Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 06:16:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219326 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Citat: bozjicovek link=topic=437302. msg10380064#msg10380064 date=1333786202
Citat: _IRI_ link=topic=437302. msg10379311#msg10379311 date=1333732514

ovde je tekst započeo pričom o sekti satanista gde si se jedan čas obrela.  međutim dalji tekst već se više bazira na svim ostalim "sektama" pretpostavljam osim dominantnih grupa ili religija,koje su kako se ovde moye yakljuciti te prave verske grupe bezazlene ,fine elegantne opustajuće,neotrovne za ljudsku dušu itd.  za sataniste si u redu ako je sve to tako,ja u to nikad nisam ulazio osim izjava očevidaca.  za druge verske podgrupacije koje sa satanistima nemaju nikake veze tako da se čini greh ako se u razgledanju satanista u opšte isti i pomenu onda,što si ti učinila vrlo  neosetno je za razgledanje ovde.  osnovice tvojih razmišljanja  za te verske podgrupe imaju neke nedoslednosti ne namerne već iz prevare i nepoznavanja Pisma,ali ako ćeš uzeti sve to nabrojano i provući kroz velike religije pa tu ćeš imati svoj tekst potpuno doslednim za njih pre.  recimo tvrdnja da se u malim grupama(ja biram reči,i zovem to malim grupama ne sektama,prvo da ne grešim Bogu i sudim,drugo sekta je pozitivan domen rezonovanja u Bibliji i označava ružene Božje,a ako su Božji onda je to ruženje prorokovano i pozitivno) ljudi drže pod kontrolom uma. probudi se na člas i zapitaj kako recimo jedan katolik deluje ili pravoslava u tvom iskazu.  pa on je sto puta u težoj diskriminaciji.  on je od malena već zaveden da je unutar siguran i u pravom jatu ,ne dajuć mu mesta ni da umisli da nije u pravpm jatu,jer je to strašan greh.  strašan je greh čak razgovor voditi sa drugom manjom grupacijom! ni gram druge vrste informacije! kakva tamnica!! kakav geto uma i psihe! taj geto je opasala bodljikavom žicom sumnji ne samo crkva već i država sa svim mogućim rekvizitima,štampom,policijom,dr,mr, stručnjacima iz svih obasti,viđeni ljudi itd. . .
    kada bi se izmakla kao od satanista i bacila trezven pogled ka Bibliji uvidela bi da te velike crkve dogme su najstrašnija smrt za milione.  jedan konc logor paklene smrti.  sto puta gori od samih satanista koji imaju doista strasne igre.  ja sam se sreo sa malim grupama ,govorio sam im kad sam dobio šansu bar jednom,posle sam
logično bio odstranjen za tu drugu govornu šansu,oni imaju svoje promaške ,svaka od njih,ali pričati o njima kao što sam već govorio tako olako bestidno,boljima od sebe,je tek ljudski moralni genocid i bestidnost.  mi jedno ne smemo zaboraviti ovde,koji govorimo o bilo kojoj vrsti teme,a naročito o temi religije,gde važi zakon da će za svaku izgovorenu reč dati čovek odgovor na dan strašnoga suda.  tako,ako nešto nismo sigurni nemojmo izgovarati bez mere bar.  ovde je u tekstu mala verska grupa postala koliko vidim cilj i teme satanizam i njenog razlaganja u ovom postu,a to je već obzirna stvar.  satanizam i male verske grupe su sasvim dva različita pojma.
 ako oćete doista pojam satane po govoru Isusa Hrista onda ga mnogo više možete pronaći u velikim religijskim grupama.   na kraju Otrkivenje jasno upućuje da je satana čak tamo postavio svoje prestolje.  a tamo gde se slavi satana javno to je budite sigurni maska da se sakrije njegovo originalno i ubitačno delovanje.  kad neko hoće da vas ubije vi bežite jer vidite da čovek na vas ide isukanim nožem.  i pobeći će te u 90 posto slučajeva jer vidite neprijatelja na vreme.  to je satanizam i deluje naivno za svakog i ole ozbiljnog božjeg slugu.  ali poravi udar satane je opisao isus,on se pretvara u anđela svetla,religiozan je veruje čak da je Bog jedan i presto je postavio u crkvi paloj (velike crkvene grupe,katolicizam,pravoslavlje,kroz dogme i ceremonije,tako da tu ubija a da ljudi nisu svesni kakav im se ubica nakačio na dušu! od njega mnogi ne beže već još govore hvalospeve,tipično za satansko poznato lukavstvo.  nemojte biti naivni da je tron satane u satanističkim sektama,on nije gliupak iz priče o savi nemanjiću i sađenju luka sa đavolom,(sava je davno tu u priči izigran)  on svoju tronsku sotlicu delovanja po svaku cenu mudro sakjriva ,ali samo Biblija ga razotkriva i pokazuje gde je i kako treba bežati iz toga gde milioni hrle pod tu mistiku koju zovu još pravoverje!  sotona je dakle jasno postavio svoj tron ili prestolje u velikim crkvama.  tu je on pravi majsator ubijanja miliona navodnih vernika pravovernih.  on je tron mogao postaviti u satanizmu ali nije (Biblija jasno piše drugačije) mogao je postaviti u milijardi muslimana vernika,ali nije ni tu,mogao je u u komunistima,nihilistima tj, veri darvinista,u budistima kojih je bezbroj,ali nije,postavio je prestolje u velikoj crkvi i njenim paganskim ritualima kojima se slavi satana lično a da toga ljudi zaslepljeni nisu svesni.  i sada ako vi izađete iz toga svi graknu crkva,država mediji da ste izdali svetu otačku običajnu veru,naciju čak! eto vam genocida uma i geta za psihu miliona. mir Božji svima.

