Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 16:07:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219849 puta)
Poznata licnost

Provalila sam šifru :)

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 3302
Zastava Kitee
OS
Windows 7
Browser
Maxthon 3.0
mob
Samsung s5230
cek..
Meni ovde nista nije jasno..  Smile
E ovo cu ovim zlotvorima da natrljam na nos da im dokazem da nisam Satanista...
Fala za video Wink
IP sačuvana
social share

I walk forever...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
HTC One
Odgledo sve. Tesko smaranje... uopste se ne bavi niti je sustina u djavolu, mrakcnim silama i sledbenicima... na jedan veoma suptilan nacin uradjena je promocija adventizma. To je poenta celog videa.

Prica o djavolu i duhovima je klasicna holivudska... neko ih pokupi, bas njima odmah sve ispricaju iako su to tajne, duhovi pricaju sa njima glasovno (ajde bre, da sam duh radio bih to bar telepatski)... kucanje na vrata i prozore, bacanje knjiga...  Smile Smile Smile

I naravno... sotona najvise mrzi adventiste... jedino se adventisti ne mogu prevariti... grese i sve druge hriscanske denominacije osim adventista... on bas posle 5 dana nalece na wanna be adventistu.  Smile

Pa dublje... zena je adventista, njen muz protestant... ovaj lik katolik... i do kraja intervjua i protestant i katolik uvidese svoje greske i postase adventisti.

Prica ocajna, poruka vise nego propagandna, ali lose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Bas ti hvala Taxtex sto si se tako lepo i iskreno otvorio ,
Naterao si me na razmisljanje ,
Zar se to stvarno ne vidi da Ja bre volim ovaj svet i volim ovaj zivot,
mislim putujem ovim svetom i imam prijatelje i kolege sirom sveta,
Od Evorpe do Indije ,Nepala ,Tibeta ,Kasmira,Somalije,Etiopije ,Nigerije ,Gane,Australije ,Novog Zelanda ,
kum sam JuznoAfrikancima Kum i sam Amerikancima ,imam i prijatelje po zemljama za koje ti nisi ni cuo.
Da sam Lucifer sad bi se pohvalio ,mislim u cemu je poenta biti skroman ,
Evo veceras idem na veceru kod jednog od najboljih kuvara na svetu Marka Piera,ah ta mala zadovoljstva ,
zivot jeste lep.

Ovo je samo zabava covece opusti se ,po tvom tonu izgleda da je za tebe sve ovo neka surova realnost.
Mnogo si Mracan si i zavijen u neko crnilo ,boga mi ne pise ti se lepo u zivotu . Smile Smile Smile

Da ti ponovim jos jednom zasto si "CRN "; Zato sto verujes u te Gluposti ,hranis se tim glupostima i hranis druge tim glupostima ,naravno da zagovaras ljude sa sirenjem informacija o konspiracijama ,ne slavis zivot ,  socijalno si aktivan samo na internetu i kao usamljenik ,muskarac srednjih godina bez porodice ti spadas u najriskantnju i najnestabilniju grupu ljudskog drustva .
Sta ti mislis da se Takvi poput tebe ne registruju na sistemu kao potencijalna opasnost ,
neizgleda kao da imas puno sta da izgubis ,i ti verovatno vidis sebe kao vrlo duhovnu osobu .
mislim hvala ti sto pokusavas da nas spases ,informacije su ti vrlo sveze i originalne .
« Poslednja izmena: 10. Feb 2012, 16:12:59 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
HTC One
Jel' se ovde prodaje ego, zadovoljava sujeta i daju pasosi na uvid ili prica o religiji?

Ispunjen i srecan covek nema sta kome da dokazuje niti da obrazlaze i pojasnjava svoja zadovoljstva i iskustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Pa nismo svi kao Buda .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
HTC One
A niti to sto pisemo da jesmo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
ne bi trebalo biti teskih reci,neka bi ipak ostalo sve u objasnjenju i alex i tahteks su rekli svoje misljenje o sebi i mislim da obojica imaju iskrenosti u svojim postovima.alex je verujem dobro opremljen informacijama,bar je to moje licno misljenje,i to i levo i desno na obe strane tabora poznaje teren prilicno,a i drugi ucesnici u svom domenu. ja ovaj skup dozivljavam kao prijateljski  i dobro bi bilo da ostane takav. nikad se ne zna ko ce kad biti u necem visem i zahvalan biti za svakog ovde. mir Bozji svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
OK Alex, ja sam poznat po tome da me mrzi da se raspravljam u nedogled a posebno ne pred 'publikom' a uostalom tema nije naša rasprava pa kad smo počeli ovde samo da skratim što mogu više i da ti odgovorim.
 Ja jesam hvalio par tvojih postova, to su bile stvari koje si prekopirao i postavio. Lično retko kad čitam nekog ko misli da sve zna i u glavi se hvata samo za "činjenice" koje je pokupio iz naučnih časopisa i od kojekuda.

Pazi ovako-definitivno se ne družim puno jer mi ljudi u principu oduzimaju energiju. Imam par prijatelja sa kojima pričam o svemu i nisam parajlija koji ide i lumpuje sa ekipom, to me više ne zanima. Sada sam smireniji, prošao svašta, pročitao 'sve i svašta' Smile pa ipak-da bih se naživeo kak dolikuje čoveku, potrebno bi mi bilo jedno milion života jer ovaj svet je prelep i ima se šta videti a i mnogo ljudi i mnogo ćudi u koje bih voleo da virnem i otkrivam iskustva drugih u ličnoj komunikaciji.

