao jer sam imao prilike da ga merim sa WD blue serijom i mnogo je sporiji a seagate sta ja znam nisu ni oni losi samo ja sam uvek pre za WD.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Cao drugari

Zelela bih da kupim neki  mp3/mp4 player od 2 ili 4 GB, najbitnije mi je da ima dodatni slot za  sd karticu, fm i da je duzina reprodukcije oko 6 sati . Marka mi nije toliko vazna.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2011, 21:43:30 od Sunny »
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
mob
Alcatel One Touch Idol X
Cao drugari

Zelela bih da kupim neki  mp3/mp4 player od 2 ili 4 GB, najbitnije mi je da ima dodatni slot za  sd karticu, fm i da je duzina reprodukcije oko 6 sati . Marka mi nije toliko vazna.

Ja бих ишао на неки блубери. Погледај овде, имаш и оквирне цене.

http://www.itsvet.com/proizvodi/blueberry/comp_tehn_mp3/producer/256
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Ti kao da mi citas msili, najvise se lomim oko ovog modela, jedino me buni to sto je ekran osetljiv, ne verujem da bi preziveo jedno "putovanje" u mojoj torbi, pa rekoh da vidim da li ima jos nekih predloga.   Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ne diraj lava dok spava!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1068
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.628.0
"Armirani displej!!!"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 629 630 632 633 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.