Slazem se sa tobom ja sam iznela sta sam licno dozivela i sto sam prosla. Kad smo kod Biblije zar ne pise da zlo ne moze da udje u crkve i osvestana mesta. A kao sto vidimo moze jer je zlo starije od crkve a sto se tice sekte ili kako vec nazivas jedno znam da sve sto sam napisala je tako i da sve sto je napisano je iz pouzdanih izvora o tome sam ucila jer u sekti ucis dosta pre svega o Satani njegova delovanja i njegove zamke koje vrsi kod ljudi glavno njegovo lukastvo i delo je da ljudima nadsaptava da ima vremena da se pokaju da idu u crkvu odugovlaceci njihovo pricesce i ispovedanje sve dok ne postane kasno Bibliju sam 6 puta procitala i stari i novi zavet kao i kuran i katolicku Bibliju.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
Dragi prijatelji, želim da podelim jedan zaista fenomenalan intervju o čoveku koji je bio duboko uvučen u obožavanje demona. Ne mogu vam dati bolju preporuku verujte mi.

ucis taxtexe Smile

"" Kad smo kod Biblije zar ne pise da zlo ne moze da udje u crkve i osvestana mesta""

nigde to nepise u bibliji

o duboko ukorenjenom satanizmu u katolicanstviu govori i ovaj video

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_5502a.jpg
(313.88 KB, 891x1188)
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 16:17:59 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
To opet onaj hrvat iz kuhinje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
dosledan je vidis sta govori o katolicima
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
dosledan je vidis sta govori o katolicima

Ne moram njega da slusam da bi znao istinu o crkvama  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
posudicu ti onda knjigu roze monroa,samo mi ostavi adresu iz metkovica da ti je posaljem Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
posudicu ti onda knjigu roze monroa,samo mi ostavi adresu iz metkovica da ti je posaljem Smile

Moze na adresu iz Kursumlije  Smile
Odavno sam procenio da je crkva samo za pravljenje para na mlacenju prazne slame i skupljanju reketa ovcama za shishanje   Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Dragi prijatelji, želim da podelim jedan zaista fenomenalan intervju o čoveku koji je bio duboko uvučen u obožavanje demona. Ne mogu vam dati bolju preporuku verujte mi.

ucis taxtexe Smile

"" Kad smo kod Biblije zar ne pise da zlo ne moze da udje u crkve i osvestana mesta""

nigde to nepise u bibliji

o duboko ukorenjenom satanizmu u katolicanstviu govori i ovaj video

covek dobro prikazuje stvari sa antihristom iz vatikana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
"Satanizam" isto ko i crkva, neko se snasao da pokupi pare od budala  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Dobro je govorio. Odgledao sam još ponešto od njega a zanimljivo je ono u vezi Vitni Hjuston gde objašnjava nelogičnosti u zvaničnim izveštajima i dobro argumentuje tvrdnje(koje su sigurno istina) da je Whitney žrtvovana na odredjen, ritualan način.

_IRI_@
Dobar tekst.

@Božjičovek
Nema potrebe da citiraš osobu iznad-ako pišeš odmah ispod. Dovoljno je da joj odgovoriš.

-------------------------

Što se tiče momka koji je govorio o satanizmu u vatikanu-evo spomenutog videa o Hjustonovoj i njenom ubistvu

Treba istražiti masu čudnih smrti popularnih ličnosti pre svega počevši od nečeg vrlo interesantnog a to je: "Klub 27".
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 23:48:00 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 06:16:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.