Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сатанистички празник се обележава и у Србији  (Pročitano 23660 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
A sta je Djurdjevdan sa sve zaklanim jagnjetom? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Oruzje u ruke braco Srbi  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
али глупи родитељи ће одвести децу на то. Значи већ су генерације и генерације јуче упознате са тим

Hoćeš da kažeš da je moja sestra glupa devojka pošto je odlučila da dete izvede radi tog nekog običaja i nekog praznika za malu decu na isti način kao što bi to isto dete od 17 meseci spremila na nečiju slavu naravno ukoliko je pozvana sa mužem ? Smile

ево да не одговарам на такво питање, питаћу те нешто-да ли би паљење лила заживело у Америци нпр? Или Ирској?
наравно да не јер то није део њихове традиције. Али зато ми луди и блесави Срби хоћемо све што дође са стране, што је шарено, изискује трошак и није нам обичај.
Не дај Господе да са запада дође неки обичај да се једу говна...има само да мрдају уши у тржним центима Ушће и Делта ситију

pitaj ga da li mu je sestra vodila dete u crkvu za Sv. Luku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
We're All Doomed  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Sve dok idemo u crkvu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ovaj.. a ...Zadusnice?  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ciganski praznik... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
али глупи родитељи ће одвести децу на то. Значи већ су генерације и генерације јуче упознате са тим

Hoćeš da kažeš da je moja sestra glupa devojka pošto je odlučila da dete izvede radi tog nekog običaja i nekog praznika za malu decu na isti način kao što bi to isto dete od 17 meseci spremila na nečiju slavu naravno ukoliko je pozvana sa mužem ? Smile

ево да не одговарам на такво питање, питаћу те нешто-да ли би паљење лила заживело у Америци нпр? Или Ирској?
наравно да не јер то није део њихове традиције. Али зато ми луди и блесави Срби хоћемо све што дође са стране, што је шарено, изискује трошак и није нам обичај.
Не дај Господе да са запада дође неки обичај да се једу говна...има само да мрдају уши у тржним центима Ушће и Делта ситију

Готи душо, па црква је одавно изашла из моде... Сада је то простор за бабе, деде и младе који су регресивног ума (тзв затуцани)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
 Smile
Сад мало озбиљно.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 13:21:16 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94

A zasto bi me ona pitala ... zar ne mozes ti ?  Jesu li to tebi usta tj. prsti zavezani Smile

Za tvoju informaciju, moja sestra vodi svoje dete u srpsku pravoslavnu crkvu Sv. Djordja svake nedelje od 10 do 11 ujutru kad je i sluzba tako da ... zaobidji tu temu... hvala Wink

A sad Vanja da odgovorim i tebi ... kao prvo i prvo ovde u Kanadi niko srbima ne brani da shire palenje petrovdanskih lila kao sto niko ne brani da se slavi slava ili da se slavi Vaskrs ( ako se ne pada u isti dan kad i katolicki ) ... to sto mi kao Srbi ne mozemo da se slozimo pa ni 10 ljudi nece da uradi nesto sto je " stari i van mode " ... to je vec druga prica ...

Ja sam licno juce izasao sa svojim sestricem i prosetao se ulicom kao sto bi se prosetao svaki drugi dan i cak smo se i on i ja obukli i setali sa sestrom i zetom mozda pola sata, videli par komsija obliznjih i svratili u par kuca, obicaja radi, i ljudi su nam podarili slatkise i vratili se onda kuci kao i svaki drugi dan .... sta je u tome lose ? nista ... zdrava setnja, druzenje sa ljudima i ... to je to ... Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.