Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:44:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137529 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
moj saturnR je u sestom polju u opoziciji sa suncem i kvadratu sa mesecom,jos je i vladar moje sedme kuce Smile
sunce je u dvanaestom polju a mesec u devetom
to su kao sto rekoste hronicne bolesti,udarci sudbine,prepreke u sklapanju braka ili moza brak u kasnijim godinama ili stariji bracni partner, sad sta je od toga ne znam , al nimalo mi se ne svidja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I moj saturn je u sestom polju ,vladar je sedmog i nema nijedan jaci aspekt sem inkonjukcije sa suncem i kvadrata sa mc.
Brak mi je sklopljen posle pet godina zajednickog zivota ,suprug mi je stariji cetiri godine,udaraca sudbine ima bezbroj.
momentalno mi je jupiter na saturnu a tranzitni saturn pravi kvadrat na veneru u 11 polju koja je vladar 5 i 12 kuce,kuma mi je bila na operaciji i jedva prezivela.
Nisam zaposlena a planiram da cuvam neku staru zenu inace sam diplomirani defektolog.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_w2gw_03_zo_zo_hp.21352.31335.gif
(24.85 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Meni tranzitira Saturn po ukljestenom Lavu (izmedju 7. i 8.) kuce.
Moze li neko to da mi objasni???!! Inace mi je Saturn vladar AC-a, u strelcu je i pada u 10.kucu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako biste protumacili saturn na regulusu u sedmoj kuci???

Da li se to odnosi na nekog muskarca koji bi mogao da ostavi jak pecat na zivot vlasnice horoskopa?
Da li Saturn u ovoj ulozi predstavlja traganje za vrhunskom muskom licnoscu? Kasnija udaja bas zbog potrage za nekim dostojnim regulusa?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
A da se i ja nadovežem na ovu raspravu o Saturnu, meni je saturn u raku u 7.polju ali dolazi iz 1. -ja, da li to

onda direktno znači da ću ja biti starija u braku ili imati kasni brak a svakako razliku u godinama od 7,5 naviše?

Mene recimo nikad nisu privlačili stariji muškarci već su me nedavno počeli privlačiti suprotno od toga-mlađi, i to dosta mlađi?

To podržava i 5.kuća u blizancima sa vladarem Mekurom u blizancima koji je još i dispozitor mjeseca vladara kuće

I saturn ima aspekt s tim merkurom u blizancima koji je tu daleko jači jer je u svom znaku?

Što to kod mene konkretno znači?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Meni je saturn u 7.kuci u strelcu. Da li on znaci kasni brak? U kvadratu je sa venerom i suncem, a oni su mi u 11.kuci u ribama. Da li mi mozes reci nesto o karmi? Smile
Hvala unapred Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Znacenjene 7 kuce i saturn tamo moze znacit stariji partneri, a saturn oznacava vrijeme pa bi brak trebao bit dugotrajan
dok recimo kvadrat sa suncem, ne volis autoritete nad sobom, a mozda ce partneri zeljet te kontrolirat, zavisi od sunca i venere u kojem su znaku i kuci, a kad su venera i saturn u pitanju moze znacit da veze ozbiljno shvacas, al posto je kvadrat , onda volis da bude po tvom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moj saturn je u vagi u 2 kuci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
novcani problemi ?
Prevelika stednja il ne dovoljna samo vrijednost- manjak samopouzdanja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja cuh sinoc od jednog astrologa koji je gostovao u tv emisiji da Saturn u drugoj znaci sigurne i ozbiljne prihode, racionalno trosenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 11:44:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.