Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1422055 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony xperia
Nisu imala vremena da pocnu da te zezaju.  Smile  A i zavisi sta si imao u komp-u.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6280
Imao sam i ja kineza u kompu od napajanja.  Ta napajanja su zivo sranje! Ljudi ih stavljaju u neke niskobudzetne konfiguracije da bi izvukli zaradu! Uzas komp mi se pregrejavao, kuleri su vristali dok jednog dana nije bilo the end! Crklo napanje, skupih kintu dobro se raspitam i kupim Chieftec GPS-450AA-101A za jedno 4000dinzi!! Nije me nijednom izneverio komp se preporodio i sljaka ko lud! Pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 257
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N82
700-800 e bez monitora, sa akcentom na gamerske osobine?
zanimalo bi me i vase misljenje
hvala unapred...poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
SonyEricsson w950
Cao, evo sam kupio dobar monitor, ali mi je specifikacija prilicno zastarjela, pa me interesuej sljedece..
Kupio bih jacu grafiku, da mogu koristiti performanse ovogo novog super displeja...
Jednostano, pri kupovini mi se omaklo, pa sam uzeo nesto za ciju upotrebu nemam valjanu konfiguraciju...
Prvo bih pojacao graficku, koja je sad 64mb.
Pa me interesuje, kakva kompatibilnost treba da postoji sa ostalim komponentama..
Moj procesor je duron, radi na 1200mhz, a rama imam 2x256 rade cini mi se na 133 mhz..

Sta od grafike treba da trazim.
ploca mi je msi ms-6712..

Kakvu grafiku da uzmem i sta da ocekujem....
Da monitor kome ovo sve prilagodjavam je benq fp202w.

pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 30. Nov 2008, 19:47:45 od hopacupa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
GIGABYTE GA-EP45-DS3R ~115e
INTEL Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz S775 ~140e
GAINWARD HD4870-512-TV-DD-DP-GS 512MB GDDR5 ~ 260e
KINGSTON 2GB (2x1GB) 1066MHz DDR2 HyperX ~35
WESTERN DIGITAL Caviar WD6400AAKS 640GB 7k 16MB SATA300~65e
THERMALTAKE Armor VA8003BWS~120e
CORSAIR CMPSU-520HXEU~90e ali nisam siguran za ovu cenu

ukupno: 825e ali ova cena je bas nabudzena Smile .... stavio sam ovo kuciste cisto zbog budzeta Smiley inace ga nikad ne bih uzeo ... za 100-150e mozes uzeti i kuciste i napajanje oba odlicna ... a ovaku je ta kombinacija ispala ~210e Smiley....

i jos jedna svar ... umesto Q6600 moze i E8400 ... zavisi ... kazu da je c2d bolji za gamere ... ali c2q je buducnost ... i u ovaj komp ja bih sigurno stavio sebi Q6600  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120
Bolje da mesto izivljavanja na kucistu uzmes Asus X260, posto je Nvidia uvek bila bolja za gejmere...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 257
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N82
hvala ljudi, tako sam nesto i mislio...samo bez ovog kucista i mislim da ipak necu uzeti c2q vec c2d...
pozdrav i hvala jos jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Ne znam stvarno sta se tripujete oko tih napajanja. Ja sam do sada menjao 5 compa i ni sa jednim nisam imao problema da me zeza napajanje, a sva napajanja su bila obicna ona od 10e, nista posebno kao sto je chieftec. Za svojih 8 godina iskustva sa racunarima nikada mi nije pravilo problema obicno napajanje od 10e, cak mi jedno trajalo 4 godine i prodao sam ga Smiley Auuu ti si lud Roksab, 55e za napajanje? Ja ne bi dao ni 15e Smiley A ti dzavi uzmi koje god hoces napjanje samo da je 450w ili vise . Ja sam kupio kuciste pre mesec dana za 1100 dinara novo sa napajanjem od 450w i sta mi fali Smiley Tera klokovanu 3850 i klokovan cpu amd 5000+ i sljaka samo tako Wink

nije meni problem da li ce napajanje da crkne, nego da ne povuce jos nesto sa njim...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 4
@filip svakkao bih srezao kuciste nego reko cisto onako ...  ta karta bi lepo legla ... mada po meni nije toliko bolja a skuplja je ... ipak bih se odlucio za 4870 Wink ... bolje da te pare ulozi u plocu npr. i zaboravili smo optiku Smiley 2oe Smile ... mada ono ... u principu ... sta god radice ludo Smile ....

@zbzlzl a interesuje me razlog za c2d ne bih da pomisli neko ili ti da sada ironicno pitam posto se kosi sa mojim misljenjem vec zato sto me interesuje ... zbog onog dela za gamer-e ili?

@roksab bas to  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Postovani Dr-ovi za compove, koji laptop preporucujete za cenu od oko 500 eura? (za neke najosnovnije potrebe: rad u word-u, pretrazivanje web-a, gledanje filmova i sl.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.