Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 171288 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
planiram da uzmem ovaj tel,pošto sam definitivno odustao od I4.Porbao sam ga danas u vipu i odlepio.Posle sam slučajno naleteo na ortaka koji je vlasnik ovog čuda.Igrao se sa njim jedno sat vremena i bukvalno krenuo da ga pazarim,al drug mi reče,polako...

uradio je nešto na brzinu i tel se jednostavno ugasio.Kaže to mu je bag.Nisamo mogao da verujem.Posle je pokušao još par puta i uspelo mu je još jednom.

Tipa,popali par programa i krene preko task menadžera da prelazi sa jednog na drugi i tras.

Da li se ovo još nekom dešava,da li mi neko može reći da li ima još nekih ozbiljnijih bagova  Smile

Imam taj telefon i nisam doživeo bilo sta slicno! Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple 5
želeo bih da čujem još neki odgovor na moje pitanje,od strane korisnika ovog telefona,a tebi hvala na odgovoru  Smile
IP sačuvana
social share
When you dream there are no rules,
people can fly, anything can happen.
Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
People can fly.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung Galaxy SII
Recimo da ge je jedan ugledni posetilac ovog podforuma brzo promenio  Smile Javice se on vec  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Bravo
Dok se taj ugledni posetilac ne javi, da prokomentarisem i ja ovo.  Smile Elem, nije mi se telefon sam gasio, i mislim da nece biti problema ako se fw azurira. Moguce je da se tako nesto desava na starijim firmware verzijama.

Evo i da citiram svoj post sa drugog foruma:

Citat
Utisci za kratko vreme koliko sam imao ovaj aparat:

a) pozitivni - ogroman, prelep ekran, dobra vidljivost na suncu, velika kolicina interne memorije, baterija odlicna, sve 3rd party aplikacije su odlicno radile (ovo je atipicno za Samsung kod koga je uvek bilo problema, bilo na Symbu bilo na WinMo), web browser prikazuje YT klipove (sto nisam ocekivao), samo treba stiklirati "enable plugins".

b) negativni - plasio sam se da ga dodirnem koliko krhko mi je izgledao. Plastika izgleda dosta jeftino i napred i pozadi, lose lezi u ruci, nekako se neprijatno osecam dok ga drzim (mislim na telefon ;D ). U odnosu na Desire za mene nebo i zemlja - ako Desire zasluzuje ocenu 9 za kvalitet maske, Samsung ima maksimum 6 od mene. Takodje, Samsung nije propustio da i na Android uvede neke svoje specijalitete - kameru i muzicki plejer ne mozete koristiti kada baterija padne ispod 10% - ne moze i tacka.  :dash2: Telefon izgleda zenskasto, ne znam kako bih taj utisak bolje opisao, i za nijansu je pretanak za moj ukus. Verovatno zato sto ima Android 2.1, sporiji je u radu i oseca se kasnjenje u otvaranju aplikacija u odnosu na Desire. Kao sto je ardzuna pominjao, malo slobodnog RAMa - cesto mi je, sa vise otvorenih app i pozadinskih procesa, stajalo svega 50-ak MB, mada nisam imao problema zbog toga. Mislim da bi Android oslobodio memoriju da je bila potrebna. Nedostajao mi je LED flash. Dodao bih da je sramotno koliko su iskopirali iPhone i kada je u pitanju dizajn (a meni je iPhone dizajn odvratan) i kada se radi o ikonicama i rasporedu istih u meniju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.1
mob
Apple 5
hvala.Sve u svemu,sačekaću onda taj čuveni frojo,mada,poznavajući samsung...ko zna kad će izaći  Smile
IP sačuvana
social share
When you dream there are no rules,
people can fly, anything can happen.
Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
People can fly.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Apple Iphone 4s
nemam nikakvih problema evo mesec dana ga koristim i nema bagova,gasenja,usporavanja nicega-telefon radi kao zmaj  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
Apple Iphone 4s
Imam sledeci problem:surfujem normalno po internetu i app market mi radi sasvim ok, skidam aplikacije koliko mi volja itd ali kada pokusam sa nekog linka nesto da skinem download prosto ne krece,ili stoji na 0% ili mi kaze fail to download..moze li se ovo nekako srediti?,nista ne mogu da downloadujem da linkova :-[
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
HTC One X
A iz nekog drugog browsera? Verovatno je neki bug.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0
mob
Apple iP5
Dok sam imao Galaxy S i ja sam naleteo na isti problem da default browser ne može da downloaduje neke formate. Jedino što sam uspeo da skinem preko njega je bio jedan .zip fajl pa pretpostavljam da podržava download samo .zip (i možda .rar) arhiva. Ovo je izgleda novina koju je Samsung uveo na svoju ruku pošto se ne sećam da sam na Desire naleteo na takvo ograničenje.

A kao što X3mE kaže, probaj pomoću nekog drugog browsera. Ja sam bez problema uspeo da skinem neke .avi fajlove preko Opere Mini, ali to je bilo sa RS-a gde imam premium account pa nisam morao da čekam na odbrojavanje i slične gluposti. Postoje i Dolphin i Skyfire i još neki drugi browseri na marketu pa probaj pomoću njih ako neće ni preko Opere Mini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Sony Z2
-možda će se sledećim upgrade-om to ispraviti... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.351 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.