Da, nemam para ko ti da putujem po svetu, idem u skupe restorane, krešem opake ribe i vozim bruka kola ali znaš šta? Ne bih se menjao ni sa kim care. Ako mi veruješ ja volim ovaj moj život i ovo životno iskustvo koje imam.

Još jednom ću reći:
1. Ne pripadam niti jednoj organizaciji, sekti, udruženju.
2. Vuk sam samotnjak, ne volim čopore i treško me je umuljati u bilo kakvu skupinu.
3. Smatram da apsolutno nemam pojma ni o čemu niti da sam nešto poseban u odnosu na druge i na kraju:
4. Ono što sam-to sam. Ne možeš me ukalupiti nigde.

-Rastao sam bez matoraca i vrlo dobro znam šta je ulica i sistem počev od najranijih dana od indoktriniranja i mojih prvih sranja još u obdaništu pa sve do odjebavanja srednje škole jer sam se osećao ko mazga posle 4-og osnovne.
 Nema mesta ovde kad bih počeo da pričam koja sam sranja sve prošao zbog buntovništva pa bi onda video da ne možeš tek tako da me etiketiraš i svrstaš u nekog internet teletabisa sa 500 kila koji nije jebo nikad i hrani se pričama o zaverama ne bi li sebi napravio smisao življenja.

Care, ja ovo radim jer mi je pun kufer licemerja i laži zbog koje sam propatio i želim da i drugi vide svet kakav jeste da ne moraju da prodju neke stvari kroz koje sam sam prošao.
 To ti je ono kao kad lika izdžepare a on onda priča prijateljima da paze na novčanike i sumnjive face u prevozu, u špicu i sl.
 -----------

Što se tiče mojih navodno više akaunta ovde odmah ću ti reći:
OVO je moj jedni akaunt od kada sam ovde i nemam nijedan drugi.

Aleluja, nažvrljah se...

@ColdRunner
 Ako si primetio-na kraju videa Rože Mornoa stoji da je to kraj prvog dela tj. da je uploader(i prevodilac) napomenuo da je tu skratio jer se u drugom na neki način reklamira tj. 'promoviše' adventistička crkva. Ostavio je link ko želi da gleda nastavak ali ovo glavno je ovde u prvom delu ičovekovo je iskustvo. Kako je on našao spas to je njegova stvar. Mogao je biti i u Kini i da istu nadje kroz praktikovanje Falug gonga..

Pozdrav svima, nadam se da nisam smorio...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.46
mob
HTC One
Ma ja sam pogledao ceo snimak  Smiley 1 To je vec moj problem sto sam lud.  Smile

Iako nisam ni video to sto je napisano, ja sam i tokom samog prvog dela imao isti utisak - adventisticka propaganda. Zato i kazem da je smesno, nije se on nicega spasio, on jesamo instrument... osim ako nije postao i neki "funkcioner" u adventistima, onda bi tek mnogo toga bilo jasnije. Ne znam, pogledacu na netu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
OK Taxtex ,

Necu vise da te zezam ali
nije lose malo razdrmati uspavane i uztalasati vodu.
Ne mogu da zamislim sta ti se desilo kad si bio mlad .
Ja sam definitivno bio buntovnik protiv svakog pravila koje postoji a nije mi se svidjalo,
Nekad pobedis a neki put ne .
Zvot nije ono sto ti je dano nekim slucajem i okolnostima vec je ono sto stvoris od njega .
Ne mogu Ja da krivim tamo neki svet zato sto je moj zivot otisao u Shit ili da krivim neku mracnu silu .
Nego kad padnes ,trgnes se ,ustanes ,otreses sve gluposti i pocnes ponovo iz pocetka .
Nisam cekao nikog da mi da nesto ili da mi nesto padne sa neba ,(to dolazi kasnije).
Nego sam nesto uradio po tom pitanju, radio sam tesko po 16 sati dnevno citavih 5 godina
i vratio u skolu pod stare dane ,finansirajuci sam sebe.

Ti pricas o otkrivanju iskustva ali kako mozes da ga imas kad nicemu ne pripadas i nista ne radis po tom planu,
Jer kad bi to uradio shvatio bi da su i organizacije o kojima pises sacinjene od obicnih regularnih ljudi .
Od svih bratstva i udruzenja u kojima sam ikada bio Ja sam skoro uvek imao vrlo pozitivno iskustvo .
Ali Jedna fundamentalna vazna stvar je da je tvoja pripadnost zasnovana na dobrovoljnoj bazi,
Dodji kad hoces i idi kad hoces ,Druga svar je da nepostoji nista sto ti nije nedostizno na ovom svetu.
I Uopste se ne radi o parama vec se radi o snazi covecije volje da ima san ,da ima plan i da istraje .

Daleko od toga da lumpujem sa ekipom nisam tinejdzer ,ovih dana odemo na sedam dana odmora jednom godisnje i to je to i svake godine nas je sve manje i manje ,ozenjen sam ,vozim ekonomicna porodicna kola ,
Eto usvojio sam i spasao dve macke sa ulice koje su bile maltretirane ,bolesne i izgladnele ,kompletno su izgubile
poverenje od coveka ,evo sinoc posle sest meseci hrane i nege mi je jedna od njih po prvi put sama dosla u krilo,ima li veceg zadovoljstva ,a sto se tice Luciferijanskog ponosnog hvalisanja objasnje je da sam suprugu  izveo u lep restoran povodom " Dana Zaljubljenih " jer za neki dan 14-og bas na taj dan moram da radim.

Onaj tvoj link ,sto vodi navodno do tvog jedinog akaunta ,ustvari vodi do mog akaunta . Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2012, 13:51:26 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 16:07:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.