Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 05:17:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saturn  (Pročitano 137494 puta)
Krajnje beznadezan

Вера у радост готово је иста као и сама радост.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11175
Zastava Zeljena...
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia 6101
 Smile Prvo, jedan lep pozdrav!! Smile

Saturn mi je u Skorpiji,4°16'07; u III-trecoj kuci retrogradno...
Pozicija kuca: u III- trecoj  Vaga

Molim za odgovor..Hvala!!

( Uredno sam iscitala, nema moj 'slucaj' )
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 13:51:14 od feel »
IP sačuvana
social share
Усамљеност није у томе што смо сами, него у томе што не постоји ништа за чим чезнемо.

Nemoj traziti ljubav. Trazi i razbi sve barijere u sebi koje si izgradio protiv nje.

Не показујемо своју величину кад се нађемо у једној крајности, него кад одједном додирнемо две.

У великим стварима људи се показују онаквима какви би хтели да буду, а у малим онаквим какви јесу.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
saturn mi je u lavu a inace sam jarac sto znaci da vlada samnom.treba izdrzati sve muke koje vam postavlja ta  najljepsa planeta ali zato se postaje najjaci jer saturn nas muci ali nas i uci. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Moze bit da je zadnje dvije godine tvoje sunce pod pritiskom bio, al posto si ti jarac, mozda ti nije smetalo toliko Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Smile Prvo, jedan lep pozdrav!! Smile

Saturn mi je u Skorpiji,4°16'07; u III-trecoj kuci retrogradno...
Pozicija kuca: u III- trecoj  Vaga

Molim za odgovor..Hvala!!

( Uredno sam iscitala, nema moj 'slucaj' )
Vjerovatno sukobi, sa starijim osoba tvojih bliznji, mozda stariji brat, il problemi komunikacije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljepoto-noci.pod pritiskom sam ja kako znam za sebe,ali kazu da je jarcevima lakse tamo iza 30 g.i ja osjetim te neke promjene na sebi.naucio me je taj saturn svasta Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Вера у радост готово је иста као и сама радост.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11175
Zastava Zeljena...
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia 6101
@Ljepota-noci

Hvala, pokusacu da povezem tj.shvatim sta si htela da kazes..

Smile
IP sačuvana
social share
Усамљеност није у томе што смо сами, него у томе што не постоји ништа за чим чезнемо.

Nemoj traziti ljubav. Trazi i razbi sve barijere u sebi koje si izgradio protiv nje.

Не показујемо своју величину кад се нађемо у једној крајности, него кад одједном додирнемо две.

У великим стварима људи се показују онаквима какви би хтели да буду, а у малим онаквим какви јесу.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Istina je za jarce sto stariji, mladji se osjecaju, i djeluju tako naravno Smile
Feel , samo sam povezala 3 kucu
Ovako posto saturn u vecini slucaja oznacava  stariju osobu, a 3 kuca oznacava komunikaciju, al i nase bliznje, recimo bracu, sestre, rodjake, a posto je saturn muska osoba pa bi moglo znacit brat, al opet netreba iskljucit i to da moze bit starija sestra, pa mozda zbog saturna mala distanca. Mislim dam ti primjer. Moja seka ima saturna u 3 kuci, mi jesmo bliski i ona je starija, a ipak nekako smo udaljeni i hladni. A posto kod tebe je inace vaga u 3 kuci  onda ti to na fin nacin komuniciras, a i tvoja komunikacija je ozbljna. Samo reci mi gdje je otisao jarac i vodenjak tvoje karte feel?
« Poslednja izmena: 13. Nov 2007, 17:41:16 od ljepota-noci »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam jarac podznak strijelac ljepoto noci sto znaci da mi je saturn posto je u lavu u 8 kuci horoskopa.osim saturna u lavu  mi je i mesec.sunce mars i merkur u jarcu,venera u ribama, jupiter u biku,znaci saturn i mjesec u lavu u 8 kuci horoskopa ovih udaljenih planeta se i ne sjecam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ma ti si bogat Smile Smile
Trenutno je saturn u djevici pa bi tvoje sunce pravilo trigon sa saturnom, sto vjerujem moze dovest do tog da budes vodja negdje il postignes nesto tako. A da ti postavis kartu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pluton mi je u vagi jos u 10 kuci uran u skorpiji i neptun u podznaku strijelcu.iako sam jarac podznak strijelac sunce mi je u prvoj kuci ane u drugoj zato ono bogat ja i ne mislim da ce biti.ako nadjem gdje natalnu kartu  postavicu je.ljepoto noci mogu li ja sa ovim aspektima sa bikicom zenom na kraj ikako Smile Smile Smile.pls odgovori mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 05:17:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.