Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:42:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137528 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Ne razumem najbolje. Meni je Mesec u Devici u sedmoj kuci, a i vladar je iste i sada Saturn prelazi preko mog Meseca. Kako ja da gledam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Sade Sati se dogadja kada Saturn tranzitira 12., 1. i 2. kucu od znaka u kojem nam se nalazi natalni Mesec. Slično je ciklusu Saturnovog povratka u zapadnoj astrologiji

philomela, tebi je Mesec u VII, dakle I polje od VII je VIII a II polje je IX ispada da je XII polje tvoje VII polje

Nisam sigurna ali ispada da je XII polje od kuće gde nam se nalazi Mesec upravo ta kuća gde se on nalazi...

Meni ovo zvuči bezveze Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja mislim da je 12. kuca od meseca ona koja je pre kuce u kojoj se nalazi mesec,prva je kuca u kojoj je mesec, a druga je sledeca,znaci posle prve...to mi je logicno.. Smile tako gledajuci,u mom slucaju je ovo vise nego pogodjeno...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 16:57:50 od ninaaaaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zar nije 12-ta kuca od Mjeseca ta ista kuca u kojoj je Mjesec Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ako je prva kuća od kuće u kojoj se nalazi Mesec onda je XII kuća baš ona u kojoj je Mesec, Ninaaa izbroj i videćeš. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

momentalno mi je jupiter na saturnu a tranzitni saturn pravi kvadrat na veneru u 11 polju koja je vladar 5 i 12 kuce,kuma mi je bila na operaciji i jedva prezivela.
Nisam zaposlena a planiram da cuvam neku staru zenu inace sam diplomirani defektolog.

vracamo se na temu mars,gdje ti vladar XI kuce odlazi u XII kucu,ali vrlo blizu tvom mjesecu gdje se vidi da se prijatelji jako vezuju za tebe,a ti kao da im dajesh svoju dushu

zatim,u sistemu derivatnih kuca,XI kuca od VII(znachi prijatelj braka-kum,kuma) V u tvom natalu,je Vaga,vladar Venera,koja je u aplikacionom kvadratu,prema Plutonu,zato je taj tranzit saturna tako zakachio...
Venera ima 120 sa Jupiterom i evo sreca u nesreci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam inace negde procitala da dvanesta kuca predstavlja i kumove izmedju ostalog.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ne razumem najbolje. Meni je Mesec u Devici u sedmoj kuci, a i vladar je iste i sada Saturn prelazi preko mog Meseca. Kako ja da gledam?

moguce je da cesh sev ,bar privremeno, rastati ,otici iz partnerskog odnosa,ali to su samo predispozicije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ja sam inace negde procitala da dvanesta kuca predstavlja i kumove izmedju ostalog.... Smile

ma da,to sam i ja negdje prochitala, a zoki,je vrh XII na zadnjem st Bika,znachi,blizu algolu...
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 22:30:57 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

momentalno mi je jupiter na saturnu a tranzitni saturn pravi kvadrat na veneru u 11 polju koja je vladar 5 i 12 kuce,kuma mi je bila na operaciji i jedva prezivela.
Nisam zaposlena a planiram da cuvam neku staru zenu inace sam diplomirani defektolog.

vracamo se na temu mars,gdje ti vladar XI kuce odlazi u XII kucu,ali vrlo blizu tvom mjesecu gdje se vidi da se prijatelji jako vezuju za tebe,a ti kao da im dajesh svoju dushu

zatim,u sistemu derivatnih kuca,XI kuca od VII(znachi prijatelj braka-kum,kuma) V u tvom natalu,je Vaga,vladar Venera,koja je u aplikacionom kvadratu,prema Plutonu,zato je taj tranzit saturna tako zakachio...
Venera ima 120 sa Jupiterom i evo sreca u nesreci...

Kazu da se ljudi za astrologiju interesuju iz straha ,bar je to bio slucaj kod mene,lepo je kad ti neko ukaze na aspekt koji moze dovesti do dobrog resenja i da nadu.
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:42:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.