Eво шта о томе каже Душанов Законик: ''Када се деси да се мађионством људи из гробова ваде те сажижу, оно село које би то учинило, платиће вражду, а распопиће се поп који је дошао на то''
Значи и сад треба да га поштујемо.
Мислим да се прави драма око ничега. (лепше звучи него оно правилно )
Три особе погинуле у Мадриду, две у Колумбији, а четири повређене у Лос Анђелесу током прославе Ноћи вештица.
У синоћној прослави Ноћи вештица у Мадриду су погинуле три жене, а у Колумбији су погинула двојица мушкарца, док је 37 особа повређено. У оружаном нападу у Лос Анђелесу на Универзитету Јужна Калифорнија рањене четири особе.
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Извршити притисак на западне хришћанске цркве да искорене сатанизам у својим редовима. Руку на срце, неки родољуби са запада деле наше мишљење да је у питању сатанизам, да не буде да се буне само српски фашисти.
Ma jok, ja predlažem da pobijemo, pardon, iskorenimo! sve koji nisu Hrišćani, pa onda kad ostanu samo Hrišćani da pobijemo, pardon, iskorenimo! sve koji nisu pravoslavni, to su sve govna i prokletnici, sotonjare, ja apelujem, molim vas, Apelujem!!!
Ma jok, ja predlažem da pobijemo, pardon, iskorenimo! sve koji nisu Hrišćani, pa onda kad ostanu samo Hrišćani da pobijemo, pardon, iskorenimo! sve koji nisu pravoslavni, to su sve govna i prokletnici, sotonjare, ja apelujem, molim vas, Apelujem!!!
« Poslednja izmena: 01. Nov 2012, 22:41:11 od Lazar Milic Milic »