Vidi ovu grešnicu što poziva na rukoblud (a i radijatori su topli ovih dana ), u paklu ćeš goreti, Sotona kad te vidi glavu će od stida da okrene!
OK, sad bez zajebancije... Pustite jebene ljude širom jebenog sveta da se maskiraju u veverice i Frankenštajne... da se opijaju, vaćare, proslavljaju, šta god. Šta se to koga jebeno tiče? Sedi kući, tetoviraj leđa znacima srBstva, ali jebeno pusti druge ljude da žive.
Малишане ће на маскенбалу забављати аниматори, штулари сам балонџије, дружење са њима наставиће се и после проглашења најбољих маски.
Nekada su decu zabavljali Branko kockica, Manda i tako redom. Čemu su deca danas izložena je... važno. Sve ostalo je manje važno.
Nemam ništa protiv običaja odredjene zajednice (verske, nacionalne, šta god) ali mi smeta da će deca početi da veruju više tikvama i kojekakvim glupostima a da ih pitate za praznik Vrbica, verujem da 90% već ne zna. Ne znam, meni je to tužno.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 22:57:07 od Arijada »
Ma jok, ja predlažem da pobijemo, pardon, iskorenimo! sve koji nisu Hrišćani, pa onda kad ostanu samo Hrišćani da pobijemo, pardon, iskorenimo! sve koji nisu pravoslavni, to su sve govna i prokletnici, sotonjare, ja apelujem, molim vas, Apelujem!!!
Nemam ništa protiv običaja odredjene zajednice (verske, nacionalne, šta god) ali mi smeta da će deca početi da veruju više tikvama i kojekakvim glupostima a da ih pitate za praznik Vrbica, verujem da 90% već ne zna. Ne znam, meni je to tužno.
Pa i Hriscanstvo je nastalo od Jevreja koji su verovali da bog zivi u kutiji
Sve dok je Crowz tu slaba vajda da ce zavladati anarhija
Odo da secem bundevu
Maradicu, ne znam u kojoj su kutiji tebe držali i šta su ti pričali kada si bio mali. Ali su napavili očigledan propust, čije posledice, grdan, osećaš i danas.
Sve dok je Crowz tu slaba vajda da ce zavladati anarhija
Odo da secem bundevu
Maradicu, ne znam u kojoj su kutiji tebe držali i šta su ti pričali kada si bio mali. Ali su napavili očigledan propust, čije posledice, grdan, osećaš i danas.
Hebi ga, citas malo, prosiris horizonte, kovceg saveza i tako to, sve napisano al treba da se zagreje stolica malo Inace, nisam ja starozavetni bog da me drze u kutiji
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 23:17:40 od Maradic »